-
Anonim
jak narazie ja solar i lazy chętni z tego co sie orientuje, ktoś jeszczE? :D -
noone
Przede wszystkim drogi Solarze, ten pociąg to tzw. Słoneczny ...
kosztuje 27 zł (normalny - więc ulgowy jakieś 20 zł faktycznie) w jedną stronę.
I radziłbym Wam jechać nim z zachodniego (startuje o 8:00) bo na centralnym wątpiłbym w miejsca.
Ja tak jak pisałem, jak ktoś będzie samochodem to mogę jechać. -
Anonim
-
Anonim
Ekipa z WWA
Solar Fatum Wiciu
ktoś jeszcze jedzie? jedziemy tym słonecznym pociągiem o 8 cośtam
zbióreczka przy metrze centrum (w dole onym, przy wyjsciu z podziemi) o 7:00. Zapowiada sie przesmerfna zabawa! Jak ktoś ma chęć pojechać z nami to niech zadzwoni do solarsona zebysmy wiedzieli na kogo czekac a jak nie ma numeru tel niech napisze do niego pw na gronie
POZDRO. -
-
Ruda
-
Anonim
1. Smoku i Mełcin (EGZEKWO - sry nie bede teraz szukał jak sie to po fachowemu pisze:))
Ogolnie bitwa lokalna w 8mce mc ktorzy przeszli elimki tylko 3 nie było z Gdanska (Smoku, Ja i Mełcin). Poziom nie wiem bo po swojej walce wyszedłem i wróciłem tylko na finał. Co do publiki nie bede sie wypowiadał, bo po co :D Grunt ze sie ludzie dobrze bawili mam nadzieje:> Pozdro dla MC's z Gdańska
Elo! -
Anonim
Mówisz tak jakby publika od początku do końca stawała na rzęsach żeby przepchnąć swoich. Zgadzam się że nie niektóre sytuacje nie powinny mieć miejsca np. Turzyn Mełcin (reakcje publiki) ale uważam że spłycasz :) -
Fatum
> Mówisz tak jakby publika od początku do końca stawała na rzęsach żeby przepchnąć swoich. Zgadzam się że nie niektóre sytuacje nie powinny mieć miejsca np. Turzyn Mełcin (reakcje publiki) ale uważam że spłycasz :)
to zle uwazasz . ELO -
Anonim
Wybacz ale niestety ten komentarz będę musiał puścić mimo uszu.
A i co do bitw lokalnych to ocenia się to po tym kto startuje a nie po tym kto przeszedł. Bo np do WWA mogą wpaść ludzie z innych miast a że 3/4 przechodzi dalej z Warszawy bo byli najlepsi w eliminacjach nie zmienia faktu że nie jest to bitwa lokalna :) -
Emote [PF/NBDS]
bitwa z założenia miała byc lokalna, nie była cholera; ]
dzieki za przyjazd, dobrą zabawę i melo.
pardon miejscami za naglosnienie ale podczas prób wszystko brzmiało dużo, dużo lepiej. melanż udany! :)
-
Yah that one cat
Było dooobrze :) I przed i po. Freestylowcy się jednoczą i to jest najważniejsze. Piona dla tych co byli i dla MC's z poza Trójmiasta!
Może przyjdzie taki dzień, że tez was odwiedzimy :) -
Spec
-
Anonim
>Uzbierałem na boomx napisał
>Mówisz tak jakby publika od początku do końca stawała na
>rzęsach żeby przepchnąć swoich. Zgadzam się że nie
>niektóre sytuacje nie powinny mieć miejsca np. Turzyn
>Mełcin (reakcje publiki) ale uważam że spłycasz :)
Ja tego nie napisałem, wole nie zaczynać dyskusji i swoje zdanie zatrzymać dla siebie bo to nie ma sensu znów kłócić sie o pierdoły :) Piona
|
|
dla ludzi interesujacych sie sztuką wypowiadania sie na wolno...
Miejsca grona (1)
-
TP ART ul. Łaziennna, Toruń
- Dodaj miejsce