Francais, Francais! [5672]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • maggie_p

Francuskiego ucze sie od 2 lat a nasza nauczycielka chce nam zrobic egzamin w stylu matury ustnej...mój temat to rewolucja francuska.Po polsku moge mowic o niej ale po francusku...Moze ktos z was ma jakies prace na ten temat,lub kiedys cos takiego robil?Kazda pomoc i 'zdanie'sie przyda!Bede ogromnie wdzieczna.Pozdrawiam!
  • Anonim

ja nie mam żadnych materiałów, bo zaraz po maturze, wszystko pogubiłam, ale myślę, że możesz wejść na google.fr i tam poszukać
  • Anonim

Powinnam znależć jakieś materiały, miałam ustną maturę z hist po franc. To było jakiś czas temu, ale coś znajdę. Tylko teraz mam czas sesji i egz, dlatego powiedz, jak szczegółowe to ma być? i na kiedy potrzebujesz?
  • maggie_p

Na czwartek musze to juz plynnie mowic..dzis postaram sie cos sklecic ale to bedzie na prawde polamany francuski:)nie musi byc bardzo szczegolowe-glowne wydarzenia,ew.jakies ciekawostki zawsze mile widziane.jakbys cos znalazla to na pewno sie przyda.Dziekuje.
  • Esmeralda_pl

w internecie poszukaj - pełno opracowań jest
  • Anonim

wysylam Ci mailem gronowym
  • Anonim

czy te cztery maile do Ciebie doszły czy coś sie na gronie tradycyjnie popsulo i tak sobie pisalam bez sensu?
| |

Dla wszystkich uczących się francuskiego, dla tych, którzy pasjonują się kulturą i historią F...

Fotki

Miejsca grona (0)