-
Ruda
dobra, to zakropimy to wodeczka i bedzie wporzadku :) akurat jebana sesja mi sie skonczylaaaaaa :) -
Pij Mleko...
-
eMATeI
>Pij Mleko... napisał
>Rosja wygra Euro.
No jak dla mnie teraz jest glownym faworytem z taką grą, choć juz po tych cwiercfinalach sie przekonałem, że typowanie jest trudniejsze niz wejscie Jopa do jedenastki mistrzostw -
Muflon
hehe no. ciezko trafic wyniki:)
Rosjanie kozacko grali, ale zeby wygrali Euro to nie wierze. Choc final Rosja - Turcja bylby calkiem smieszny. Taki bardzo europejski hehe
ale Arszawin i Pawluczenko do Barcy. koniecznie -
-
zrobisz jak zrobisz
co ty, zostaną w Rsoji, tam teraz supermocna liga i megawielkie pieniądze, że tak posłużę się internetowym emojęzykiem -
Havnar
>Havnar napisał
>przyjaznym okiem patrzę na Rusków, oby im się udało, są
>fajni, należy im się po tylu latach marazmu
czarodziejski futboł, arcysmerfna gra, rewelacja!
Rossija – swiaszczennaja nasza dierżawa,
Rossija – lubimaja nasza strana!
okazuje się, że można mieć rozpierdolony kraj, niedobór baz treningowych, piłkarzy walących wódę i jarających kiepy po treningu, a grać jak z nut
-
zrobisz jak zrobisz
ehhh wydaje mi się, że sportowo są teraz właśnie bardzo dobrze zorganizowani. Khok po khoku, ueee?! -
tokar
Nie ma co typować!
Ja osobiście od 8 dni nie wytypowałem ani jednego meczu, i nie chodzi tu o bramki, ale o zwycięstwa... Od meczu Szwajcaria-Portugalia, mógłbym przegrać fortunę w STSach... całe szczęście, że nie postawiłem ani złotówki...
Czy tylko ja nie znam się na piłce?
Jeszcze jutro wygrają Włosi i mam wrażenie, że nie ma komu kibicować na tych mistrzostwach...
Niemcy-- ulubieńcy Polaków, pozdrawiam "Der Bild" i Schwainszteingera [świński sztyga (świnicki pracownik kopalni)], ogólnie kochamy niemieckie drewno, które zawsze wygrywa... ?!?!
Turcy-- wszystkim się juz przejadły Kebaby, poza tym to 3% Europy, więc jesteśmy zbyt zawistni, żeby pogodzić się, że grają w mistrzostwach...
Ruscy- wciąż nie przeprosili za Katyń, nie chcieli jeść naszego mięsa i celują w nas atomówkami...
Włosi- jesteśmy zbyt tolerancyjni, żeby ich tolerować... Poza tym Polki uważają, że są przystojni. Oni sami tak myślą i wykorzystują to w stosunku do przyjezdnych Polek, także nam Polakom się to nie podoba!
Co do piłkarstwa, często nadal grają Calcio, są mistrzami świata, a każdy jest za tym, żeby mistrza zdeklasować.
Spaggethi i Pizza tego nie zrekompensują...
NAdzieja w Hiszpanach, których lubimy za Premiera Division i nie tylko (premiershiep też- Liverpool, Arsenal?!?!), bajeczny football, wspaniałe kurorty (nie tak drogie jak w Italii) i za piłkarzy, których lubimy: Fabregas, Torres, Iniesta, Xavi, Casijas, Via, Puyol (nie wiem jak się pisze te nazwiska)
Nie przypominam sobie też, byśmy mieli do nich jakieś Ksenofobiczne urazy...
-
zrobisz jak zrobisz
-
Klasiik