-
włodi
Elo mam niezmierną przyjemność zakomunikować iż w klubie apartament 21 czerwca odbędzie się zajebista impreza wraz drumową ekipą Neuroshock :D kto ma ochote porymować do neurofunk gorąco zapraszam ja na bank będę :) -
Możej
-
Ruda
-
Anonim
-
-
Pij Mleko...
jesli do "neurofunk" dodasz litery s,t,j,l,i,a nastepnie usuniesz e,n,o,k,u,n,u to bedziesz mógł ułożyć słowo "fristajl"...
to chyba logiczne,nie? -
Bronias
-
nekk
ja bym sie baaaaaaaaardzo chetnie sprobowal w takich kilmatach, ogolnie pod dramenbejsy sie mnie fajnie fristajluje... ale nie stac mnie ze, zeby byc ze 2 weekendy w Warszawie, tudziez caly tydzien tam spedzic :) -
Anonim
>Bronias napisał
>Ja mieszkam niedaleko Apartamentu to gdzieś na Żoliborzu.
ja mieszkam na zoli i za chuj nie wiem gdzie to jest? -
Przemo
google prawde ci powie ....
"Apartament
miasto: Warszawa
adres: Wybrzeże Gdyńskie 2b
dojazd: Dojazd 118 , Samochodem: Wisłostradą w kierunku Gdańska, przed mostem Grota-Roweckiego po prawej stronie (na wysokosci salonu Hondy i przystanku autobusowego) lub Na piechote: Z Pl. Wilsona ulicą Krasińskiego w dół do Wisłostrady. Przejście tunelem pod Wisłostradą, wzdłuż Wisłostrady jakieś 300 m." -
Anonim
-
Klasiik
>s napisał
>>Bronias napisał
>>Ja mieszkam niedaleko Apartamentu to gdzieś na Żoliborzu.
>
>
>ja mieszkam na zoli i za chuj nie wiem gdzie to jest?
Bo Muniek ci powie z jakiego Żoliborza. -
włodi
>Ruda? napisała:
>neurofunk?
>
Ano neurofunk czyli odmiana progresywnych dramów taki 170-200 bpm prekursorzy (jak dla mnie) to dj tc i mc james polecam kawałek rockstar -
>Klasiik napisał
>>s napisał
>>>Bronias napisał
>>>Ja mieszkam niedaleko Apartamentu to gdzieś na
>Żoliborzu.
>>
>>
>>ja mieszkam na zoli i za chuj nie wiem gdzie to jest?
>
>Bo Muniek ci powie z jakiego Żoliborza.
:D:D:D -
Anonim
>s napisał
>to co to, jedna z tych budek nad wisla :o?
apartament to taka buda która jest po prawej stronie wkrzakach jak sie wjeżdża na most grota-roweckiego z wisłostrady jadąc w kierunku bródna/targówka/tarchomina. Byłem tam dwa razy i za każdym razem była hardkorowa burda. A ten cały "klub" to jak dla mnie jest jakaś pralnia.