-
Anonim
-
Sylvia
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
"ha ha ha " doskonałe podsumowanie tego watku ..
Gratuluje państwu.
ha ha ha do sera ... -
Anonim
HELOł
Szukam pomocy i wskazówek związanych z wypożyczeniem butów ze sklepów w Warszawie na sesję zdjeciową!!! Jaki sklep przychyliłby się do takowej prośby?? Może ktoś wie z bardziej doświadczonych tu osób? :)
Bardzo proszę o bezpośredni kontakt i wiadomości na mój profil.
Z góry dziękuję :) -
gtg
aby wypozyczyc buty na sesje foto. musisz miec gotowa tak zwana "umowe wypozyczenia" do podpisania na ktorej zoobowiazujesz sie do zwrotu wypozyczonych rzeczy i pokrycia kosztow jesli buty nie zostana oddane lub zostana oddane zniszczone (niepelno wartosciowy produkt). Sklepy chetnie wypozyczaja jesli jest to do sesji foto dla czasopisma lub do reklamy.
Oprocz tego istnieje cala masa showroomow w Warszawie, z ktorych mozesz wypozyczyc buty (rozmiarowka zazwyszaj 39-40 tzn. standard dla modelki lub 37 na packshoty).
Jesli niestety nie znasz nikogo z branzy a sesja ta jest wylacznie prywatna i nie posiadasz pod nia tak zwanej "podkladki" proponuje zakup obuwia w Zara lub H&M gdzie na zwrot rzeczy masz 30dni; ) pamietaj tylko o podklejeniu podeszwy porzadnie tasma aby sie nie zniszczyla i aby przyjeli ci buty z powrotem:)powodzenia;) -
niesforna
może to nie jest na temat, ale czy może ktoś z was kojarzy zdjęcia raczej z działu mody gdzie modelka jest elegancko ubrana, ale wykonuje jakieś prace domowe ? np prasowanie, pranie etc :D ? i może podać linka? -
<olivka>
wbij w Google Grafika haslo: Hemlut Newton - mam kilkanascie takich zdjec w jego albumach z lat 80. -
Respect my Autoritah!
Bardzo proszę o pomoc!
Jestem studentką Wydziału Filmu i Fotografii, chciałbym zwrócić się z gorącą prośbą do wszystkich forumowiczów o wypełnienie ankiety.
Ankieta jest krótka, obiecuję, że nie zajmie Wam więcej niż minutę jej wypełnienie, a mi posłuży w napisaniu pracy.
Link do ankiety znajduje się poniżej:
http://www.paxonta.com/index.php?ln...
Bardzo dziękuję za pomoc wszystkim respondentom!
Pozdrawiam i życzę mnóstwa ciekawych kadrów; ) -
Monika
Dzień dobry dziewczyny i panowie,
mam dla Was propozycję. Posiadam bon o wartości 2000 zł do wykorzystania w salonie sukien ślubnych Desirer w centrum Warszawy na suknię wieczorową wg projektu autorskiego. Sprzedaję go taniej (wiadomośc na priv;)).
Dla tej firmy szyją tylko profesjonaliści; można przejść się do salonu i zobaczyć jakość wykonania i projekty różnych sukni.
Zbliża się sylwester, karnawał i czas studniówek. Jak zapewne wiecie, na uszycie dobrej sukienki od podstaw potrzeba czasu. Dlatego też już teraz należy się za to zabrać i przy okazji nie martwić o to, że trzeba będzie przejechać pół Polski, przymierzać dziesiątki jak nie setki sukienek, żeby znaleźć taką, która pasuje do naszej figury, jest w kolorze, który nam odpowiada i ma fason, który nie tylko nam się podoba, ale jednocześnie jest modny. Dlatego najlepiej osobiście wraz z projektantem zaprojektować idealną dla siebie suknię na różne okazje.
Pomyślcie czy jesteście tym zainteresowane; czy nie warto na zbliżającej się imprezie być w sukience, którą wszyscy będą chwalić, a któraś z Was z dumą odpowie, że jest jej własnego projektu;) Przekażcie wiadomość koleżankom. W razie pytań, propozycji, wyślijcie wiadomość.
Pozdrawiam,
Monia -
plaskaty
Dzień dobry Wszystkim:)
Od niedawna interesuję się zdjęciami i wszystkim z nimi związanego...co bym musiał zrobić,żeby wziąć udział w sesji...wiadomości proszę na priv :):P -
Roman skromny