Fotografia mody [3240]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

wczoraj bylam...zobaczylam..sfotografo walam...jak wywolam to pokaze :)

Ania Jagodzinska is my number one :)

a impreza bardzo udana...zwyciezczyni sliczna...

a ile emocji..lzy..radosc..zlosc...n a backstage'u bylam wiec przezylam dwa razy mocniej pozdrawiam :)
  • M a C o

he he - ja tez bylem - i zdjecia zrobilem - Ania J jest git - faktycznie. A Natalia ..no coz - wyrozniala sie :)
  • M a C o

he he - ja tez bylem - i zdjecia zrobilem - Ania J jest git - faktycznie. A Natalia ..no coz - wyrozniala sie :)
  • Valmaar

Kurcze i sie nie spotkalismy w mordke jeza? W dużym gipsie byłem wiec mie było łatwo uwidzieć :)
  • M a C o

ja sie caly czas zaslanialem :-) dali mi jedynke w pracy to sie emusialem nacieszyc nie? :-)))
  • Anonim

ej no!!!!!!!!!!!

ja tez chce juz pracowac!!!!

to znaczy w tym zawodzie cholera!!! a nie ja sobie dopiero zaczynam...ja chce juz!!!

zazdroszcze...zazdroszcze :)
  • M a C o

jak by to powiedziec - ten zawod ma wiele twarzy..trzeba miec naprawde duzo samozaparcia i moc wiele poswiecic.niemniej jednak- do dziela!!!
  • M a C o

czy nie bylas ubrana w biala bluzke?bo chyba Cie kojarze :)
  • Valmaar

A no chyba ze 1 ... to rozumiem :)
  • M a C o

dzieki :-) juz myslalem ze jestem stracony :) nie jestem pewien ale czy eva tez byla? mialem potworne zacmienie :)
  • コム・デ・ギャルソン

chyba nie bylo...
  • Valmaar

Była, razem przyjechaliśmy
  • Anonim

Ania teraz w Polsce bo robi sesje do grudniowej Pani. 3 jej sesje w 1 numerze. Zapowiada sie niezle.
    A Ania przesympatyczna.

Modelka ktora wygrala - widac bylo ze wygra od samego poczatku. Dobrze bedzie wypadac na sesjach. Jak zmieni fryzure.

A pokaz Wolczanki - szkoda slow. zenujacy.
  • M a C o

Co do Wolczanki - slyszalem mnostwo sprzecznych opinii..rzecz gustu chyba..na pewno byl bardzo fotogeniczny :-))
  • Anonim

tak M a C o zgadza sie to bylam ja.... :)

heh mam duzo samozaparcia ale przedemna jeszcze dluga droga...narazie amatorskie sesje kolezanek gdzie sie da i kiedy sie da...przypadkowe akcje jak ten pokaz...itp..itd...
    dobrze ze mam te pokazy :) c ya na Vistuli 15 a i 14 cos jest..
  • eva

eva była;) A jakże:) Na samym początku wybiegu i na zapleczach:)
    ;)
  • M a C o

na zapleczach to i ja bylem i nie widzialem Cie :(
  • Anonim

a to Ty Ewa tak bardzo przykuwalas moj wzrok :)

hihi....pozdrawiam
  • コム・デ・ギャルソン

ja tez nie widzialam...; /
  • eva

szczerze to ja nawet dobrze wtedy lasek nie widziałam;)
  • 1
  • 2
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)