- 1
- 2
-
miHu123
Co sądzicie o fotografiach modelek/modelów w czasopiśmie Fashion Magazine?
Dla mnie świetne. Dobór odpowiednich zdjęć, rozlokowanie ich, szata graficzna to duża część sukcesu jako całości. -
eva
Pisze sie modeli a nie modelow.
Magazyn moze i stara sie wejsc "na gorna półke" ale jak narazie robia zbyt kiepsciutkie sesje. -
czerwony_kapelusz
Chyba są najbliżej światowych trendow i to mi się podoba, felietony Tyszkiewicz, Figury i Szapolowskiej to też przewaga nad innymi pismami, ktoś kto interesuję się aranżacja wnętrz tez coś znajdzie dla siebie, przy tym nie plotkują!
Fakt, sesję w fashion magazine są specyficzne, wręcz surowe, ale to chyba sprzyja oddaniu w pełni niezwyklości stroju i pracy projektanta.
Czasem piękne artystyczne sesje nie ukazują w pełni piękna tego co najwazniejsze dla nas, a to cyba właśnie projekt ubrania nas powinnien urzekać. Nie bajeczne krajobrazy czy aranżacje wnętrz. -
eva
Najblizej swiatowych trendow?Co Ty wypisujesz?Oczywiscie,ze sa mile od światowych trendow:D
Najblizej światowych trendow jest np A4.Juz polska Elle jest blizej trendow niz Fashion Magazine:D
Za przeproszeniem,sesjom modowym w owym magazynie bfrakuje bardzo duzo.Juz nawet nie chce mi sie pisac co w nich jest zlego bo łatwiej moze byloby napisac co jest dobrego...
-
-
eva
Zreszta z tonu wypowiedzi domyslam sie,ze obie zachwalajace osoby sa jakos zwiazane z owym magazynem.Obie zaprosila ta sama osoba...;) -
miHu123
>eva (http://www.puremodels.pl) napisała:
>Zreszta z tonu wypowiedzi domyslam sie,ze obie zachwalajace
>osoby sa jakos zwiazane z owym magazynem.Obie zaprosila ta
>sama osoba...;)
Dziwnie piszesz. Chciałem poznać opinię innych na temat sesji w tym magazynie i tyle. No ale widać Polacy nigdy się nie wyzbędą swojej podejrzliwości. Smutne to. -
Kejti
Ja odniosłam bardzo podobne wrażenie. Zatem czekajcie na opinię, bez zachwalania własnej roboty, bo to nic nie wniesie. -
czerwony_kapelusz
ta sama osoba pożycza nam ten magazyn? mihu mogę Cię zaprosić;P
rzeczywiście zapomnialam o A4, dawno nie zaglądalam do niego.
nawet gdybyśmy byli związani z FM to juz Wasze posty dziewczyny są cenną informacją o magazynie.
może ja jestem taka niedojrzała, ze się jeszcze podniecam rożnymi wydawnictwami, ale z tego co pamietam wiele niemałych dziewcząt piszczy jeszcze na widok Cosmo. to ja sobie popiszcze na widok A4 i FM
ELLE tez było ok ( czołówka za sesje, są fantastyczne- to małe dziela sztuki) ale drogie i obciążone reklamami moje skromne zdanie. -
R H
>eva (http://www.puremodels.pl) napisała:
>Najblizej swiatowych trendow?Co Ty wypisujesz?Oczywiscie,ze
>sa mile od światowych trendow:D
>Najblizej światowych trendow jest np A4.Juz polska Elle
>jest blizej trendow niz Fashion Magazine:D
>
>Za przeproszeniem,sesjom modowym w owym magazynie bfrakuje
>bardzo duzo.Juz nawet nie chce mi sie pisac co w nich jest
>zlego bo łatwiej moze byloby napisac co jest dobrego...
>
A4 jest najblizej? Ale to strasznie takie smieszne rozwiazanie, on ten magazyn. Pewnie jest blisko dzieki temu fotografowi zza duzej wody, 4/5 mateialow tam robi, ma taki smieszny pseudonim "Courtesy Of..." :> -
Anonim
-
R H
Ale ja sie nie dziwie, rzadza stylistki i ksiegowe, czyli w uproszczeniu te co bardzo by chcialy ale nie wychodzi i te, ktorym nie wyszlo :) -
Anonim
>R H napisał
>Ale ja sie nie dziwie, rzadza stylistki i ksiegowe, czyli w
>uproszczeniu te co bardzo by chcialy ale nie wychodzi i te,
>ktorym nie wyszlo :)
Nic tylko emigrowac znow na wiosne haha; ) -
R H
emigracja, agroturystyka, bieszczady, 4x4, gumiaki... :> to ma sens, jak w dowcipie -
Anonim
-
R H
>Cubano Postizo napisał
>Emigracja - i nagle wszystko jest normalne!; -)
polimeryzowalbym, ale moze to kwestia mojego specyficznego zburaczenia :) -
czerwony_kapelusz
>R H napisał
>emigracja, agroturystyka, bieszczady, 4x4, gumiaki... :> to
>ma sens, jak w dowcipie
jaki dowcip??? chcemy się pośmiać i mieć co opowiadać przy świątecznym stole;P -
Anonim
-
mag/ marzenia sie spełniają....
>Cubano Postizo napisał
>Nie dziw sie, w PL rzadza stylistki.
hmmmm KTO??? -
Anonim
>
>Cubano Postizo napisał
>Nie dziw sie, w PL rzadza stylistki.
hmmmm KTO???
Czemu krzyczysz na mnie?
-
mag/ marzenia sie spełniają....
nie krzycze, tylko wyrazam swoje zdziwienie. moze powiesz dokladnie jakie my to mamy w Polsce świetne stylistki bo ja niestety znam jedna - Agnieszke Ścibior z Pani no i niestety, to by było na tyle.......
- 1
- 2