Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>zrobisz jak zrobisz napisał
    >i sam zrób kurwa prawo jazdy jak taki mądry jesteś. Ja
    >nikomu za taksówkę robić nie muszę - bass off

hehehe jaki bulwers xD.

no chyba ma prawko.
  • Mesto

>zrobisz jak zrobisz napisał
    >>Mesto napisał
    >>>Ruda? napisała:
    >>jeździć
    >>>
    >>>ja.; ]
    >>
    >>nie wiem kogo wolę, lipsa czy ciebie; ]
    >
    >A co ty masz za problem??? Że niby słabo teraz jeżdżę?
    >Przestarzałe info masz - jeździj sobie z kim innym w
    >takjim razie ziomek; ]

No nie wiem co masz za problem; ] Że niby nie mam prawka? Przestarzałe info masz - jeździj sobie w takim razie sam; ] Po co nerwy ? Pamietam tylko, jak na skośne miejsce parkingowe łamałeś się 5 razy :P A poza tym, nie mieliśmy okazji pojeździć; ] chill
  • zrobisz jak zrobisz

ty się chyba jeszcze nie połamałeś 5 razy, więc pilnuj swojego prawka i swoich superskillsów, bo nie wiem kogo bym wolał ciebie z prawkiem czy bez prawka. bass off
  • Mesto

heh, trafiłem w czuły punkt? czy co ? jedyną drogą weryfikacji byłby rajd :D a to jest chyba zbyt kosztowna sprawa, żeby sobie cokolwiek udawadniać... Więc, Twoja racja - mój spokój. Piontka
  • zrobisz jak zrobisz

Czuły, nie czuły... To nie o to chodzi. Ani nie jeżdżę słabo, ani super. Chodzi o to, że gówno cie powinno obchodzić jak ja jeżdżę i sobie mozesz osczedzić takich komentarzy, a juz szczególnie na gronie. Pilnuj swojego prawka a wszyscy będą zadowoleni.
  • Anonim

uprasza sie obu panów o nie wywoływanie beefu z lasu
  • Mesto

jeszcze tam posiedzi; ]
  • Anonim

;s
  • eMATeI

to ja podbije bo juz niedlugo. kto jedzie, jak jedziemy itp? :)
  • Ruda

ematei nie wiesz, ze chyba nie jedziemy jednak? Jikob nie jedzie i odchodzi fura, Puoc bez niego w trase nie chce tez chyba smigac, wiec nie wiadomo czy wypali splash; ]

biedny ematei zalamie sie teraz; ]
  • eMATeI

a no nie wiedzialem, ale mam nadzieje ze wypali jednak jeszcze; ]
  • eMATeI

To jak w końcu - ktoś się wybiera czy wszyscy nagle zrezygnowali? :> Bo ja bym sie przejechal. Piszcie tu info w miarę możliwości, z góry dzięki :)
  • Anna

z żalem, ale niestety - praca