- 1
- 2
-
Dla tych co nie widzieli mojego ostrzegawczego wpisu info że wywaliłem ostatni wątek o modelkach/modelach bo popłynęliśmy w nim trochę, odbiegł od tematu i stał się jakiś destrukcyjny. Ten wpis też niedługo wywalę.
-
eva
-
Anonim
tyle,ze wywaliłes moje az 3 wypowiedzi :/
a gdzie wolnosc słowa? :/// -
eva
-
-
Chilly, bo kurka nie da się wywalić wątku bez wywalania wypowiedzi, musialem 7 stron wypowiedzi wywalać, nie dość że się naklikałem jak głupi to wiesz ile ja dostałem na skrzynkę powiadomień że moje wypowiedzi ten debil moderator wywalił? z 10 ... :DDD
PS. Dlatego wczoraj wszystkich grzecznie ostrzegłem, że za parę godzin wątek wywalam. -
I jeszcze się teraz tłumaczę bo właściwie to tak nie robię, nic nie moderuję, ale ten wątek nie był już fajny.
-
Gosz
-
wydaje mi sie, ze fajnie byłoby rew miejsce usuniętego tematu teraz założyc jakis nowy wątek równie atrakcyjny i skłaniający szanowne grono do wypowiedzi jak tamten skasowany :) mhmmmm
W sumie tamten wątek (nie temat; ) ) w dużej cześci dotyczył przykładów fotografii mody, ktore skromnym zdaniem warto poznac choć niekoniecznie naśladować. Pewnie jest takich perełek jak Ela i Eugeniusz (?) więcej - temat na temat???? nie ośmielę się. niech ktoś pierwszy rzuci kamień... -
Marek
Cokolwiek w watku bylo, nawet jesli odbieglo od tematu lub stalo sie ordynarne, zostalo napisane przez ludzi, ktorzy w tym gronie uczestnicza, czyli ludzi, dzieki ktorym w ogole tocza sie tutaj dyskusje.
Moim skromnym zdaniem najwiekszym bledem tworcow Grona.net bylo wlasnie danie mozliwosci kasowania watkow przez tworce danego grona. Watek powinien moc kasowac jedynie jego zalozyciel, a tworca grona moze skasowac dana osobe. To ma wiekszy sens.
A tak mamy drugie Chiny. (bez urazy Valmaar, tak jest na kazdym gronie) -
Anonim
Ale np na photo.net moderatorzy sa bezlitosni i wszyscy ich respektuja. A dyskujse sa oczywiscie tylko na temat i pozwalaja na poszerzenie wiedzy a nie strate czasu. -
Marek
Cubano ->
photo.net ma sie tak do grona jak organizm onanisty do onanizmu organisty.
Za reklame na photo.net placi sie slone pieniadze i z tego wzgledu nawet wymagam powagi tej instytucji. Za reklame na gronie "Fotografia..." moglbym w najlepszym przypadku zostac pouczony przez gronowladnego :).
Ogloszenie na stronie dedykowanej fotografom jest traktowane powaznie. Na tym gronie juz raz napisalem watek o poszukiwaniu modelki do sesji poza Polska i spotkalem sie jedynie z tekstami typu "pajac". Dlatego porownania nie maja wiekszego sensu. -
Marek, no to jest trochę tak, że powiedzmy organizujesz imprezkę u siebie w domu i goście sie zaczynają kłócić na temat polityki to uważasz że nie mogę powiedzieć "dobra, kurwa, zmieńmy temat, nie po to sie tu spotkaliśmy", tylko powinienem od razu za ryj i ryms ze schodów niech się kłócą na podwórku? :)))
-
eva
-
R H
-
-
R H
-
-
Tak właśnie się spodziewałem, że ten nowy wątek o skasowanym wątku też bedzie miał tendencję do tego żeby odejść od tematu :))))))))))) błagam, nie chce mi się kasować
-
eva
-
A jak to jest że nie chcesz kasować ale musisz? Zwolnią Cie inaczej czy jak??? Jakies sankcje???
Ja to nie robie prawie nic co mi sie nie chce.
- 1
- 2