Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • www.kajajakubowska.com

witam...czy znajdę tu osobe ktora byłaby zainteresowana zrobieniem mi kilku zdjęc chociazby w celu poćwiczenia?chodzi mi raczej o darmowe fotki;)pzdr
  • Anonim

ja też potrzebuje :)
  • R H

bankowo znajdziecie, ja np nowego polaroida musze przetestowac
  • Valmaar

co masz za nowego polaroida?
  • Valmaar

A tak na marginesie patrz, Olgusia na grila nie ma czasu bo tańczy towarzysko ale fotki do portfolio bardzo chętnie :)))))))))))
  • R H

dokladnie, sciema to jedzie, a polaroida mam takiego jak demarchelier do vogue kiedys robil, 600SE
  • www.kajajakubowska.com

no mam nadzieje ze znajdziemy....heh
  • Pawelek

a ja zapraszam do mnie na profilek tam link do moich zdjec jak sie podobaja zapraszam do rozmowy :D
  • Anonim

co do grilla to sie nie czepiać ! a portfolio mi potrzebne do banku twarzy :p z towarzyskim to sa problemy i dlatego nie mam czasu ale niech tam co ja sie bede odzywac jak was i tak to guzik obchodzi :p
  • R H

to Twoje zdanie...
  • R H

Stu, nie obraz sie, ale raczej na miejscu dziewczyn nie chcialbym miec folio Twojej produkcji, wnosze po obrazkach z plfoto
  • Sandra

heheh;))))
  • Valmaar

RH to dziabnij coś tym polarkiem i pokaż, chętnie obejrzę co takim cudeńkiem można zadziałać

Olgusia, Ty strasznie wszystko na poważnie bierzesz ... nikt się nie upiera żebyś przyszła na grilla :)))))))) A, no i możesz pisać co chcesz ... ale razie czego to wiesz, uważaj, mam niezłe chody u moderatora tego grona :)))))
  • Ciocia Lori

no no, własnie.... Val ma pałe/r :]
  • www.kajajakubowska.com

HMMM WIDZE ZE RACZEJ MAŁO CHĘTNYCH;(
  • Anonim

dobra :)
  • Anonim

Valmaar, pierdyknij F12 zamiast polara; )
  • Ciocia Lori

Ty go nie podjudzaj, bo pierdyknie jeszcze F16 :]... prawda, Piotruś?
  • Anonim

Skala sie konczy na F12 hehe, chodzi o klawiature i PS; ) A F12 cuda czyni; ) choc f16 jest magiczne.
  • Ciocia Lori

ech... wiem o co chodzi... ja tu chciałam zabłysnac intelektem, a teraz to moge co najwyzej złotym zebem
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)