Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • eva

Jakie bylo moje zdziwienie gdy otworzylam Wysokie Obcasy i zobaczylam sesje,ktora kiedys stylizowalam (okolo lutego).O ilez wieksze bylo zdziwienie gdy zobaczylam podpis :Stylizacja Iza Woźny pod tą sesją...
    Opisy ubran sa napisane "z dupy".Zazwyczaj sa to firmy,ktore wystepują w show roomie Canada (własnosc pani Wożny...).
    Przykre,ze trzeba bedzie zrobic zamieszanie bo jak mysle sprawe trzeba wyjasnic.I nie chodzi tu o kase ale o pewne zasady.Dodam ,ze sesja jest w moim portfolio mniej wiecej od marca...
    Sesja dostepna na stronie Wysokie Obcasy.
    Wystarczy wejsc na http://www.gazeta.pl.Potem na Obcasy.Tytuł sesji "troche o facetach".
    Jest mi qrevsko przykro bo akurat w tamte stylizacje wlozylam mego duzo serca.Nie -nie jest mi przykro-wqrviona jestem!
  • bloodsport

auć :/
  • bloodsport

a wczoraj bodajze ogladalem
  • pola la

rob dym, dziewczyno!
    i tak za duzo niezidetyfikowanego qrwevstwa w tej branzy, a tu skoro masz je jak na tacy: stand up, speak up! :)
    tez mnie niejednokrotnie wydymano, stad moje podniecenie tematem; )
  • pola la

sory za powtorki, cos sie chrzani.
  • eva

haha...np rekawki z welny podpisane jako jakiejs projektantki ,ktora to trzyma swoje ciuszki w Canadzie zrobilam własnorecznie:D:]

szkoda,ze marynarki ze sklepu Ambulans -Armaniego to wedlug stylistki Vistula...

...jedynie podpisy dwoch szmat sie zgadzaja...
  • pola la

:D
  • Anonim

oj eva to ty nie wiesz jak jest w tym biznesie....z premedytacją kradną kurwa pomysły i się nie patyczkują odwaliłaś robotę, ktoś cię połechtał......i styka
    zawsze umowa, zawsze wszystko na pismie, zawsze zastrzezone prawa do publikacji....
    zeby jakaś pipa nie robiła sobie dobrze Twoim kosztem.....!
  • eva

to miala byc sesja nie do publikacji...zreszta,jakie umowy miedzy stylista a fotografem?
  • doc. lena

trzymam kciuki (chujostwo niezłe :/)
  • Ciocia Lori

... to te ostatnie Obcasy? skadinad fajna sesja.... przyjrzałam sie jej uwaznie, bo znam dwóch chłopaków z tych fot...

walcz, Eva! nie daj sie!
  • Szymon Swietochowski

A jaki to fotograf jest tak lojalny wzgledem swojej ekipy? :)
    POGRATULOWAC!!!...
  • Ciocia Lori

i, niestety, Basbas ma racje - wszystko na pismie
  • Anonim

....gratuluje zajebista sesja, jednak meskie sesje nie musza byc mdle i do dupy...gratulacje raz jeszcze...
  • Gosz

sesja sesja, ale jaki przekret!
    normalnie krew sie w zylach burzy:((
    czyzby fotograf wywinal numer i dopisal 'wygodne' autorstwo stylizacji pod gazete?!
    trzeba to naglosnic koniecznie!
  • Anonim

racja....niezle kurewstwo, trzeba miec oczy wokol glowy i ciagle uwazac by cie nikt spontanicznie nie wydymal....
    ale sesja i tak smakowita....nie daj sie eva...
    pzdr
  • Gosz

a mozna wiedziec kto jest autorem zdjec?
    moj narzeczony ma pewne podejrzenia i jesli to ta osoba, to akcja 'w jego stylu':(
  • Anonim

Taaaaa, ja sie kiedys dowiedzialem ze mam zdjecie na okladce po kilku tygodniach hehehe przez telefon od wkurzonej na mnie moooocno modelki; ) Wszystko w normie, nie zawsze fotograf jest winny. Ale kiedys tez podpisali nie moje zdjecia moim nazwiskiem hehee i chcieli mi placic kase; ))))
  • lubie dobrze zjeść

Łucja Sokołowska...
  • lubie dobrze zjeść

ps.to pisze ja,eva.Zalogowany na komputerze jest moj Michal.Nie chce mi sie przelogowywac.
    Ps dziekuje za wsparcie.
    Właśnie.Na profilu u tacomy jest nasze zdjecie.Mam na sobie opaske Puma.Dokladnie te,ktorą ma na sobie jeden z modeli (moja własność;coc za 39,nie 89 zl...)

:]
    :/
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)