- 1
- 2
-
New Boogie Down School!
31 lipca.
Sopot.
Klub Paradox.
Trójmiejska bitwa z letnim luzem i klimatem wpleciona w rapowo - g-funkową imprezę do rana.
więcej info wkrótce!
ogarnia NBDS!
-
Lazy
Z tego co wstepnie ustalilismy to ja + solar raczej bedziemy. dajcie wiecej szczegolow na temat bitwy, tzn jury nagrody i jak to ma wygladac. -
New Boogie Down School!
LETNIA RAP’U’STAWKA!
Gruba, letnia impreza + bitwa freestyle’owa
31 LIPCA 2008! (CZWARTEK)
MIEJSCE: KLUB PARADOX (SOPOT)
Muzyka: DJ EDDIE + DJ O2LD (przeważający w głośnikach rap uzupełniony nutami g-funku i funku).
Jury - freestyle battle: TETRIS, EMOTE, RAKU,
Muzyka w bitwach: Dj Eddie
Pokaz taneczny: NBDS CREW (POP KATE & JOLANDA)
NBDS & PARADOX zapraszają na LETNIĄ RAP’U’STAWKĘ! czyli imprezę przepełnioną rapem, g-funkiem, świetnymi freestyle’ami i pokazami tanecznymi. Wieczór rozpocznie się od freestyle’owej bitwy, w której zapewne wezmą udział zawodnicy z Trójmiasta i okolic. Letnia potyczka na słowa oceniana będzie przez: Tetrisa (jednego z najlepszych polskich mc’s, członka ekipy WOCC) oraz gdańskich mc’s: Emote (PF/NBDS crew) oraz Raka (Dwa Zera/ Ziomboi). Jako, że jest lato a impreza jest w letnim i luźnym klimacie zwycięzca bitwy oprócz uznania publiczności zgarnie kupon na 100 zł do wykorzystania na barze.
Między pojedynkami i po finałowej bitwie dj’e zaprezentują swój rapowy, g-funkowy arsenał, wzbogacony nutą funkowych klasyków. Nieco później zobaczymy show taneczne
w wykonaniu tancerek z NBDS. Szykuje się gruba, undergroundowa biba – nie przeocz jej!
START ELIMINACJI: 21.30
SYSTEM BITWY: w zależności od ilości zgłoszeń, podamy na kilka dni przed bitwą!
WJAZD: 7 ZŁ
ZAPISY NA BITWĘ: TYLKO PRZEZ INTERNET (zgłoszenie na info@nbds.pl , wyślij swoje: Imię, Nazwisko, Ksywę, wiek).
PODCZAS IMPREZY NIE BĘDZIE MOŻLIWOŚCI DOPISANIA SIĘ DO LISTY!
Uczestnicy Freestyle battle płacą normalną cenę za wejście beż żadnych dodatkowych opłat startowych.
Lato jest po to by się bawić, yo!
NBDS!
-
Yah that one cat
-
-
Ruda
kurde, dzien powrotu z krety; ] chujnia no. kiedy ja sie emot z toba napije wodeczki wreszcie; ] -
Emote [PF/NBDS]
trzeba rozkręcac!
Ruda, właśnie kiedy? jakby nie patrzec w sierpniu nie bedziesz na krecie :)
ps. Raku jednak nie może sędziowac bitwy, na dniach info o trzecim elemencie jury.
-
Ruda
-
Den Ksero Elinika Records
>Emote [PF/NBDS] napisał
>trzeba rozkręcac!
>
>Ruda, właśnie kiedy? jakby nie patrzec w sierpniu nie
>bedziesz na krecie :)
>
>ps. Raku jednak nie może sędziowac bitwy, na dniach info o
>trzecim elemencie jury.
>
>
Ja też wracam z Krety akurat dzień przed tym więc jak chcecie mogę wpaść i posędziować, hehehe, doświadczenie jest. A zawsze po bitwie jak dacie ekran i mazaka to do tego mogę przeanalizować wyniki i najciekawsze sytuacje, hehehe :) -
El Turzynos
no zajebiscie, zajebiscie :D szacunek Emote za ogarnianie tego wszystkiego u nas w Trojmiescie!
na bank wpadam :D -
New Boogie Down School!
zawirowania, zawiorania.
zawirowało i wynikiem wirowań jednak skład Jury nie ulegnie zmianie.
Jury podczas battle: Tetris, Emote, Raku.
-
Tymi
-
Anonim
-
Emote [PF/NBDS]
-
noone
-
Lazy
-
Anonim
-
Anonim
hajs
:/
jak bym byl w rodzinie wiciozorda to bym sie nie martwil przejazdem hehe -
noone
qrczę jeśli ogarnie się ktoś z autem to ja i Wiesław się piszemy ... Wiesław o 12.30 jest na okęciu wraca z krety ok. 14 jesteśmy gotowi do wyjazdu ...połączeń PKP (tanich) nie ma. To co ... ktoś z samochodem.?. -
Anonim
>plejer. napisał
>hajs
>:/
>jak bym byl w rodzinie wiciozorda to bym sie nie martwil
>przejazdem hehe
JEZDEM POZA KONTROLOM JAK WILKU ONY !! -
Anonim
już myslałem, że nie ma szans zeby pojechac, bo w ogole nie mam pieniedzy, ale...
okazuje sie, ze jest pociag do gdanska ktory wyjezdza 08:10 z centrala a 13:06 jest już w Gdańsku, więc potem tylko jakas SKMka do Sopotu i wuala.
najlepsze jest to, że ten pociag do gdanska o ktorym mowie jedzie 4:56 - czyli jak normalne TLK tylko, że bilet w jedna strone ulgowy kosztuje ... 10 ZŁ, a normalny 27zł, także warto się zastanowić.
tak więc ew. wyglądało by to tak:
08:10 - ustawiamy sie na centralnym
13:06 - jesteśmy w gdańsku
16:00 - wsiadamy w SKMke (bo jeszcze jakas szama, czilałt, dotarcie do SKMek etc. przez 3 godzinki)
17.00 - jesteśmy pod klubem w Sopocie
następnego dnia :
trzeba by sie było gdzieś przespać (Ktoś nas wesprze?), bo dopiero o 16:40 mamy ten ultra tani pociąg powrotny.
koszty to 20 zł w dwie strony + przejazd z gda do sopotu pewnie z 5 zł + 7 zł za wejście do klubu + 15 zł na jaks szame + melanż, powiedzmy, że z 30 zł co razem daje ok.
80 zł ZA CAŁY WYJAZD.
piszcie kto jest chętny na poważnie, bo ja bardzo chętnie.
- 1
- 2
|
|
dla ludzi interesujacych sie sztuką wypowiadania sie na wolno...
Miejsca grona (1)
-
TP ART ul. Łaziennna, Toruń
- Dodaj miejsce