-
maggie_p
Francuskiego ucze sie od 2 lat a nasza nauczycielka chce nam zrobic egzamin w stylu matury ustnej...mój temat to rewolucja francuska.Po polsku moge mowic o niej ale po francusku...Moze ktos z was ma jakies prace na ten temat,lub kiedys cos takiego robil?Kazda pomoc i 'zdanie'sie przyda!Bede ogromnie wdzieczna.Pozdrawiam! -
Anonim
ja nie mam żadnych materiałów, bo zaraz po maturze, wszystko pogubiłam, ale myślę, że możesz wejść na google.fr i tam poszukać -
Anonim
Powinnam znależć jakieś materiały, miałam ustną maturę z hist po franc. To było jakiś czas temu, ale coś znajdę. Tylko teraz mam czas sesji i egz, dlatego powiedz, jak szczegółowe to ma być? i na kiedy potrzebujesz? -
maggie_p
Na czwartek musze to juz plynnie mowic..dzis postaram sie cos sklecic ale to bedzie na prawde polamany francuski:)nie musi byc bardzo szczegolowe-glowne wydarzenia,ew.jakies ciekawostki zawsze mile widziane.jakbys cos znalazla to na pewno sie przyda.Dziekuje. -
-
Esmeralda_pl
-
Anonim
-
Anonim
czy te cztery maile do Ciebie doszły czy coś sie na gronie tradycyjnie popsulo i tak sobie pisalam bez sensu?
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Paryż
- Załóż własne grono tematyczne