-
eva
Jakie bylo moje zdziwienie gdy otworzylam Wysokie Obcasy i zobaczylam sesje,ktora kiedys stylizowalam (okolo lutego).O ilez wieksze bylo zdziwienie gdy zobaczylam podpis :Stylizacja Iza Woźny pod tą sesją...
Opisy ubran sa napisane "z dupy".Zazwyczaj sa to firmy,ktore wystepują w show roomie Canada (własnosc pani Wożny...).
Przykre,ze trzeba bedzie zrobic zamieszanie bo jak mysle sprawe trzeba wyjasnic.I nie chodzi tu o kase ale o pewne zasady.Dodam ,ze sesja jest w moim portfolio mniej wiecej od marca...
Sesja dostepna na stronie Wysokie Obcasy.
Wystarczy wejsc na http://www.gazeta.pl.Potem na Obcasy.Tytuł sesji "troche o facetach".
Jest mi qrevsko przykro bo akurat w tamte stylizacje wlozylam mego duzo serca.Nie -nie jest mi przykro-wqrviona jestem! -
bloodsport
-
bloodsport
-
pola la
rob dym, dziewczyno!
i tak za duzo niezidetyfikowanego qrwevstwa w tej branzy, a tu skoro masz je jak na tacy: stand up, speak up! :)
tez mnie niejednokrotnie wydymano, stad moje podniecenie tematem; ) -
-
pola la
-
eva
haha...np rekawki z welny podpisane jako jakiejs projektantki ,ktora to trzyma swoje ciuszki w Canadzie zrobilam własnorecznie:D:]
szkoda,ze marynarki ze sklepu Ambulans -Armaniego to wedlug stylistki Vistula...
...jedynie podpisy dwoch szmat sie zgadzaja... -
pola la
-
Anonim
oj eva to ty nie wiesz jak jest w tym biznesie....z premedytacją kradną kurwa pomysły i się nie patyczkują odwaliłaś robotę, ktoś cię połechtał......i styka
zawsze umowa, zawsze wszystko na pismie, zawsze zastrzezone prawa do publikacji....
zeby jakaś pipa nie robiła sobie dobrze Twoim kosztem.....! -
eva
to miala byc sesja nie do publikacji...zreszta,jakie umowy miedzy stylista a fotografem? -
doc. lena
-
Ciocia Lori
... to te ostatnie Obcasy? skadinad fajna sesja.... przyjrzałam sie jej uwaznie, bo znam dwóch chłopaków z tych fot...
walcz, Eva! nie daj sie! -
Szymon Swietochowski
A jaki to fotograf jest tak lojalny wzgledem swojej ekipy? :)
POGRATULOWAC!!!... -
Ciocia Lori
-
Anonim
....gratuluje zajebista sesja, jednak meskie sesje nie musza byc mdle i do dupy...gratulacje raz jeszcze... -
Gosz
sesja sesja, ale jaki przekret!
normalnie krew sie w zylach burzy:((
czyzby fotograf wywinal numer i dopisal 'wygodne' autorstwo stylizacji pod gazete?!
trzeba to naglosnic koniecznie! -
Anonim
racja....niezle kurewstwo, trzeba miec oczy wokol glowy i ciagle uwazac by cie nikt spontanicznie nie wydymal....
ale sesja i tak smakowita....nie daj sie eva...
pzdr -
Gosz
a mozna wiedziec kto jest autorem zdjec?
moj narzeczony ma pewne podejrzenia i jesli to ta osoba, to akcja 'w jego stylu':( -
Anonim
Taaaaa, ja sie kiedys dowiedzialem ze mam zdjecie na okladce po kilku tygodniach hehehe przez telefon od wkurzonej na mnie moooocno modelki; ) Wszystko w normie, nie zawsze fotograf jest winny. Ale kiedys tez podpisali nie moje zdjecia moim nazwiskiem hehee i chcieli mi placic kase; )))) -
lubie dobrze zjeść
-
lubie dobrze zjeść
ps.to pisze ja,eva.Zalogowany na komputerze jest moj Michal.Nie chce mi sie przelogowywac.
Ps dziekuje za wsparcie.
Właśnie.Na profilu u tacomy jest nasze zdjecie.Mam na sobie opaske Puma.Dokladnie te,ktorą ma na sobie jeden z modeli (moja własność;coc za 39,nie 89 zl...)
:]
:/