-
Ania
ja lubie zdjecia na ktorych sie fajnie wyglada:) ale kiedys ogladalam czarno biale, jakas dziewczyna palaca papierosa, troche bylo zadymione, a modelka nie za ladna, wszystko bylo w takim surowym stylu ale podobalo mi sie:) -
doc. lena
RH samo mi się nasuneło bo czytalam profil niedawno - jest takie akuratne :))))))) -
Iga
trudno wybrac jedną stylistykę z jednej strony ostre zdjęcia sisleya a z drugiej eleganckie zdjęcia Łucji Sokołowskiej, czy Adama Wlazłego... -
Pelagia
-
-
nie zaglądam tu
Lubię T. R. , dobrze jedzie wariat, poza tym jest mistrzem biorąc milion dolarów za sesję zrobioną małpą na białym tle, zurzywając pare rolek małego obrazka . -
paweł
Każde zdjęcie coś w sobie ma, cos prezentuje i to na różne sposoby. Jeden fotogra będzie skupial się na twarzy, gestach i mowie ciała, ale dla innego model/modelka bedzie jedynie tłem. Ja osobiście oba kierunki szanuje i wielbię. :) -
Anonim
ja sie przychyle do opinii Mari, mnie tez bardziej pasuje taki odjechany kierunek fotografii... co nie znaczy, ze ten przeciwstawny jest be- jest fajny ale jezeli musze wybierac to wybieram caputo. -
Pelagia
jezu!!!co zew mnie za debil uśmierciłam wlazłego!!oczywiscie ze zyje to nicewicz zginął-szkoda wielka tez swietny fotograf:( -
Amanda
-
Pelagia
FOTOGRAFIA PODTEKSTU..CHYLE PONOWNIE CZOŁA TERREMU
a propos zobaczcie foty serrano..szok -
Anonim
-
Anonim
W sumie mam podobny problem jak Janek, za cholere nie da się sprecyzować - na pewno estetykę, która przedstawia prawdziwe zdjęcia... -
ania