- 1
- 2
-
Anonim
Zapraszamy na kolejną edycję Mazury Hip-Hop Festiwalu! Tym razem amfiteatr Twierdzy Boyen zaprasza 01 i 02 sierpnia.
Zagrają: 1 sierpnia - piątek: Sokół & Pono, DonGuralesko, Molesta, DJ Mini, BeatBox Battle + supporty oraz 2 sierpnia - sobota: O.S.T.R., L.u.c. & Rahim, Pezet, DJ Mini, FreeStyle Battle + supporty
KUP BILETY (KARNET) na Mazury Hip-Hop Festiwal!
Chętnych do bitew freestyle i beatbox zapraszamy do składania zgłoszeń pod numerem telefonu: 501 737 727.
Wstępne eliminacje do bitew rozpoczną się o godz 15:00 w Amfiteatrze Twierdzy Boyen, kolejno w 1szy i 2gi dzień festiwalu. Zwycięzcy wystąpią wieczorem podczas imprezy.
2008-08-01 Amfiteatr Twierdzy Boyen: Mazury Hip-Hop Festiwal 2008
http://www.hip-hop.pl/news/projecto...
szczerze mowiac wyglada to bardziej konkretnie niz sopot, tylko, ze ten wyjazd wiaze sie z grubszym hajsem bo jest dwudniowy.
jedziemy ? -
Anonim
ogolnie sie jaram, koncercikami + battle, nono,; ). hehe ciekawy festiwal,
Jak będzie hajs, to i mnie tam nie zabraknie :). -
-
konik
jak zrobia takie eliminacje jak rok temu to ja dziekuje za taki wyjazd; ) -
-
Bdg
-
Anonim
>konik napisał
>jak zrobia takie eliminacje jak rok temu to ja dziekuje za
>taki wyjazd; )
wtajemnicz nas:) -
.:kNGr:.
-
AA
>plejer. napisał
>>konik napisał
>>jak zrobia takie eliminacje jak rok temu to ja dziekuje za
>>taki wyjazd; )
>
>wtajemnicz nas:)
Osoby wybierające uczestników bitwy miały uszy w dupie. Masa nieobiektywnych ocen. -
..:: mee~lek ::..
-
konik
+ kolega kilku zawodnikow byl w jury rok temu. Fajnie jest wyjsc przed 5000 ludzi, fajna impreza, ale skoro sklad sie od tamtego roku praktycznie nie zmienil to nie ma co sie tam chyba pchac. -
KBPS
-
Anonim
-
Mello$
-
KBPS
Nic o tym chyba nie wiadomo, w ogóle z informacji wynika to, że koncerty przyćmiły battle. -
3z
w jury rufin, filip, wygrał Emtes, ogólnie finałowo i przed finałowo sredniawka mocna, koncert nie przymiły battle mc, jesli chodzi o beatbox to było 3 zawodników.. -
Tomekk
-
..:: mee~lek ::..
-
Rede
-
KBPS
Wygrał typ o ksywce ''Dawid'' w koszulce JP, jednak nie pamiętam skąd był dokładnie. w finale był jeszcze Kanada, czy jakoś tak z Elbląga, finałowo weszła tam 6, po eliminacjach. -
Mello$
- 1
- 2