-
Anonim
Pozwalam sobie założyć taki temat bo napewno nie jeden z nas ma coś na sprzedarz lub chciałby coś kupić... :)
http://allegro.pl/show_user_auction...
At2020 + phantom EMA-3 -
Anonim
-
Mesto
>Pan K. napisał
>sprzedam nerke, polska zdrowa, co do ceny to sie zawsze
>dogadamy
jak polska zdrowa to wystaw ją na e-bayu; ] -
Anonim
szczerze, to mam calkiem szpan lans watrabe, super metabolizm, o kacu mozna zapomniec, gwarancja dwa lata, ale tanio nie sprzedam.
przebieg spory, ale to twarda sztuka. -
-
Anonim
hehe,
Sprzedam:
Berhinger C-1 (mikrofon pojemnosciowy)+Kable.
i
Tube MP (przedwzmacniacz mikrofonowy)+kable
Wszystko w oryginalnych pudełkach z papierami, stan b.dobry. gwarancja (na podstawie paragonu)
cena:400zł -
Friz
-
GrubaZ
sprzedam lewe przedramie.. stan srednio dobry
tytanowa płytka i cztery sruby w zestawie.
cena: do uzgodnienia -
Anonim
>plejer. napisał
>hehe,
>
>Sprzedam:
>Berhinger C-1 (mikrofon pojemnosciowy)+Kable.
>i
>Tube MP (przedwzmacniacz mikrofonowy)+kable
>
>Wszystko w oryginalnych pudełkach z papierami, stan
>b.dobry. gwarancja (na podstawie paragonu)
>cena:400zł
-
Muflon
-
Anonim
-
Mesto
>Muflon napisał
>nie widze powodu dla ktorego ten watek mialby byc
>przyklejony
bo tak jest na dużych forach, rozmawiałem z moderatorem, planuje wprowadzić jeszcze pare innowacji przez co zwiększyć prestiż tego grona i zrobić taki onet wewnątrz grona... a w niektórych topicach to nawet wikipedia jest robiona od podstaw; ] -
Trodzel
załóżmy temat przyklejony: opisz gronowicza wyżej:D albo nie wiem, skojarzenia -
Mesto
-
Trodzel
-
Anonim
-
Anonim
http://www.aukcjedzina.pl
Zapraszam na moje aukcje internetowe, na których możecie kupić masę markowej odzieży po bardzo okazyjnych cenach.
Firmy, jakie przewinęły się przez moje licytacje to m.in. Adidas, Nike, Quicksilver, New Era, Sancezz, Unk denim, Pnb nation i wiele, wiele innych.
Często w ofercie mam niespotykane i trudno dostępne okazy tj oldschoolowe bluzy dresowe Adidasa,oryginalne (!!) czapki New Ery, czy oficjalne koszulki lig NFL, NBA, MLB
Sprzedaję również spodnie typu "baggy" znanych, światowych firm no i generalnie co mi się nawinie pod aparat; )
Zapraszam i zachęcam do brania udziału w licytacjach.
Dzin