- 1
- 2
-
eMATeI
Coraz większymi krokami zbliża się premiera mojego nadchodzącego mixtape'u "Palenie mikrofonów nie powoduje wack'a ani choroby w wersach". Materiał zostanie opublikowany na dwa sposoby - 150 sztuk wydania mixtape'owego z okładką i nadrukiem a następnie w wersji mp3 do darmowego ściągnięcia. Gościnnie pojawią się natomiast m.in. Duże Pe, Białas, Zaginionebity, Puoć, Theodor, Klasiik, Polska Dyplomacja, Med czy Trepson. Premiera mam nadzieję pod koniec miesiąca :) Póki co nadszedł czas na pierwszy singiel...
Freestyle to nie tylko minuta walki na scenie. To długie treningi, wyrabianie stylu, flow i ekspresji scenicznej, 'setki godzin w pociągu gapiąc się w szybę', setki ziomów z całej Polski, klimat i stuprocentowa zajawka. W związku z tym możesz albo krytykować wjeżdżanie na siebie na scenie, albo docenić zajawkę i ten najczystszy hip-hopowy środek zdrowej rywalizacji. Wybór należy do Ciebie, my swoje wiemy. eMATeI, Puoć, Theodor - Dissy, majki, klub, this is how we do.
http://www.myspace.com/ematei
Zapraszam do sprawdzania :) -
zrobisz jak zrobisz
-
pjentak
fakt faktem, że puoć najlepiej.
w ogóle kawałek na prawdę na plus. okładką też całkiem fajna. w ogóle Mateusz kozacki pomysł miał :)
także polecam :) -
Anonim
fajny kawałek, fajny pomysł, chyba najlepszy Theo ale trudno jednoznacznie wskazać :) -
-
zrobisz jak zrobisz
-
platinum boy
UWAGA!
Dziś do Emateia i Trepsona dotarły długo wyczekiwane wokale sławnego rapera - Zaginionebity.
Jest to najdroższa zwrotka (obok zwrotek Polskiej Dyplomacji) na tym mixtejpie.
http://www.myspace.com/zaginionebit... -
Mesto
nienawidze tego bitu; ] jak zrobisz remix pod coś fajnego to ocenie obiektywnie bo narazie mi się nie podoba. no i w sumie jakoś te zwrotki kompletnie bez stylu pod ten bit jak by miały lepiej brzmieć pod inny bit ... -
Ruda
puoc zajebiscie, ale theo nie wiem czy tym razem nie najlepiej, bardzo mi sie podoba. -
eMATeI
>zaginionebity napisał
>UWAGA!
>Dziś do Emateia i Trepsona dotarły długo wyczekiwane
>wokale sławnego rapera - Zaginionebity.
>Jest to najdroższa zwrotka (obok zwrotek Polskiej
>Dyplomacji) na tym mixtejpie.
>
>www.myspace.com/zaginionebity
Warto dodać, że zwrotka została sfinansowana z przeznaczonych dla Polski funduszy unijnych, więc jesli nie starczyłoby kasy na jeden ze stadionów i odebranoby nam Euro to będziecie wiedzieli kogo szukać w tej sprawie.
Co do okładki to zapomniałem dodać, że autorem jest Hype (vartical.com), cuty natomiast to dzieło Trepsona :)
Ogólnie dzięki za opinie i będę wdzieczny za kolejne; ) -
Klasiik
-
Rede
-
kuba
Coraz większymi krokami zbliża się premiera naszego nadchodzącego mixtape'u "Pranie w domu nie niszczy serdak'a ani falbanek w kieckach". Premiera mam nadzieję pod koniec miesiąca :) Póki co nadszedł czas na pierwszy singiel...
Pranie to nie tylko 30 minut wirowania. To długie treningi, wyrabianie stylu, flow i ekspresji chemicznej, 'setki godzin w łazienkce gapiąc się w bęben', setki socksów z całej Polski, klimat i stuprocentowa zajawka. W związku z tym możesz albo krytykować nasz materiał, albo docenić zajawkę i ten najczystszy hip-hopowy środek zdrowej rywalizacji. Wybór należy do Ciebie, my swoje wiemy.
Pralka Squad - Jeansy, Majtki, But - This is how we wash.
http://s010.wyslijto.pl/?file_id=04... -
zrobisz jak zrobisz
>Klasiik napisał
>>zrobisz jak zrobisz napisał
>>kto?
>
>;] nienawiśc! to jedno co czuje!
co? :] -
zrobisz jak zrobisz
>Flint napisał
>Coraz większymi krokami zbliża się premiera naszego
>nadchodzącego mixtape'u "Pranie w domu nie niszczy serdak'a
>ani falbanek w kieckach". Premiera mam nadzieję pod koniec
>miesiąca :) Póki co nadszedł czas na pierwszy singiel...
>
>Pranie to nie tylko 30 minut wirowania. To długie treningi,
>wyrabianie stylu, flow i ekspresji chemicznej, 'setki godzin
>w łazienkce gapiąc się w bęben', setki socksów z całej
>Polski, klimat i stuprocentowa zajawka. W związku z tym
>możesz albo krytykować nasz materiał, albo docenić
>zajawkę i ten najczystszy hip-hopowy środek zdrowej
>rywalizacji. Wybór należy do Ciebie, my swoje wiemy.
>
>Pralka Squad - Jeansy, Majtki, But - This is how we wash.
>
> http://s010.wyslijto.pl/?file_id=04...
HAHAHAHAHAH no meeeeeeeeega props!
Hit kurwa hit!
Ostatnia zwrota niszczy !!! Czuję tu nawiżania do najlepszych :D -
shmdrv
Buahahahahaha, mistrzostwo! :D
zgadzam się co do ostatniej zwroty - czuję tutaj flow mistrzów:D -
Tymi
-
Ruda
widze tu niezla parodie czyjegos flow wlasnie w ostatniej zwrotce; ]]]]]]]]]]]]] heheheh ale nie no usmialam sie mega.; ] -
Móldi - Człowiek Zdrowa Dieta
ja spadlem z krzesla
ps.jestem trzezwy
mega wykurw ja pierdole o kurwa chuj dupa i stado rumunow -
Anonim
-
rin.
apropo Singla Emateia. Pomysl na kawałek naprawdę zajebisty. Zwrotka Theo zdecydowanie najlepsza. Kawałek na p + . peace. 5.
- 1
- 2