-
Damian
Tutaj proponuje aby wszyscy organizatorzy jakichkolwiek ipmrez informowali o tym wszystkich polskich obywateli ktorzy aktualnie mieszkaja w Norwich aby byla mozliwosc zintegrowac sie i uczynic to miasto NASZYM!!!! -
niemiec
w kazda niedziele 8.45 w polskim kosciele; ) jak...pseudo chór spiewa to jest impreza! -
Anonim
-
Anonim
SLuchajcie ja bym sie chciala wybrac na sixflags, do bostonu, nad niagare i nad ocean :) trzeba bedzie cos wykabinowac. Plaza jest niby do 18 ale ja jutro zamierzam przeskoczyc przez plot i poplywac kolo 19. :) -
-
niemiec
ja juz boston sixflags i ocean odwalilem w tym roku a niagara kto wie,moze niedlugo. kurde o 19 nie dam rady bo w robli siedze; ) -
Damian
Najlepsza plaza jest w Misquamicut na Rhode Island to jakies 40 minut za Foxwoodem jest otwarta troche dluzej niz do 18 bo o tej godzinie przewaznie zaczynaja sie tam roznego rodzaju imprezki wiec polecam polecam bo warto:) -
spowman
tak tak zgadzam sie z przedmowca - plaza spoko - da sie zerzygac. i fajne stare fury tam czasem pokazuja (przynajmniej jka my bylismy) -
DZIDEK
moze ktos wie,czy na moheganie parku mozna plywac?wrobelki cwierkaly,ze tam niezly syf jest.plaze trzeba jednak troche kombinowac zeby dojechac,a ja czasem potrzebuje sie pociapac nagle,co by mozna rowerkiem uderzyc [mam nadzieje ze ten dziad dojedzie] -
Damian
Prawde powiadasz. W Mohegan Sun parku jest niezly syf. Alternatywa dla Misquamicut jest Ocean Beach w New London ale to prawie ta sama droga a sporo Mam z dziecmi tam przebywa.
P.S. do Ewelinki: kosciol z polska msza miesci sie na Cliff str. na samym koncu ulicy. -
Anonim
ja juz wiem gdzie- raczej na oak street :) hihi z miejsca gdzie mieszkam mam 5min:) super
-
Damian
A jak pobobala sie wczorajsza impreza w Paradise???? sporo tam ludzikow bylo nie? a wie ktos o ktorej sie skonczyla???? -
Anonim
impreza sie skonczyla pierwsza o 1 w nocy a druga o 2.10 - niezle z imprezy na impreze coraz to dluzej pozwalaja zostawac;)
-
∑l∑ktryczny®
jo "d" dont fak bulsit , dzyst kom bak for MAYDAY lamusie; P
pzdr od elektryka & normalesow .... <lol>
-
DZIDEK
-
raven
-
∑l∑ktryczny®
-
∑l∑ktryczny®
demonik ja ci moge strescic jak sie skonczyla moja ostatnia w luzztrach <rotfl> ale chyba nie chcesz wiedziec ???
p.s. moze jednak zajzalbys na tlenik i autoryzacje elektryczkowi zapodal , moze jakikolwiek kontakcior ??? he ???
-
Damian
Dear Mr. elektryczny....
Ciekaw ciekaw jestem jak tam Twoje poczynania w Luzztrach (hihi, pamietam jeszczeten ostatni wypad przed wyjazdem .... hihi) a tlenika nie mam chloptasiu tylko gg 6244088 pisz...... czasem jestem dostepny.:) a teraz popijam naszego kochanego Balantines'a i lucham Grega Banz'a:PPPPPPPPPPPPPPPPP. pozdrow ZPT squad i Kasie K.