-
eMATeI
Pomyślałem żeby załozyć taki temat, no bo co jakiś czas ogarniamy tu kto na co się wybiera a jeden temat w tym celu jest chyba lepszy niż nowy przy każdej okazji bo za dużo miejsca zajmuje lub wpisywanie w temacie o ustawkach bo potem nic już nie wiadomo :)
Wydaje mi się więc że tak będzie dobrze (jak ktoś myśli inaczej to będzie musiał mnie przegadać ale na żywo żeby nie było za łatwo, o) i od razu zainauguruję pytaniami:
- Kto się wybiera jutro na Pezeta do Fresha?
- Kto się wybiera na Hip-Hop Anniversary Tour do Fresha 16.03 (Kurtis Blow, Sugarhill Gang, Grand Wizard Theodore, Melle Mel, Airforce Crew)?
-
kuba
-
Anna
Myślałam dziś o założeniu takiego tematu :) Na Anniversary my się z Olą wybieramy rzecz jasna, a ktoś reflektuje na Philly Sounds 24 marca, też do Fresha? "Koncert PHILLY SOUNDS, czyli występ BAHAMADIA, JAGUAR WRIGHT, HEZEKIAH i DJ.STATIK w cenie 80 PLN." Jacyś chętni? :> -
zrobisz jak zrobisz
>eMATeI napisał
>Pomyślałem żeby załozyć taki temat, no bo co jakiś
>czas ogarniamy tu kto na co się wybiera a jeden temat w tym
>celu jest chyba lepszy niż nowy przy każdej okazji bo za
>dużo miejsca zajmuje lub wpisywanie w temacie o ustawkach
>bo potem nic już nie wiadomo :)
>
>Wydaje mi się więc że tak będzie dobrze (jak ktoś
>myśli inaczej to będzie musiał mnie przegadać ale na
>żywo żeby nie było za łatwo, o) i od razu zainauguruję
>pytaniami:
>- Kto się wybiera jutro na Pezeta do Fresha?
>- Kto się wybiera na Hip-Hop Anniversary Tour do Fresha
>16.03 (Kurtis Blow, Sugarhill Gang, Grand Wizard Theodore,
>Melle Mel, Airforce Crew)?
>
A ile ta biba we Freshu kosztuje? Oczywiście nie pytam o pezeta -
-
Anna
-
eMATeI
Ja na Philly Sounds nie wiem, na Twistę za to na 90% się nie wybieram.
No a póki co najlepiej piszcie kto by się wybierał jutro na Pezeta, no i z tego co wyczytałem start (!) jest o 20 podobno (i to nie o 20 freshowej znaczy 24) bo potem ma byc normalna impreza od 21.30 :) -
Muflon
ja bym sobie poszedl na Pezeta.
i ja bym sobie poszedl na bek tu oldskul. Guma turbo i pierdolony kaczor donald! Myslales ze skad sie wzial vnm? ja bede pil cole, ty fante, a kolezanka sprite. tylko nie chce dostac liscia na przerwie od tych z grupy grubszych.
tylko troche drogo. ale zycie nie jest tanie. nie jest. -
S.
-
Ruda
na oldskule okej, na pezeta nie chce mi sie isc drugi raz w tak krotkim odstepie; ] -
Klasiik
-
Anna
>Muflon napisał
tylko nie chce
>dostac liscia na przerwie od tych z grupy grubszych.
PFF!; )
Dawajcie na Philly :] Muf, no Hezekiah w okularach prawie jak Lupe ! http://www.youtube.com/watch?v=yWr5...
A tak serio, za osiem dyszek Hezekiah (!!!) Jaguar i Bahamadia to niezła gratka, chociaż szkoda, że zarówno ten koncert jak i Anniversary (o Twiście nie wspomnę, ale i tak się nie wybieram) są w marcu.
-
noone
Ja chyba wolałem oddzielne tematy ... bo w to trzeba się wchuj wczytywać ... ja dziś idę do harlemu ... -
zrobisz jak zrobisz
-
eMATeI
Ok, to podbijam i kto na bank się wybiera w niedzielę w końcu? :)
Ja biletu jeszcze nie mam ale jutro podjadę do Empiku nabyć (więc mój dzisiejszy hajs jutro będzie ex jak malcolm) no i pojawię się w The Świeżym. -
Muflon
-
Anna
-
cos bylo mowione o 19 jako godzinie rozpoczecia. Ja rowniez sie wybieram
-
Muflon
godzina rozpoczecia jest o 19, ale mi sie wydaje ze jak bedziemy o 21 to bedzie spoko. Nie wyobrazam sobie zeby ktokolwiek z tych wykonawcow mial zaczac swoj set czy koncert o 20 na przyklad... -
Anna
No właśnie miałyśmy rozkminę, a nie chcemy czekać kilku godzin (as always; )) i też ruskim targiem ustaliłyśmy 21 :) Skoro tak wczesną godzinę podali, to wydaje mi się, że nie będą przetrzymywać ludzi do północy, no ale zobaczymy :) Do zobaczenia ! :) -
eMATeI
http://www.thefresh.pl/mailing/twis...
w związku z tym może i bym sie wybral jutro na Twiste :) ktos jeszcze by byl sklonny isc?