Freddy's Nightmares [78]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wiadomo, cechą charakterystyczną całej serii jest to że: ,,na końcu umiera, ale i tak wraca w kolejnym filmie". Jak dotąd Freddy umierał z osiem razy. Czy któryś z jego zgonów utkwił wam w pamięci? Może wręcz spodobała; ). Opiszcie wasze propozycje, he he he :D
  • Anonim

To może na dobry początek: cóż chyba najbardziej wstrząsnęła mną śmierć Freddego w części czwartej ,,The dream master". Pomysł by Freddek zginął rozerwany na strzępy przez uwięzione w jego wnętrzu dusze dzieci które zabił, jest tyleż świetny co odrażający. Jak dla mnie świetnie by się sprawdziło jako ostateczne unicestwienie Kruegera. Wszak wiadomo że to właśnie dusze i strach jego ofiar dawał mu taką moc. Dla porównania: śmierć naszego ulubieńca w 6 części ,,Freddy's dead" nie ma takiej siły wyrazu jak tu. A przeciecz planowana była jako ostatnia.
  • Anonim

czwarta czesc koszmaru to niestety jedyna jakiej nie widzialem, nigdzie jej nie znalazlem:(
    a co do pozostalych czesci to chyba wlasnie w koncu koszmaru
  • † Ca Яmen ™

rety! zbyt dawno to oglądałam by cokolwiek pamiętać oprócz jego łapy :P
    hmm... niech no pomyślę... pamiętam tylko, że była część jak matka Freddy'ego wzięła go spowrotem do swego łona... później oczywiście zbrabną dłonią próbował się wydostać [let me out!!!] :D powiedzcie tylko która to była część bo mi się one wszystkie już zamazały
  • Anonim

To była część piąta ,, The Dream Child". Swoją drogą, jak dla mnie jeden z ciekawszych filmów w cyklu :)
  • Darek

Najfajniej Freddy umierał w "dream child", a na drugim miejscu w "Freddy vs Jason". Ale jego śmierć w 6 to porażka. KÓRWA MAĆ! Freddy ma w sobie jakieś pieprzone potwory??
    B-Z-D-U-R-A
  • Anonim

heheh , obejż "Friday the 13th: Jason goes to hell" ta śmierć Jasona to porazka, jak i caly film.
    Z Jasona zrobili demona, który wchodzi w ciała innych ludzi i można bylo go zabic tylko jakimś magicznym sztyletem jesli dobrze pamiętam, kurwa Jason to Jason, a Freddy to Freddy! jak mozna tak spieprzac kultowy cykl filmów...
  • Anonim

Filmy z Freddy'm i Jasonem mają dobre części , ale niestety i te kiepskie
  • ADAM

Tak. Śmierć w IV części była bardzo fajna. Ale we Freddy vs Jason podobało mi się również jak obcięta głowa Freddego puszcza oko. Mam nadzieje, że to była zapowiedź kolejnej części.Pozdrawiam
  • Anonim

Śmierć Freddego w FvsJ jest całkiem ....zabawna; )
    Ktoś miał ciekawy pomysł by Freddy został przebity własnymi ostrzmi (ten moment gdy ze zdziwebiem dotyka ich, jakby chciał stwierdzić ,,I wy, przeciwko mnie?" :D). No i to nawiązanie do pierwszej części Piątku 13 (czyli ucięcie mu głowy maczetą;)).
    Ale ta smierć wcale nie wyglądała na ostateczna, już od czasu części pierwszej (i poniekąt VI) wiadomo że Freddy, zabity nawet w realnym świecie, może powrócić.

A swoją drogą, macie jakiś pomysł na jego ostateczne unicestwienie; D ?
  • ADAM

Nigdy się nad tym nie zastanawiałem.... bo czy warto go unicestwiać.. ja tam ciągle czekam na kolejną część
| |

...

Fotki

Miejsca grona (0)