-
kuba
http://i222.photobucket.com/albums/...
pociąg rano o 10 z centrala o 16 na miejscu. -
nie
-
Przemo
-
Fatum
-
-
Anonim
-
kuba
>Przemo napisał
>Flint rozdwajasz sie ? :|
>
> http://c50.grono.net/173/143/galler...
no niestety nie i Punktową imprezę poprowadzi Theodor (pewnie z korzyścią dla imprezy) -
ja na serio chcialbym cos jednak wiedziec o tej imprezie, np kto bedzie w jury i takie tam.
-
Anonim
no przydalo by sie, ale w sumie do punktu blizej wiec szczecin papa :)
-
Anonim
>Three-Sizzle napisał
>ja na serio chcialbym cos jednak wiedziec o tej imprezie, np
>kto bedzie w jury i takie tam.
jury:
Jimson, Szynix (organizator tej imprezy) i organizator WBS 2006, 2007 i Bitwy o Cynk
troche lipa. -
Anonim
>s napisał
>>Three-Sizzle napisał
>>ja na serio chcialbym cos jednak wiedziec o tej imprezie,
>np
>>kto bedzie w jury i takie tam.
>
>jury:
>Jimson, Szynix (organizator tej imprezy) i organizator WBS
>2006, 2007 i Bitwy o Cynk
>
>troche lipa.
mysle ze lepsze to niz publika
-
Móldi - Człowiek Zdrowa Dieta
-
Anonim
to chyba nie ten temat, a poza tym nie przypominam sobie zebysmy sie na dzisiaj ustawiali? -
kuba
a ja mam info z pierwszej ręki że szczecin jest przesunięty na 2. lipca (środa), bo coś z klubem nie wypaliło. także zapraszam wszystkich na hip hop jam do punktu w sobotę, a potem pomyślimy nad wyjazdem. -
Tymi
bitwa widmo, fakir dzis się dowiedzial, ze jest ponoc 'rozstawiony' [i stwierdzil, ze i tak sie pewnie nie odbędzie], nie wiadomo co z klubme, a zawodnikow wiecej niz ludzi w klubie, bo kto ma o tym wiedziec skoro plakat tylko po necie lata? -
Muflon
-
Anonim
-
ja niestety w zwiazku z nowym terminem sie nie wybieram. W Jury poza tym ma byc jeszcze jedna osoba, ale niestety nie pamietam ksywy.
-
Anonim
Moze bede zobaczyc bo startowanie na imprezie z "MC" szynixem w jury nie jest najmadrzejszym posunieciem -
Anonim
>Enson napisał
>Moze bede zobaczyc bo startowanie na imprezie z "MC"
>szynixem w jury nie jest najmadrzejszym posunieciem
ostatni beda pierwszymi. -
konik
Wbijamy w pare osob z Torunia, mam nadzieje ze jednak troche osob na ta bitwe wpadnie, bo publika Szczecinska (podobno, bo sam nie bylem) jest jedna z lepszych. A w jury obok Szynixa Jimson i jeszcze ktos, dokladnie nie wiem.