-
Anonim
The download link is: http://www.sendspace.com/file/n5odv...
WIem, że flow jest troche 'rwane', ale Prosze o oceny :) -
Brrrrrrr
czasami mowisz tak ze zamiast slow slychac pffpfpffffpfffpff. zapluwasz sie : ) ale ciekawa historyjka :D
Bóg umarł? -
Anonim
po pierwszym przesluchaniu:
chujowe...
po kolejnym:
tekst zaczal mi sie podobac. chujowo, ze takie niedopowiedziane mi sie wydaja koncowki.
sluchalem Cie na winampie przerywajac sobie kontemplacje nad jimsonem i wankzem, wiec doborowe towarzystwo miales xD -
Klasiik
No treściowo bardzo fajnie, nad dykcją może trochę należy popracować jeszcze, ale niedużo. Generalnie podoba się :) Czyj bit? -
-
Anonim
nie mam pojęcia czyj to bit. Znalalzem na jakiejs stronie gdzie sa za friko. jakies http://www.soundclick.com ? czy cos takiego.
Wiem, ze tam jest chujowo pod wzgledem flow, jak się postaram bardziej to nagram lepiej :) -
JiKoB
-
Anonim
-
Mesto
nie naprawde ciekawe ... idealnie bit pasuje do klimatu; ] no dykcja tylko momentami siada , ale w niektorych momentach piszesz za dlugie linijki albo przynajmniej troche nie rytmicznie rymujesz ... ale i tak spoko ...; ] piontka -
Anonim
-
Lazy
w sumie zgadzam sie z przedmowcami i jak mowilem nagraj jeszcze raz. i jak dla mnei sredni temat ale to kwestia gustu -
Anonim
oh sluchalem tracku miedzy Jay'em Z (nowa plyta) Das EFX i swoim kawalkiem oraz kawalkiem Matiego... wiec raczej lepsze towarzystwo niz u kopasa i wypadles niezle oczywicie gorzej niz ja czy Jay to jest proste... :] a teraz serio:
flow jak zwykle nie ma tzn milo ze niejest to jakies memlaie w temp tylko sa tam jakies przyspieszenia...
tresc jest fajna oczywiscie schemat znany ale musze napisac ze od bardzo dlugiego czasu jest to pierwszy polski kawalek ktorego nie sluchalem z przeswiadczeniem "to ju bylo" po pierwszych 3 wersach... za to 5
bit ssie i tak naprawde ze wzgledu na niego track podoba mi sie duzo mniej... ale i tak lepsze to niz kaszlace 3 litery i On (mimo ze On jest zdaje sie najfajniej zlozone)
no i oczywiscie chlopaku duzo cwicz - to musialem napisac rozumiesz - standard; ) -
Anonim
-
Anonim
-
Albi...!
-
Mesto
-
Anonim
-
Anonim