-
piecyk
-
Pani Magister Królowa Eeva
Call me irresponsible
New York
i wiele innych, ale te dwa to chyba najbardziej :D -
Anonim
My Way, zawsze jak odchodze z firmy to wszystkich nim racze. Kobiety placza a faceci nalewaja ostatni kieliszek wodki -
c.
1. My Way, Cycles,
2. I've got you under my skin,
3. Love's been good to me
a znacie Yesterday w wykonaniu Franka ? polecam
Pozdrawiam -
-
ex-bachelorette
-
Zośka
'fly me to the moon' i 'you are the sunshine of my life' - ostanio, jak dla mnie - najlepsze:) -
Anonim
-
Anonim
-
prαlinα
-
$Michal$
-
prαlinα
-
deszcz w butach
"my funny valentine" mnie rozczula.
no i "i've got you under my skin" też; )
wszystko co frankowe piękne jest. -
Anonim
"My Way", "New York New York", "Strangers In The Night", "I Get A Kick Out Of You" no i oczywiscie :D "Mack the Knife" :D -
Gipsy King
dla mnie najpiękniejszą piosenką Franka jest "strangers in the night", mogłabym jej słuchać godzinami a i tak nigdy mi sie nie znudzi. Poza tym oczywiście i standardowo "New York" i "My Way" (wiem, że w tej kwestii nie jestem oryginalana, ale te piosnki są the best). Viva la Frank !!!! -
Jean Sol Partre
-
deszcz w butach
szczerze mówiąc, new york to jest moja najmniej ulubiona piosenka. może dlatego, że wszyscy go z nią kojarzą..
no i słyszałam ją już tyle razy, że się przejadła.
najbardziej lubię w sumie takie perełki, których nie ma na płytach i można tylko od czasu do czasu gdzieś tam znaleźć; ) -
Anonim
taaa, podobna sytuacja jak z (abstrahujac od gatunku muzycznego) stairway to heaven czy chociazby autobiografia. tzn. tak mi sie wydaje, bo mi sie jeszcze nie przejadla :P -
deszcz w butach
a stairway to heaven to mi sie nigdy nie przeje z kwestii czysto sentymentalnych; )
ale autobiografii nie-na-widzę :D -
Anonim
-
Anonim