Fotografia mody [3240]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • miHu123

Co sądzicie o fotografiach modelek/modelów w czasopiśmie Fashion Magazine?
    Dla mnie świetne. Dobór odpowiednich zdjęć, rozlokowanie ich, szata graficzna to duża część sukcesu jako całości.
  • eva

Pisze sie modeli a nie modelow.

Magazyn moze i stara sie wejsc "na gorna półke" ale jak narazie robia zbyt kiepsciutkie sesje.
  • czerwony_kapelusz

Chyba są najbliżej światowych trendow i to mi się podoba, felietony Tyszkiewicz, Figury i Szapolowskiej to też przewaga nad innymi pismami, ktoś kto interesuję się aranżacja wnętrz tez coś znajdzie dla siebie, przy tym nie plotkują!

Fakt, sesję w fashion magazine są specyficzne, wręcz surowe, ale to chyba sprzyja oddaniu w pełni niezwyklości stroju i pracy projektanta.
    Czasem piękne artystyczne sesje nie ukazują w pełni piękna tego co najwazniejsze dla nas, a to cyba właśnie projekt ubrania nas powinnien urzekać. Nie bajeczne krajobrazy czy aranżacje wnętrz.
  • eva

Najblizej swiatowych trendow?Co Ty wypisujesz?Oczywiscie,ze sa mile od światowych trendow:D
    Najblizej światowych trendow jest np A4.Juz polska Elle jest blizej trendow niz Fashion Magazine:D

Za przeproszeniem,sesjom modowym w owym magazynie bfrakuje bardzo duzo.Juz nawet nie chce mi sie pisac co w nich jest zlego bo łatwiej moze byloby napisac co jest dobrego...
  • eva

Zreszta z tonu wypowiedzi domyslam sie,ze obie zachwalajace osoby sa jakos zwiazane z owym magazynem.Obie zaprosila ta sama osoba...;)
  • miHu123

>eva (http://www.puremodels.pl) napisała:
    >Zreszta z tonu wypowiedzi domyslam sie,ze obie zachwalajace
    >osoby sa jakos zwiazane z owym magazynem.Obie zaprosila ta
    >sama osoba...;)

Dziwnie piszesz. Chciałem poznać opinię innych na temat sesji w tym magazynie i tyle. No ale widać Polacy nigdy się nie wyzbędą swojej podejrzliwości. Smutne to.
  • Kejti

Ja odniosłam bardzo podobne wrażenie. Zatem czekajcie na opinię, bez zachwalania własnej roboty, bo to nic nie wniesie.
  • czerwony_kapelusz

ta sama osoba pożycza nam ten magazyn? mihu mogę Cię zaprosić;P

rzeczywiście zapomnialam o A4, dawno nie zaglądalam do niego.
    nawet gdybyśmy byli związani z FM to juz Wasze posty dziewczyny są cenną informacją o magazynie.

może ja jestem taka niedojrzała, ze się jeszcze podniecam rożnymi wydawnictwami, ale z tego co pamietam wiele niemałych dziewcząt piszczy jeszcze na widok Cosmo. to ja sobie popiszcze na widok A4 i FM
    ELLE tez było ok ( czołówka za sesje, są fantastyczne- to małe dziela sztuki) ale drogie i obciążone reklamami moje skromne zdanie.
  • R H

>eva (http://www.puremodels.pl) napisała:
    >Najblizej swiatowych trendow?Co Ty wypisujesz?Oczywiscie,ze
    >sa mile od światowych trendow:D
    >Najblizej światowych trendow jest np A4.Juz polska Elle
    >jest blizej trendow niz Fashion Magazine:D
    >
    >Za przeproszeniem,sesjom modowym w owym magazynie bfrakuje
    >bardzo duzo.Juz nawet nie chce mi sie pisac co w nich jest
    >zlego bo łatwiej moze byloby napisac co jest dobrego...
    >

A4 jest najblizej? Ale to strasznie takie smieszne rozwiazanie, on ten magazyn. Pewnie jest blisko dzieki temu fotografowi zza duzej wody, 4/5 mateialow tam robi, ma taki smieszny pseudonim "Courtesy Of..." :>
  • Anonim

Nie dziw sie, w PL rzadza stylistki.
  • R H

Ale ja sie nie dziwie, rzadza stylistki i ksiegowe, czyli w uproszczeniu te co bardzo by chcialy ale nie wychodzi i te, ktorym nie wyszlo :)
  • Anonim

>R H napisał
    >Ale ja sie nie dziwie, rzadza stylistki i ksiegowe, czyli w
    >uproszczeniu te co bardzo by chcialy ale nie wychodzi i te,
    >ktorym nie wyszlo :)

Nic tylko emigrowac znow na wiosne haha; )
  • R H

emigracja, agroturystyka, bieszczady, 4x4, gumiaki... :> to ma sens, jak w dowcipie
  • Anonim

Emigracja - i nagle wszystko jest normalne!; -)
  • R H

>Cubano Postizo napisał
    >Emigracja - i nagle wszystko jest normalne!; -)

polimeryzowalbym, ale moze to kwestia mojego specyficznego zburaczenia :)
  • czerwony_kapelusz

>R H napisał
    >emigracja, agroturystyka, bieszczady, 4x4, gumiaki... :> to
    >ma sens, jak w dowcipie

jaki dowcip??? chcemy się pośmiać i mieć co opowiadać przy świątecznym stole;P
  • Anonim

zdecydowanie ok... :)
  • mag/ marzenia sie spełniają....

>Cubano Postizo napisał
    >Nie dziw sie, w PL rzadza stylistki.

hmmmm KTO???
  • Anonim

>
    >Cubano Postizo napisał

>Nie dziw sie, w PL rzadza stylistki.

hmmmm KTO???

Czemu krzyczysz na mnie?

• mag/ marzenia sie spełniają....

nie krzycze, tylko wyrazam swoje zdziwienie. moze powiesz dokladnie jakie my to mamy w Polsce świetne stylistki bo ja niestety znam jedna - Agnieszke Ścibior z Pani no i niestety, to by było na tyle.......
  • 1
  • 2
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)