-
www.kajajakubowska.com
witam...czy znajdę tu osobe ktora byłaby zainteresowana zrobieniem mi kilku zdjęc chociazby w celu poćwiczenia?chodzi mi raczej o darmowe fotki;)pzdr -
Anonim
-
R H
-
-
-
A tak na marginesie patrz, Olgusia na grila nie ma czasu bo tańczy towarzysko ale fotki do portfolio bardzo chętnie :)))))))))))
-
R H
dokladnie, sciema to jedzie, a polaroida mam takiego jak demarchelier do vogue kiedys robil, 600SE -
www.kajajakubowska.com
-
Pawelek
a ja zapraszam do mnie na profilek tam link do moich zdjec jak sie podobaja zapraszam do rozmowy :D -
Anonim
co do grilla to sie nie czepiać ! a portfolio mi potrzebne do banku twarzy :p z towarzyskim to sa problemy i dlatego nie mam czasu ale niech tam co ja sie bede odzywac jak was i tak to guzik obchodzi :p -
R H
-
R H
Stu, nie obraz sie, ale raczej na miejscu dziewczyn nie chcialbym miec folio Twojej produkcji, wnosze po obrazkach z plfoto -
Sandra
-
RH to dziabnij coś tym polarkiem i pokaż, chętnie obejrzę co takim cudeńkiem można zadziałać
Olgusia, Ty strasznie wszystko na poważnie bierzesz ... nikt się nie upiera żebyś przyszła na grilla :)))))))) A, no i możesz pisać co chcesz ... ale razie czego to wiesz, uważaj, mam niezłe chody u moderatora tego grona :))))) -
Ciocia Lori
-
www.kajajakubowska.com
-
Anonim
-
Anonim
-
Ciocia Lori
Ty go nie podjudzaj, bo pierdyknie jeszcze F16 :]... prawda, Piotruś? -
Anonim
Skala sie konczy na F12 hehe, chodzi o klawiature i PS; ) A F12 cuda czyni; ) choc f16 jest magiczne. -
Ciocia Lori
ech... wiem o co chodzi... ja tu chciałam zabłysnac intelektem, a teraz to moge co najwyzej złotym zebem