Freestyle [1218]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • eMATeI

Coraz większymi krokami zbliża się premiera mojego nadchodzącego mixtape'u "Palenie mikrofonów nie powoduje wack'a ani choroby w wersach". Materiał zostanie opublikowany na dwa sposoby - 150 sztuk wydania mixtape'owego z okładką i nadrukiem a następnie w wersji mp3 do darmowego ściągnięcia. Gościnnie pojawią się natomiast m.in. Duże Pe, Białas, Zaginionebity, Puoć, Theodor, Klasiik, Polska Dyplomacja, Med czy Trepson. Premiera mam nadzieję pod koniec miesiąca :) Póki co nadszedł czas na pierwszy singiel...

Freestyle to nie tylko minuta walki na scenie. To długie treningi, wyrabianie stylu, flow i ekspresji scenicznej, 'setki godzin w pociągu gapiąc się w szybę', setki ziomów z całej Polski, klimat i stuprocentowa zajawka. W związku z tym możesz albo krytykować wjeżdżanie na siebie na scenie, albo docenić zajawkę i ten najczystszy hip-hopowy środek zdrowej rywalizacji. Wybór należy do Ciebie, my swoje wiemy. eMATeI, Puoć, Theodor - Dissy, majki, klub, this is how we do.

http://www.myspace.com/ematei

Zapraszam do sprawdzania :)
  • zrobisz jak zrobisz

Puoć najlepiej :)
    Okładeczka fajna.
    Ogólnie spoko.
  • pjentak

fakt faktem, że puoć najlepiej.
    w ogóle kawałek na prawdę na plus. okładką też całkiem fajna. w ogóle Mateusz kozacki pomysł miał :)

także polecam :)
  • Anonim

fajny kawałek, fajny pomysł, chyba najlepszy Theo ale trudno jednoznacznie wskazać :)
  • zrobisz jak zrobisz

kto?
  • platinum boy

UWAGA!
    Dziś do Emateia i Trepsona dotarły długo wyczekiwane wokale sławnego rapera - Zaginionebity.
    Jest to najdroższa zwrotka (obok zwrotek Polskiej Dyplomacji) na tym mixtejpie.

http://www.myspace.com/zaginionebit...
  • Mesto

nienawidze tego bitu; ] jak zrobisz remix pod coś fajnego to ocenie obiektywnie bo narazie mi się nie podoba. no i w sumie jakoś te zwrotki kompletnie bez stylu pod ten bit jak by miały lepiej brzmieć pod inny bit ...
  • Ruda

puoc zajebiscie, ale theo nie wiem czy tym razem nie najlepiej, bardzo mi sie podoba.
  • eMATeI

>zaginionebity napisał
    >UWAGA!
    >Dziś do Emateia i Trepsona dotarły długo wyczekiwane
    >wokale sławnego rapera - Zaginionebity.
    >Jest to najdroższa zwrotka (obok zwrotek Polskiej
    >Dyplomacji) na tym mixtejpie.
    >
    >www.myspace.com/zaginionebity

Warto dodać, że zwrotka została sfinansowana z przeznaczonych dla Polski funduszy unijnych, więc jesli nie starczyłoby kasy na jeden ze stadionów i odebranoby nam Euro to będziecie wiedzieli kogo szukać w tej sprawie.

Co do okładki to zapomniałem dodać, że autorem jest Hype (vartical.com), cuty natomiast to dzieło Trepsona :)

Ogólnie dzięki za opinie i będę wdzieczny za kolejne; )
  • Klasiik

>zrobisz jak zrobisz napisał
    >kto?

;] nienawiśc! to jedno co czuje!
  • Rede

Nie no kozaki z was;D a track KOZAK
  • kuba

Coraz większymi krokami zbliża się premiera naszego nadchodzącego mixtape'u "Pranie w domu nie niszczy serdak'a ani falbanek w kieckach". Premiera mam nadzieję pod koniec miesiąca :) Póki co nadszedł czas na pierwszy singiel...

Pranie to nie tylko 30 minut wirowania. To długie treningi, wyrabianie stylu, flow i ekspresji chemicznej, 'setki godzin w łazienkce gapiąc się w bęben', setki socksów z całej Polski, klimat i stuprocentowa zajawka. W związku z tym możesz albo krytykować nasz materiał, albo docenić zajawkę i ten najczystszy hip-hopowy środek zdrowej rywalizacji. Wybór należy do Ciebie, my swoje wiemy.

Pralka Squad - Jeansy, Majtki, But - This is how we wash.

http://s010.wyslijto.pl/?file_id=04...
  • zrobisz jak zrobisz

>Klasiik napisał
    >>zrobisz jak zrobisz napisał
    >>kto?
    >
    >;] nienawiśc! to jedno co czuje!

co? :]
  • zrobisz jak zrobisz

>Flint napisał
    >Coraz większymi krokami zbliża się premiera naszego
    >nadchodzącego mixtape'u "Pranie w domu nie niszczy serdak'a
    >ani falbanek w kieckach". Premiera mam nadzieję pod koniec
    >miesiąca :) Póki co nadszedł czas na pierwszy singiel...
    >
    >Pranie to nie tylko 30 minut wirowania. To długie treningi,
    >wyrabianie stylu, flow i ekspresji chemicznej, 'setki godzin
    >w łazienkce gapiąc się w bęben', setki socksów z całej
    >Polski, klimat i stuprocentowa zajawka. W związku z tym
    >możesz albo krytykować nasz materiał, albo docenić
    >zajawkę i ten najczystszy hip-hopowy środek zdrowej
    >rywalizacji. Wybór należy do Ciebie, my swoje wiemy.
    >
    >Pralka Squad - Jeansy, Majtki, But - This is how we wash.
    >
    > http://s010.wyslijto.pl/?file_id=04...

HAHAHAHAHAH no meeeeeeeeega props!
    Hit kurwa hit!
    Ostatnia zwrota niszczy !!! Czuję tu nawiżania do najlepszych :D
  • shmdrv

Buahahahahaha, mistrzostwo! :D

zgadzam się co do ostatniej zwroty - czuję tutaj flow mistrzów:D
  • Tymi

meeeeega:D
  • Ruda

widze tu niezla parodie czyjegos flow wlasnie w ostatniej zwrotce; ]]]]]]]]]]]]] heheheh ale nie no usmialam sie mega.; ]
  • Móldi - Człowiek Zdrowa Dieta

ja spadlem z krzesla

ps.jestem trzezwy

mega wykurw ja pierdole o kurwa chuj dupa i stado rumunow
  • Anonim

biedny ematei nie wie o ktorym kawalku piszecie ::(
  • rin.

apropo Singla Emateia. Pomysl na kawałek naprawdę zajebisty. Zwrotka Theo zdecydowanie najlepsza. Kawałek na p + . peace. 5.
  • 1
  • 2