Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ale ja tylko mowie, ze rzadza, tzn maja wladze.
    A ja znam wiecej dobrych stylistek!

Latwo tez jest powiedziec "znam jedna". A skad stylistki maja brac kolekcje do stylizacji jak nic praktycznie nie ma w PL? Tutaj nie ma mody, nie oszukujmy sie; ) w topowych magazynach polskich masz przeciez ciuchy Sportmax, Mango a nawet Jackpot sie trafi; )

Za granica pracuje pare osob z Polski i sobie dobrze radza ale nic o nich nie slychac tutaj.
  • mag/ marzenia sie spełniają....

z tym sie zgodze ale nie oszukujmy sie... kiepskiej baletnicy to i rąbek od spódnicy
    spójrz na gazety jak Dazed&Confused czy Tank, tam nie ma ciuchów za grubą kasę. Tak naprawdę liczy się kreatywność czego w Polsce bardzo bardzo brakuje. dobra stylizacja to nie metki tylko POMYSŁ
    no i stylistki żadnej tam władzy nie mają, tzn nie wiem znowu jak mam to rozumieć... że to od nich zależy cała sesja? w takim razie mają władzę i wcale jej nie wykorzystują.....to chyba jeszcze gorzej.....
  • Anonim

OK, ale Tank to jest nurt niezalezny i tam mozesz pokazac co chcesz. A topowe "glossy mags" to co innego; -)))

Sluchaj, mam propozycje, ja zalatwie bardzo dobra modelke, mam niezla ekipe makeup/hair, Ty zrobisz styling, zrobimy "wypasiona" sesje i opublikujemy w polskim magazynie, co Ty na to? Pokazemy jacy jestesmy dobrzy; ))
  • Dorota

Cubano, modelka sama się załatwi:D hehe
  • mag/ marzenia sie spełniają....

ok
    wpadaj do Ldn albo jak ja przyjade to bardzo bardzo chetnie zrobie stylizacje
    btw nie ma opcji zeby jakis glossy magazyn opublikował sesje, niestety to działa na innych zasadach, ale to wiecej niz oczywiste.....
    a sesje mozemy zrobic i oddac ja do jednego z naszych dwoch cudownych offowych magazynów.....ktore, wg mnie, sa naprawde fajne i porownywalne ze światowymi.....
  • Anonim

>Dolores napisała:
    >Cubano, modelka sama się załatwi:D hehe

Osz Ty; ) byle nie na amen!; )))))
  • Anonim

>mag/ marzenia sie spełniają.... napisała:
    >ok
    >wpadaj do Ldn albo jak ja przyjade to bardzo bardzo chetnie
    >zrobie stylizacje
    >btw nie ma opcji zeby jakis glossy magazyn opublikował
    >sesje, niestety to działa na innych zasadach, ale to wiecej
    >niz oczywiste.....
    >a sesje mozemy zrobic i oddac ja do jednego z naszych dwoch
    >cudownych offowych magazynów.....ktore, wg mnie, sa
    >naprawde fajne i porownywalne ze światowymi.....

Wiem, mialem przyjemnosc; )
  • Anonim

dobra, pogadajcie sobie na gadu, albo prv ...
  • Anonim

>Olusia napisała:
    >dobra, pogadajcie sobie na gadu, albo prv ...

Haha, czemu na gronie nie mozna? I tak prawie nikt na tym gronie juz nie pisze.
  • Anonim

Bo moderator gryzie
  • Anonim

mleczakami niemozna :)
  • Anonim

Cubano te twoje nowe fotki wlosowe to tak sobie czy do jakis czasopism? (zeby bylo w temacie)
    fajne
  • Anonim

>marszull napisał
    >Cubano te twoje nowe fotki wlosowe to tak sobie czy do
    >jakis czasopism? (zeby bylo w temacie)
    >fajne

Tego nigdy nie jestem pewien haha; )
    Ale dzieki; )
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)