-
Anonim
>zrobisz jak zrobisz napisał
>i sam zrób kurwa prawo jazdy jak taki mądry jesteś. Ja
>nikomu za taksówkę robić nie muszę - bass off
hehehe jaki bulwers xD.
no chyba ma prawko. -
Mesto
>zrobisz jak zrobisz napisał
>>Mesto napisał
>>>Ruda? napisała:
>>jeździć
>>>
>>>ja.; ]
>>
>>nie wiem kogo wolę, lipsa czy ciebie; ]
>
>A co ty masz za problem??? Że niby słabo teraz jeżdżę?
>Przestarzałe info masz - jeździj sobie z kim innym w
>takjim razie ziomek; ]
No nie wiem co masz za problem; ] Że niby nie mam prawka? Przestarzałe info masz - jeździj sobie w takim razie sam; ] Po co nerwy ? Pamietam tylko, jak na skośne miejsce parkingowe łamałeś się 5 razy :P A poza tym, nie mieliśmy okazji pojeździć; ] chill -
zrobisz jak zrobisz
ty się chyba jeszcze nie połamałeś 5 razy, więc pilnuj swojego prawka i swoich superskillsów, bo nie wiem kogo bym wolał ciebie z prawkiem czy bez prawka. bass off -
Mesto
heh, trafiłem w czuły punkt? czy co ? jedyną drogą weryfikacji byłby rajd :D a to jest chyba zbyt kosztowna sprawa, żeby sobie cokolwiek udawadniać... Więc, Twoja racja - mój spokój. Piontka -
-
zrobisz jak zrobisz
Czuły, nie czuły... To nie o to chodzi. Ani nie jeżdżę słabo, ani super. Chodzi o to, że gówno cie powinno obchodzić jak ja jeżdżę i sobie mozesz osczedzić takich komentarzy, a juz szczególnie na gronie. Pilnuj swojego prawka a wszyscy będą zadowoleni. -
Anonim
-
Mesto
-
Anonim
-
eMATeI
-
Ruda
ematei nie wiesz, ze chyba nie jedziemy jednak? Jikob nie jedzie i odchodzi fura, Puoc bez niego w trase nie chce tez chyba smigac, wiec nie wiadomo czy wypali splash; ]
biedny ematei zalamie sie teraz; ] -
eMATeI
-
eMATeI
To jak w końcu - ktoś się wybiera czy wszyscy nagle zrezygnowali? :> Bo ja bym sie przejechal. Piszcie tu info w miarę możliwości, z góry dzięki :) -
Anna