Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Duże Pe

Witamy

Na stronie http://www.tosiewytnie.com pojawiły się dziś linki do relacji z Bitwy o Mokotów i do wywiadu z jej zwycięzcą - Muflonem, oraz do pierwszej części oficjalnej relacji video przeprowadzonej przez LimTV.

Zapraszamy!

Agencja Artystyczna ToSieWytnie Records

web: http://www.tosiewytnie.com
    mail: info[małpa]tosiewytnie.com
  • Murzyn

Mam pytanie co to za Beat w bitwie Enson vs. Lazy w wejściach po 30 sek bez tematu?
    Jest przekozak
  • Ruda

kurde troche zaluje ze nie zostalam do konca, ale te bitwy w new deepie stawaly sie juz tak rutynowe i nurzace, ze nie spodziewalam sie ze moze cos takiego wyniknac :) brawo 3-6 vs enson
  • nicciekawego

witam. Nigdy nie wypowiadałem się w tego typu tematach, a dokładniej nigdy w żadnych się nie wypowiadałem, ale moim zdaniem Bitwa o Mokotów świetna. Lepsza niż WOŚ, ale Enson minimalnie wygrał z Muflonem :-) Oczywiście do obu mam wielki szacunek, a szczególnie do Muflona, który wiele zmienia w polskim freestyle'u.
    Taki werdykt mój :) ale bitwa zajebista. 3-6 również świetny, na poziomie. Takie imprezy ujawniają, że polski freestyle rośnie w siłę.

Pozdrawiam i powodzenia na dalszych bitwach chłopaki !
  • Czy szejść

O kurwa Pjentack! Dopiero teraz zauwazylem to "sa tutaj b-boy'e, a ja sie takich bi boje". Mistrz!
  • shmdrv

>Three-Sizzle napisał
    >O kurwa Pjentack! Dopiero teraz zauwazylem to "sa tutaj
    >b-boy'e, a ja sie takich bi boje". Mistrz!

poza tym jeszcze "Ty z bibojami masz wspólną pierwszą sylabę" po czym mistrz największy "kurwa, a jego panna ma wspólną drugą".

werdykt powinien być inny;)
  • Tomekk

Mam takie same zdanie :D Pjentack go zniszczyl xD Wujek niczego ciekawego nie pokazal - tylko jak zawsze ... Jak kiedys powiedzial do Wujka Goły : ,,KONIEC WYGRYWANIA BITEW NA FEJMIE" xD Cala prawda.
  • Anonim

A ja uważam ze takie pierdolenie jest nie na miejscu, kto wygral ten wygral to tylko zabawa,a takie pisanie nic nie zmieni a moze wywołać tylko niepotrzebną dyskusje. Ema
  • pjentak

dobrze prawisz wiciu.
  • pjentak

a tak w ogóle są fotki z tej bitwy gdzieś?