-
Anonim
Witam,
Portal PortretKobiety.p l (http://www.portretkobi ety.pl) powstał z myślą o tych wszystkich, którzy interesują się tematem kosmetyki i kosmetologii zarówno prywatnie jak i ze względu na wykonywany zawód. Ma na celu przekazywanie profesjonalnych porad oraz udzielaniu wszelkiej pomocy w celu uzupełnienia i rozwijania wiedzy kosmetycznej.
Okazało się jednak, że portal kosmetyczny, stał się portalem kobiecym, odwiedzanym przez liczną rzeszę stałych bywalców, którzy skierowali do nas pewną propozycję mianowicie taką, aby powstała Galeria. W galerii znajdowałyby się zdjęcia kobiet...małych , dużych, starych, młodych, grubych....po prostu cudnych babek, zdjęcia mody, fatałaszków. W galerii tej wszyscy chętni mogliby zamieszczać swoje fotografie.
Potrzebujemy osoby, która byłaby w stanie tym wszystkim pokierować. Osoby, która kocha fotografię i ma ochotę podzielić się nią z szerszą grupą odbiorców.
Ale, aby stworzyć odrębny dział koniecznie potrzebne są artykuły np.
1. Kobieta za obiektywem ( nie orientje się, ale może jest jakaś bardzo znana Pani fotograf) lub 2. Fotograf kobiet ( fotograf, który zajmuje się wydobywaniem kobiecego piekna)
To wszystko musi tworzyć spójną całość.
Jestem laikiem w tej dziedzinie, więc trudno mi wykrzesać jeszcze jakieś pomysły na temat wykorzystanie fotografii. Może będzicie bardziej twórczy ode mnie.
Współpraca z portalem najczęściej polega na trzech aspektach, na udzielaniu informacji w postaci porad, pisaniu artykułów oraz nadzorowaniu forum. Z naszej strony umożliwiamy reklamę, prezentację prac.Współprac a jest non-profit. Jeżeli masz pomysł na stworzenie nowego działu, ciekawych zmian na portalu, jesteśmy otwarci. Zależy nam, aby były to tylko i wyłącznie artykuły autorskie, nie życzylibyśmy sobie sytuacji, w której ktoś zarzuciłby nam plagiat lub kradzież artykułu.
Każdy artykuł/ zdjęcie podpisane jest imieniem i nazwiskiem autora, zawiera link do jego strony. Artykuł/ zdjęcie musi oczywiście zostać zatwierdzony przez portal PortretKobiety.p l
Pozdrawiam,
Kasia
-
Anonim
Może znacie kogoś, kto byłby zainteresowany zamieszczeniem swoich zjęć w galerii. Portal narazie odwiedza 600 osób dziennie, a funkcjonuje naprawde krótko, to chyba dobra forma reklamy i prezentacji swocih prac. -
.
Proponuję Elę G. :D Nie bierz tego na serio.
Myślę że dobrze trafiłaś z tym tematem tutaj
Masz na uwadzę tylko jednego fotografa autora czy może być kilku. -
blablabla
ja cyba znam takiego kolege...
nie jest z zawodu fotografem, jest samoukiem i robi naprawde zaje***fajne zdjecia pracowałam z nim przez jakis czas...
-
-
Anonim
Szukam ludzi, nie lubie zamykac sie na jeden pomysl. W sumie zaczelam juz cos robic w tym kierunku i teraz jestem otwarta na zamieszczanie jedynie zdjec, nie naloze na nikogo dodatkowych obciazen :)
Tematyka dosc konkretna: Kobieta
Jeżeli macie w swoim portfolio takie zdjecia kobiet, badz kobiecych zdjec i chcecie je gdzies pokazac, to mozecie je wysylac do mnie.
Chetnie pogadam tez na gg, w celu domówienie wszelkich szczegolow, jak Wy to widzicie.
e-mail: admin@portretkobiety.pl -
Anonim
http://www.teoiakreatywnosci.com
...tam znajduje sie mj adres mailowy, napisz jezeli zdjecia sie nadaja, to mogl bym cos wybrac i wstawic na portal. -
Lady B.
Weszlam na stronke portalu, podoba mi sie, studiuje kosmetologie i moze znajde tak cos dla siebie, a pomysl z galeria bardzo fajny wlasnie czegos takiego tam brakuje :) -
Kasia Wiśniewska
ja bardzo chętnie przyłączę się do tego projektu :) jeśli potrzebowałabyś kogoś z branży wizażowo-modelingowej - daj znać :)
pozdrawiam,
Kasia -
R H
-
Anonim
-
R H
tak spogladam za okno i dochodze do wniosku ze teraz to juz w okolicach ń -
Anonim
-
Anonim
-