-
no ale czapke masz w sam raz :))))
masala tea daje rade, jak któs nie może od rana se rumu do herbaty wlać na okoliczność tego co za oknem
-
R H
mam 3 flaszki rumu od pepikow, co nie zmienia faktu ze mi odplyw od wanny zamarzl... -
eva
serio?
Ale jaja:)
Czyli piana w wannie cały dzień:);)
Ale swoją drogą...w koncu miśki polarne z polskich zoo maja swój czas.Moga w koncu pokazać Camelusom środkowy palec;) -
doc. lena
a Pinie pan powiedział że od soboty ochłodzenie i na wschodzie Polski temp ok -40 będzie
to trza sie cieszyć ze teraz tak ciepło; ] -
-
doc. lena
-
R H
-
kurcze, chyba musze jednak wyjsc bo z tego co piszecie nie lada atrakcje mnie omijają
podobno krioterapia jest ogólnie b. skuteczna, a niskie temp robią dobrze na biust i pośladki, i ogólnie na cerę...chociąż u nas w Fesrung Breslau to i tak pewnie jest najcieplej...
Archipelag Gułag nabiera innego wymiaru jak się ma trochę odniesienie, nie? -
R H
problem obrobki termicznej w polskiej worczosci wieku xix... czas odmierzany w zdrowaskach... heil alte deutsche stadt! -
herclisze gruse ogólnie, ale w zdrowaśkach x 3 to chyba inne extremum termiczne było odmierzane, taki prekursor Twojego grlila z popielnikiem zeby nie sięgać dalej, bodajże Anielka??? czy juz mi sie wszystko pomieszało?
-
doc. lena
tak zimno masz Rudolfie w Falenicy? fak
u mnie pewno cieplej - ale i też nie Sydney ( w Australii fala upalów +40) 15 stopni u mnie i nei chce iść wyżej kurka noo -
R H
wlasnie skonczylem napierdalac siekierka w resztki mebloscianki i rozbieram sciane w piwnicy po sasiadach zeby do wegla sie dobrac... ach ten swidermajer... urokliwa dziewietnastowieczna letniskowa zabudowa linii otwockiej kurwa... -
R H
-
to Ty ten wegiel o 7 rano fedrujesz w piwnicy w Falenicy? boze, i znowu rym, jak przystalo na HH dziewczyne nieskomplikowaną huehue
Czyli anielka, dobrze. cos tam styka jednak na neuronach, a już sie bałam że wyżarło od alkoholu..
ide do spacer po poludniu, musze mieć pojęcie o co chodzi i współodczuwać z bliźnimi -
R H
-
nie odpowiem Ci elo czarnuchu bo mi wąglika wyślesz ma maila, co to to nie
-
R H
-
Czarodziej z Krainy Oz:)
-
o nic, Rh mo doma grube i rychtuje se wungiel, rura zamarzław łazience , Ewa ma w związku z tym wanne pełną piany w której miałam sobie poszerzać swiadomość za pomocą irygatora i zespołu nacjonalistycznych dzieweczek z USA, ale RH nie dał mi rysunków..takie tam, normalka, a flaszki rumu nieruszone czekajom na lepsze czasy.
-
Czarodziej z Krainy Oz:)
:)thx :)) dzieki zasiedzialem sie na modelkach :))aaa rumiku hmmm skosztowalbym:))