Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Valmaar

Witam wszystkich serdecznie, nie było mnie dłuższą chwilkę widzę że grono się nam powiększa.

Zacząłem właśnie pracę nad nowym projektem, którego wynikiem ma być cykl zdjęć o charakterze artystycznym i w związku z tym pozwalam sobie rzucić info tu na naszym gronie (mam nadzieję że mnie Ola nie wytnie że nie dokleiłem do ogłoszeń ...; )

Jeżeli chodzi o zdjęcia to jak zwykle u mnie będą trochę ubrane, trochę rozebrane, generalnie zmysłowe dla przypomnienia moich zdjęć
    zapraszam na http://valmaar.carbonmade.com/

Projekt jest w tej chwili jeszcze w fazie przygotowań, zdjęcia zamierzam rozpocząć około marca 2008, zakończyć we wrześniu 2008 dokładny harmonogram nie jest jeszcze ustalony.

W związku z tym poszukuję teraz osób które wezmą udział w moim nowym projekcie w charakterze modelek i modeli oraz osób ekipy (w szczególności chciałbym nawiązać kontakt z dobrymi fryzjerami, lub osobami które potrafią połączyć umiejętności wizażu i stylizacji fryzur). Mile widziani również styliści.

---------------
    Zainteresowanych modelki/modeli proszę o wysłanie mi na mój e-mail valmaar@gmail.com zgłoszenia w formacie, który ułatwi mi dalszą pracę ze zgłoszeniami:

Tytuł maila: Casting do projektu - zgłoszenie (ważne!)

Telefon, mail, miejsce zamieszkania, dyspozycyjność czasowa i
    terytorialna

Zakres pozowania (bielizna, topless, nagość zakryta, akt) wraz z oczekiwanym wynagrodzeniem za dzień zdjęciowy dla poszczególnych zakresów (to ważne gdyż jestem na etapie budżetowania projektu)

Poproszę kilka aktualnych zdjęć w załączniku adekwatnych do deklarowanych zakresów pozowania.

Inne przydatne informacje - dotychczasowe doświadczenie, strona na necie itd.

-------------------
    Fryzjerów, wizażystów i stylistów chętnych do współpracy przy tym projekcie proszę o przesłanie mi mailem przykładów swoich prac.

Pozdrowienia
    Valmaar
  • Valmaar

Mam prośbę do fryzjerów, wizażystów, stylistów którzy jeszcze zamierzają do mnie napisać żeby zatytułować maila "Projekt- fryzjer/stylista/wizażys ta/ " nie pomyślałem wcześniej o tym a było by to jednak dużym ułatwieniem.
    Pozdrowienia
    Val
  • Anonim

Piotruś, a ja mogę?.....
    ;))))
  • Anonim

sa juz jakies efekt by obejrzec, kupic?;)
  • Emilka .

hmm... nadaje sie? czy nie bardzo??
  • El Greco

no, temat to przeniesienia - gdzie ta niedoszla policjantka? :>
  • www.SAMBORski.com.pl

ja sie zglaszam na modela tylko musisz sobie kupic szeroki obiektyw hehehehe
    Pozdro
  • Anonim

http://www.tomekbozek.getphoto.pl

stylista fryzur
  • Valmaar

>www.SAMBORski.com.pl napisał
    >ja sie zglaszam na modela tylko musisz sobie kupic szeroki
    >obiektyw hehehehe
    >Pozdro

No nie, ja mam póki co krotność 1,5x na takie szkło mnie jeszcze nie stać ... :D
    pozdrowionka!
  • www.SAMBORski.com.pl

kazdy ma jakas wymowke zeby mnie nie wzias na modela :(; )
    Pozdro
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)