-
Ciocia Lori
dla tych, co jeszcze nie wiedzą -
http://grono.net/user/location-show... http%3A%2F%2Fgrono.net%2Fuser% 2Findex.jsp
:] -
-
jakubwozniak.com
-
DO THE BAMBI
ja sie wybieram w tym tygodniu. już nie moge się doczekać! ile jedzie expres z warszawy do łodzi? -
-
Ciocia Lori
ekspres...ehehehe... wolniej niz przed wojna - ok. 2h [jesli mówimy o tym najbardziej popularnym połaczeniu - na Dworzec Fabryczny] - ale za to co godzine -
DO THE BAMBI
dzieki. a jak najprosciej dojechac do muzeum?jest bezposredni autobus czy nie ma sie co wyglupiac i brac od razu taksowke.
juz nie moge sie doeczekac.
chetnie rozejrze sie po miescie. nie bylam w lodzi z jakies 5 lat :/ -
Anonim
-
Anonim
z cyklu "Royal Blood" wszytsko! jak i z "Rain" i "Separation" z "squares" i "elderly" tez chyba. z "Chessmen, an attempt to play the game" duuzo wiecje niz na stronie. 2 piętra muzeum. warto bardzo bardzo! -
nie zaglądam tu
muszę się wybrać, bo jak ostatnio byłem w Łodzi to zanim się Robakowskiego doczekałem jak wyjdzie z egzaminów to mi muzeum zamkneli :( -
Ciocia Lori
aha - 7zeta za wjazd [jednak] i wołaja o dokumenty.... przyjełam to za komplement :] -
Anonim
W końcu do Łodzi zaglądają wystawy które warto, trzeba i należy zobaczyć. Szkoda że dziadek mieszka tak daleko. Pokazałbym jemu te pin-up-girls. Pewnie i tak by się jemu nei spodobały. Hmmm. No cóż dla niego ta doskonała wystawa to pewnie samo:
zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło zło