-
Choć golizna to jednak fotografowana przez ostatnie kilkanascie lat przez mistrzów fotografii mody.
Zapraszam miłośników kalendarza na nowe grono
http://grono.net/user/pubcomm-showo...
-
Czarodziej z Krainy Oz:)
-
eva
-
Będzie będzie, byłem ostatnio trochę zajęty. Ale będzie. Jeżeli nie będziemy robić wystawy i pokazu to może być w dowolnym momencie, myślałem jednak że z wystawą i pokazem będzie fajniej :)))
-
-
no troche bym potupal:)) no dobra pokaz sobie darujmy ale wystawe mozna strzelic:)) -
コム・デ・ギャルソン
-
eva
ja Ci dam "darujmy sobie pokaz":/
Laski ode mnie maja chodzic.
A jaki problem z pokazem Piotrek?
Mnie trzeba 2,gora trzech dni na mobilizacje modelek.Problem? -
-
eva
-
mobilizajca kurde chyba militarna:))) i tak oto pirelli spada na plan drugi :P aaaa pokaz hmm nio jak niechca sie zebrac na pokaz to na picie sie szybciej zbioora:P -
Anonim
-
R H
-
-
kamieralna powiadacie hiehiehie :))nio git aa moze w klubo zrobimy imprezyje?? -
eva
-
doc. lena
-
Lenka, no to się chwali, ja jeszcze nie mam muszę powiększyć. A jak reszta bandy?
ps. jaki format razem z passepartout? myślałem o 50x70 co uważacie -
czy nie ustalamy żadnych formatów tylko robimy wolną amerykankę, taką bezdomną fotografii mody?
może tak? -
bezdomny to ja zostane niedlugo hhee jak tak dalej pojdzie<LOL> ale ponizej 20x30 nie <LOL> -
doc. lena
ja mam kwadrat 30na30
nie chciałabym robić nic większego bo z kasą teraz u mnei kijowo, do metra kwadratowego Rudolfa nie chcę dążyć; )