Francais, Francais! [5672]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Żona mego Męża :*

Proszę Was!! Pomóżcie mi znaleźć jakiś dobry i niedrogi kurs jęz. francuskiego!!

Bardzo mi jest to potrzebne!!

Jeśli sami chodzicie na kurs to napiszcie gdzie to jest i ile płacicie.

Proszę Was naprawde mi zależy!!

Najlepiej gdyby to było w Warszawie albo okolice (Marki-Ząbki-Zielonka-Wołomin)

Z góry dziękuję =)
  • nebe

hmm ja ze swojej strony nic nie polece, za to od razu odradzam kurs jez. w wolominie przy ulicy koscielnej.

Heh =P Dzięki będę wiedziała gdzie mam się nie zgłaszać :D
  • Żan

Instytutu Francuskiego w Warszawie też nie polecam: drogo, duże grupy i poziom w nich niestety baaaardzo zróżnicowany (ja miałam wrażenie że sie raczej "cofam" niż lepiej poznaję język)
  • L;uka;S

Ja mogę ci kursy przez gg dawać z zeszytu. Moja babka jest superr. Extra są z nią lekcje. ?Bardzo ciekawe. I ja nie chcę żadnych pieniędzy za to. wystarczy mi sama przyjemność.
  • Anonim

tez jestem chetny podskubnac troche wiedzy :] ale tylko troche jak narazie :D

Hmm Jestem naprawde chętna do tych lekcji przez gg... Proszę odezwij się do mnie mój numer 8401181

Kochany jesteś =) Będę Ci wdzięczna za to =)

P.S. Jestem na gg przeważnie wieczorkiem.
  • maciej

A jest ktos moze chetny żeby po prostu konwersowac przez gg po francusku (to tez jest jakas forma nauki jezyka, korzystna dla obu stron)? Tematy moga być dowolne...
  • pytlak

okej ---> si tu veux parler en francais sur le net tu peux bien instaler microsoft messanger, et puis rechercher des gens francophones; ainsi tu auras du contact avec ceux dont le francais et la langue maternelle, neanmoins, il faut surtout faire attention au fait avec qui tu parles, parce qu il y en a autant des jeunes qui utilisent la transcription phonetique et cela est peu apprehensible, et n'aide point a ameliorer le grammaire et tout ca
  • Grono.Net

Oj tak, masa analfabetów się zwiększa, smsobetów też. Także strzeż się złej strony języka, szczególnie gdy młody jest!
  • Anonim

słyszałam duzo dobrego o szkole przy ulicy świętokrzyskiej 18 a, tel 627 - 03 - 64
  • Anonim

ja bylam bardzo zadowolona z kursu w tppf/ towarzystwo przyjazni polsko francuskiej/ na ul. brackiej 5 tel 6215215. coprawda chodzilam tam na kurs przygotowujacy do dalfa, ale pewnie inne poziomy tez sa dobrze prowadzone. i ceny przystepne, mozna w ratach placic. mialam super lektora francuza, uczy tez na uniwerku. a instytutu nie polecam... duze grupy i zupelnie nijako... powodzenia w nauce!!!
  • Anonim

ja również I semestr chodziłam do TPPF-u, tez na kurs przygotuwujący do C1 :)

nie jestem zachwycona,ale lepiej w niż w Instytucie.....
    dla mnie ważne w TPPF-ie były zajęcia poranne i to przede wszystkim zadecydowało o wyborze tego kursu.
  • Anonim

hm..szkoła przy swiętokrzyskiej?? heh..czy ja wiem czy tam tak dobrze uczą..; )
  • em

a ja polecam tppf, szczególnie kursy wakacyjne (60h w miesiąc), gdzie w grupie są średnio 3-4 osoby. Niezły reset mózgu!; )
  • mizzfit

Ja polecam Towarzystwo Przyjaźni Polsko Francuskiej na Brackiej! Zaczełam w zeszłe wakacje, a w tym roku zdaję do Centrum Kształcenia Nauczycieli JF :>

No dobrze ale napiszcie mi ceny jakie tam są....
  • コム・デ・ギャルソン

kurcze chyba musze sie wybrac do tego towarzystwa przyjazni, skoro mowicie ze na dalf dobry
  • Iz

ceny masz na stronce-ale kurs do DALFa to wydatek tak ok 1300 zł za semestr. I tez sie chyba tam wybiore :)
| |

Dla wszystkich uczących się francuskiego, dla tych, którzy pasjonują się kulturą i historią F...

Fotki

Miejsca grona (0)