-
::Czarna plama na mapie USA::
bonżur, halo
Kto fotografował ostatnią kampanie Reserved? Czy ktoś wie, bo coś w necie nie mogę znależć. -
też mnie to ciekawi
a dodatkowo chetnie bym się dowiedzial kto zrobił kampanie SIMPLE
-
Anonim
-
Anonim
Kiedyś szukałem w necie czyje foty są w katalogu SPRINGFIELDA "spring summmer 2002 (from AM to PM)" i nic... sie zdziwiłem troche a myślałem że dobry jestem w googlowaniu :/ zawodowcem nie jestem w dziedzinie fotografii mody i nie bardzo rozumiem czemu miało by sie takiego info nie podawać. -
-
Pozytyw
kampanie reserved tę na białym tle
to na pewno Artur Wesołoski robił,
więc pewnie resztę zdjęć też
pozdr
mc -
eva
-
::Czarna plama na mapie USA::
Ha, fakt. Jak się wie czego szukać to to łatwo w sieci znaleźć :)
Dznx P. -
Anonim
1 point dla mc.
btw: jak sie rospoznało fotografa na zdjeciech w zakładce "young & fashion >>> behind the scenes" raczej, choć to tylko sekulacje... -
Anonim
ostatnie simple robiła wielgosz
poprzednie simple nie wiem kto
ale te jeszcze poprzednie <jesien zima 2004> tez wielgosz > informacja pewniak
a czemu nie ma takich informacji oficjalnie?
podejzewam ze dlatego iż albowiem klient płaci taką kapuche ze oficjalnie foty są jego
:] pozdro -
eva
-
Anonim
-
Anonim
ktore te ktore teraz wisza wszedzie? to sa zimowe i to sa "ostatnie" i te robiła wielgosz
poprzednie zimowe tez ona
hyba napisałem ze nie wiem kto robił poprzednie a poprzednie to własnie wiosna/lato
jakby ktos niezauważył to mamy juz Jesień./Zima .... i to nie tylko wymysł siostr simple :p -
no ja się pytałem o to co wszędzie wisi na billboardach, czyli rozumiem beata wielgosz.
-
pablo
-
Anonim
wielgosz nie ma strony poki co jest w trakcie budowy jak sie to zmieni dam znac moze -
pablo
-
Anonim
wiesz jakos tak sie dzieje ze młodzi zdolni ludzie ktuzy zajmuja sie netem czy innymi pierdułami są nieogarnieci i ciezko sie z nimi skomunikowac
im bardziej utalentowany tym gozej z takim
wiec trwa to troche...