- 1
- 2
-
Żona mego Męża :*
Błagam was pomóżcie mi nauczyć się tego wspaniałego języka!!
Za 2 lata wyjeżdżam do Francji na studia i muszę go umieć!!
Jeśli znacie jakieś dobre miejsca w Warszawie i okliach (Marki-Zielonka-Wołomin-Struga ) gdzie dobrze uczą i niewiele chcą za lekcje to napiszcie!!
Błagam bardzo mi na tym zależy...
Tylko muszę znać konkretne ceny lekcji bo nie wiem czy mnie będzie na nie stać... =P
ale proszę was o pomoc!!
Pozdrawiam -
Anonim
Ja chodzę teraz na kurs, co prawda intensywny,bo bardzo mi się spieszy więc i cena jest odpowiednia - 1045zł, codziennie 2h. - w sumie 60h. W lipcu zaczyna się kolejny intensywny kurs na który się zapisuję - przedłużam sobie o miesiąc. Szkoła nazywa się Elea i jestem naprawdę zadowolona, w grupie są oprócz mnie tylko 2 osoby, nauczycielka jest osobą kompetentną, energiczną i lecimy z materiałem jak burza. Nie wiem ile kosztowałby normalny kurs np. 2x w tygodniu, proponuję tam zadzwonić lub wejść na stronę: http://www.elea.com.pl/, powinno byc taniej. Dwa lata to kupa czasu, na pewno coś znajdziesz:-) -
-
Anonim
-
-
Maś
Instytut Francuski? Nie wiem jak ceny i plan, bo sama nie chodzę, ale nauczyciele są podobno bardzo dobrzy, konkretni i kompetnentni. Moje koleżanki były zadowolone. -
ja.
no ja chodzę do instytutu i jestem b.zadowolona...na pewno Cię przygotowują do życia we Francji.co do cen to ja jestem akurat w grupie jakby licealnej i płacę 1340? czy też 1230. hehe. coś ok. tego już nie pamiętam.mam zajęcia dwa razy w tygodniu po półtorej godziny. zręsztą możesz się czegoś dowiedzieć na stronie: http://www.ifv.pl ! ! !
osobiście polecam; ) -
Grono.Net
Może Towarzystwo Przyjaźni Polsko- Francuskiej na Brackiej? Lektorzy na prawdę na poziomie, a grupy mniejsze niż w Instytucie i ceny zdecydowanie niższe. Przynajmniej tak to wyglądało, jak ja tam chodziłam- dwa lata temu. Myślę, że warto się dowiedzieć. -
コム・デ・ギャルソン
Martyś czy tam sa native speakerzy?
tak w ogole to gdzie w warszawie gdzie sa native z francuskiego? -
Anonim
ja niestety nie moge ci pomoc jesli chodzi o szkolki moge cie sama poduczyc:P -
-
Emalia
tez chodze do instytutu, do grupy francuskojezyczenych powyzej 16 lat, z nami jest natuve speaker, noe ale my wszyscy tak jakby tez :P a reszta nauczycieli slyszalam ze podobno beznadziejna, ale nie znam wiec tylko powtarzam to co slyszalam; ] -
-
niejemsalaty
a może jakiś wyjazd językowy do francji na wakacje?
Może to będzie lepszy sposób na naukę? -
Najpierw muszę wiedzieć ile taki wyjazd kosztuje i gdzie moge się zapisać ewentualnie... Bo z miłą chęcią bym skorzystała...
Jak coś wiesz na ten temat to prosze Cię napisz -
Budzik
Towarzystwo Przyjaźni Polsko Francuskiej na ulicy Brackiej, koło Placu Trzech Krzyży, uczą dobrze, ceny atrakcyjne i organizują wyjazdy. -
Marta Maria Magdalena
Ja osobiście jadę na wyjazd do Francji ( w okolice Cannes) na 13 dni na kurs języka za 1530 zł..albo 1560 zł... wiem, że kurs języka prowadzi świetna nauczycielka ( znam osobiście :) ) Biuro nazywa się INVITATIO siedziba w Warszawie..wyjazd 22 lipca. -
-
Mańka
Wiem że siedziba tego biura znajduje się na Placu Unii Lubelskiej, więc możesz się nawet przejechać jeśli masz blisko. :) Ale ja słyszałam o nich nie najlepsze opinie, np. moja znajoma jechała do Alzacji autokarem "PKS Ostrołęka" :) -
Maś
Zapisz się na intensywne kursy w instytucie, 1170 zł za 1 semstr w ciagu trzech tygodni. od 4 lipca do 23 -
- 1
- 2