- 1
- 2
-
Anonim
wczoraj bylam...zobaczylam..sfotografo walam...jak wywolam to pokaze :)
Ania Jagodzinska is my number one :)
a impreza bardzo udana...zwyciezczyni sliczna...
a ile emocji..lzy..radosc..zlosc...n a backstage'u bylam wiec przezylam dwa razy mocniej pozdrawiam :) -
M a C o
he he - ja tez bylem - i zdjecia zrobilem - Ania J jest git - faktycznie. A Natalia ..no coz - wyrozniala sie :) -
M a C o
he he - ja tez bylem - i zdjecia zrobilem - Ania J jest git - faktycznie. A Natalia ..no coz - wyrozniala sie :) -
Kurcze i sie nie spotkalismy w mordke jeza? W dużym gipsie byłem wiec mie było łatwo uwidzieć :)
-
-
M a C o
ja sie caly czas zaslanialem :-) dali mi jedynke w pracy to sie emusialem nacieszyc nie? :-))) -
Anonim
ej no!!!!!!!!!!!
ja tez chce juz pracowac!!!!
to znaczy w tym zawodzie cholera!!! a nie ja sobie dopiero zaczynam...ja chce juz!!!
zazdroszcze...zazdroszcze :) -
M a C o
jak by to powiedziec - ten zawod ma wiele twarzy..trzeba miec naprawde duzo samozaparcia i moc wiele poswiecic.niemniej jednak- do dziela!!! -
M a C o
-
-
M a C o
dzieki :-) juz myslalem ze jestem stracony :) nie jestem pewien ale czy eva tez byla? mialem potworne zacmienie :) -
コム・デ・ギャルソン
-
-
Anonim
Ania teraz w Polsce bo robi sesje do grudniowej Pani. 3 jej sesje w 1 numerze. Zapowiada sie niezle.
A Ania przesympatyczna.
Modelka ktora wygrala - widac bylo ze wygra od samego poczatku. Dobrze bedzie wypadac na sesjach. Jak zmieni fryzure.
A pokaz Wolczanki - szkoda slow. zenujacy. -
M a C o
Co do Wolczanki - slyszalem mnostwo sprzecznych opinii..rzecz gustu chyba..na pewno byl bardzo fotogeniczny :-)) -
Anonim
tak M a C o zgadza sie to bylam ja.... :)
heh mam duzo samozaparcia ale przedemna jeszcze dluga droga...narazie amatorskie sesje kolezanek gdzie sie da i kiedy sie da...przypadkowe akcje jak ten pokaz...itp..itd...
dobrze ze mam te pokazy :) c ya na Vistuli 15 a i 14 cos jest.. -
eva
-
M a C o
-
Anonim
-
コム・デ・ギャルソン
-
eva
- 1
- 2