Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Valmaar

Wygląda na to że wśród 365 tysięcy ludzi na Gronie znalazło się już ponad 500 osób zainteresowanych fotografią mody. Daleko nam co prawda do spektakularnego sukcesu grona "Pierdolnięci w głowę" no ale cóż poradzimy że tacy jesteśmy elytarni; )))))))

Trzeba będzie pomyśleć o jakimś małym zejździe miłośników fotografii mody. Potem wydamy własny fanzin :)))

Pozdrawiam Was Wszystkich bardzo serdecznie
    - Valmaar

---- ... miłośnicy fotografii mody łączcie się ... ------
  • ★ Roberto Di ∂z Rahi

Val, wiesz... jak ktoś jest pierdolnięty to raczej o tym nie mówi..... to tak jak z alkoholizmem....
    może dlatego unikam grona "pierdolnięci w głowę" hahaha, oczywiście żartuję...

Moja wrodzona inteligencja, a wcześniej instynkt robotniczy podpowiada mi, że tego gryla to należałoby już rozpalać bo wylądujemy jeszcze w restauracji Mc Donald's
    a jakże by się to źle odbiło na naszej morfologii nie mówiąc o psychice...

dołączam się do pozdrowień [dołańczam}
  • SiJey

Nie no wszędzie się tylko łączą na tym gronie :P
    Ale co by nie było - póki jeszcze mrozy nas nie dopadły gryla trzeba rozpalać !!

Re5pekt
  • Gosz

megamasowa jest jeszcze na ZLYCH KOBIETACH
    a grylek to gdzie?
  • ® néantisation

no to się łączymy :)
  • Anonim

Val opcja jest bardzo dobra, ja jednak proponuje Kampania piwna, zarezerwowac dla 30-60 osob czyli cale skrzydlo, bedzie mila obsluga, a wszysto w cenie dan i nic wiecej, oczywiscie napiwki sa naszymi prywatnymi sprawami. No ale czy ograniczac sie odrazu do milosnikow fotografii mody, moze przerzucmy temat na fotografie i zaprosmy wszystkich, ja moge sie zajac wstepna organizacja :)
  • ★ Roberto Di ∂z Rahi

GRONO CONNECTING PEOPLE...
    Abervil, boję się że jak zajadziem do pubu i
    się rozsiądziem przy stołach to te stoły utworzą nam grupy i podgrupy, mam nadzieję że się mylę bo Kampania (Harenda) byłaby najłatwiejszym rozwiązaniem.
  • Anonim

Grupy czy podgrupy, no razem i tak sie nie da rozmawiac caly czas, ale mozna sie integrowac, kto mowi ze na jednym ma sie skonczyc. Jezeli chodzi o Kampanie, niektorzy wiedza, ma swoj klimat, w poniedzialki litr piwa za 7zl, klimat kampani to jak caloroczny oktoberfest :)
  • Leni

ooo jestem bardzo za:)
    hmm...grupki zawsze sie tworza..ale skoro maja sie spotkac wspolnie mlosnicy fotografii....to mysle ze nie bedziemy sie nudzic!!
    pozdrawiam:)
  • Gosz

ja jestem natomiast za tym zeby grono fotografia mody polaczone z gronem fotografia oraz gronem fotografia cyfrowa spotkalo sie z gronami zle kobiety, zimne suki, wariatki etc w celu robienia sesji zdjeciowych
  • Valmaar

Ja na razie siedzę w Łodzi, wracam do Wwy we wtorek. Myślę że może jeszcze Pola Mokotowskie mogły by wchodzić w grę na spotkanko - Lolek lub coś w okolicy
  • R H

daj spokoj, lolek to wyjatkowo schujale miejsce... to juz lepiej na karaoke do merlina :>

przy okazji mozesz przywiesc troche pierogow z lodzi kaliskiej
  • Valmaar

wiesz chodziło mi o przestrzeń raczej, też za Lolkiem nie przepadam
    pierogi, kurka żebym tylko nie zapomniał :)))
  • Ciocia Lori

Panie Rektorze - po pierogi to sam mógłbys wreszcie przyjechac :*
  • R H

Zabrzmialo ladnie... jedeynym problemem jest iz Jego Magnificencja nie ma lokum w centrum polskiego wlokiennictwa
  • Valmaar

coś zaradzimy JM :)))
  • R H

szacuken :>
  • M a C o

Gosz - to maly hardcorek by byl :-)
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)