Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • f u u u (c) k s!

Ludzie!!!!!Opinie prosze!!!!!!!!!
  • w kolorze

opinie na jaki temat , bo chyba nie szkoly.....

jaka moze byc najlepsza szkola mody w londynie?
  • Czarodziej z Krainy Oz:)

hehe ulica ???
  • Czarodziej z Krainy Oz:)

jak juz dolece w kwietniu to moge zdac relacje hehehe
  • mag/ marzenia sie spełniają....

a co tam w kwietniu jest?
  • Kimoi

zalezy o co pytasz ...czy o fotografie czy o projektowanie ....jezeli to drugie to tylko Central Saint Martins ...a jezeli to pierwsze to zalezy czy studia Ba czy Ma ..a i tak z tego co sie dowiedzialem to duzo lepsza jest London College of Communication.....jakby nie bylo i tak ten sam univerek ...
  • woman under influence

Ja jestem na St.Martins i z tego co wiem oni maja tylko wieczorowe kursy z fotografii mody bardziej nastawieni sa na design , projektownie i sztuki piekne jak juz wspomnial kolega wyzej.
    Ale na London College of Fashion maja prawie tych samych wykladowcow i duzo interdyscyplinarnych kierunkow zwiazanych ze stylizacja , fotografia, dziennikarstwem mody ,itp, itd.
    Z kolei London College of Comunication ma zajebiste warunki, wlasne studia fotograficzne, nagraniowe i inne cudenka i jest powiedzialabym dosc wielowymiarowa uczelnia. z reszta to i tak ten sam uniwerek tylko rozne niezalezne od siebie college.

GUD LAK
  • f u u u (c) k s!

ja sie wybieram na BA fashion photography...
  • f u u u (c) k s!

ale dlatego LCF bo chcialem fotografie mody a w communication maja fotografie ogolnie...

no to bedziemy na jednym uniwerku..
    pomacham Ci i powiem czesc...
  • woman under influence

no to powodzenia, na pewno Ci sie spodoba, sama szkola przypomina catwalk a laski paraduja po niej dumnie jak modelki. Szczegolnie przefarbowane na blond Azjatki , ktore zartobliwie nazywa sie K-CHING students z tego powodu ze zostawiaja w Anglii duzoooo pieniedzy.Wiekszosc (nie tylko Azjaki, zeby nie bylo ze jesem uprzedzona:) na sile stara sie byc bardzo kriejtiv i indiwiduel , z roznym efekem, ale przynajmniej jest kolorowo:)Bedziesz mial co i kogo fotografowac
  • Kimoi

A ja wlasnie na MA Fashion Photography chcialem sie wybrac ..ale nie jestem juz pewien czy przypadkiem LCC jednak nie wybiore ...wybor napewno sie dokona na dniach otwartych drzwi ..will see
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)