Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mesto

nie bój się plamy na sfetsze. nie wiem czy to nie ten sam, ale nie podoba mi się bit...; ]
  • Anonim

to to how we do ? czy cos takiego 50centa ?
  • tokar

Ostatnia zwrotka niszczy!

Zajebiste!
  • zrobisz jak zrobisz

>Tokar napisał
    >Ostatnia zwrotka niszczy!
    >
    >Zajebiste!

ale o którym tracku mówisz? Emateia czy Pralki Składu?
  • eMATeI

Dobre nawet;] Ale widzę, że nawet nie musiałem odpowiadać w żaden sposób ani ja, ani Puoć, ani Theo bo wyręczył nas mój znajomy ze środowiska dziennikarskiego :)

Aha, i ogółem proponuję wrócić w tymże temacie do dyskusji o oryginalnej wersji; P
  • Muflon

ogolnie wydaje mi sie, ze taka tematyka daje potencjal na lepszy numer. Puoc, niezle, ale stac go na lepsze zwrotki na pewno, Theo fajnie zlozony i dobry tekst, ale znowu w chuj ciezko zrozumiec... Ematei powinienes odejsc moim zdaniem od tego spiewanego patentu na flow, bo to chyba nie jest kierunek, w ktorym powiniene zmierzac w poszukiwaniu dobrego brzmienia. Przynajmniej tak mi sie wydaje. A tekstowo ok, bez zadnych fajerwerkow, ale i bez kwasow czy cos.

Jednym slowem raczej bez rewelacji, choc tez nie, ze padaka.

Zarowno parodia Flinta i Rina jak i joint Gmocha podobaja mi sie duzo bardziej:)
  • Den Ksero Elinika Records

>Muflon napisał
    >joint Gmocha podoba mi
    >sie duzo bardziej:)

Hehehe, miło nam, zapraszamy na wakacje na Kretę :) A mi się singiel podoba, letni 'banger' jak to teraz młodzież mówi, hehehe.

• 3z

theo, fajna zwrota
  • eMATeI

<Przerwa w opiniach o kawałku>
    Aha, i tak się wtrącę jeszcze że oficjalnego preordera żadnego robić nie będę na mixtape, ale jako że parę osób już się pytało to najlepiej zainteresowani taką opcją niech wyślą maila na ematei88@gmail.com i w tytule 'preorder' + w tresci jakies tam dane, kontakt, ksywa czy coś, bez nadmiernej biurokratyzacji i jak bedzie wiadomo dokladnie co i jak to sie odezwe :)
    </Przerwa w opiniach o kawałku>