-
Anna
-
Anonim
O! Gentleman! Azad, Kool Savas, Jay-Zrąbana warga, spoko... A teraz niech mi ktoś kto się zna na tym powie ile to kosztuje (z dojazdem) i w jakim to jest mieście, bo chyba jestem ślepy gdyż nie widzę na tej stronie takich informacji... -
Muflon
kurcze ten Jay na mnie dziala mocno...
Ale zebym sie zdecydowal brakuje chyba jeszcze chociaz jednego jak nie dwoch kozakow, bo czlowiek po 2 kempach i splashu robi sie rozpieszczony i byle J-Live i SM go nie przekonaja:)
Chociaz w sumie looptroop, gentleman i little brother brzmia niezle tez:)
zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie -
Ruda
79 euro...hm niemalo jay sobie liczy. chce jechac ale nie wiem czy bede miala az tyle, swoja droga ciekawe od kiedy bilety w sprzedazy w polsce, bo fajnie by bylo kupic to jaknajszybciej aby kurs euro nie wzrósł... -
-
JiKoB
heh. no lineup dobry .... jeszcze ktoś dojdzie i trzeba będzie jechać ... a mnie się tak nie chce do tych szwabów .....; p -
Anna
-
-
zrobisz jak zrobisz
Na pewno do line-upu cos dojdzie. Jay-Z mistrzowsko, że jest. Ice Cubem jaram się też w opór, zwłaszcza "Peace and War: the peace disc". Wstępnie: jadę! -
Mesto
>Ruda? napisała:
>79 euro...hm niemalo jay sobie liczy. chce jechac ale nie
>wiem czy bede miala az tyle, swoja droga ciekawe od kiedy
>bilety w sprzedazy w polsce, bo fajnie by bylo kupic to
>jaknajszybciej aby kurs euro nie wzrósł...
hehe ale z Ciebie ekonom;] ŻÓŁWIK -
Klasiik
-
Ruda
nie mądraluj tylko jedz mesto! ja tez wstepnie na tak i Ice Cube tez zajebiscie :D -
zrobisz jak zrobisz
"they tell me that I'm doing bad, but I'm doing good, fuck the police that riding on my neghborhood" -
Anonim
Widzę że się bardzo jaracie xD. A ja nie wiem o co chodzi i nie chcę wiedzieć xDD
A MELANŻ TRWA!!!!!!!!!!!!!!!! %%% xDDDDDDDDD -
Trodzel
-
-
Friz
-
eMATeI
http://www.hip-hop.pl/news/projecto...
D.I.T.C.! Jeśli na Kempie ich nie bedzie to bardzo mozliwe ze jednak na Splash tez sie skusze :) -
Ruda
jak bedzie nas 11 osob to splashowy bilet wyniesie 72 euro; ] zawsze pare groszy zaoszczedzonych wiec jak juzk ktos pewien bedzie, to mozna byc sie zrzucic i zamawiac taka opcje. -
Muflon
-
Ruda