Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://b12.grono.net/28/161/gallery...

25 Lipca, Piątek, Start 20:00

dojazd to grosze, ok. 17 zl w dwie strony (ulgowy)

odj 17:35 - z zachodniego
    przyj 19:25 - siedlce.

czas podrozy: 1:50

powrot pociagiem 03:21, lub ew. 22:23, ale na ten pewnie sie nie wyrobimy.

poki co jedziemy:

-solar
    -wiciu
    -lazy

ktos jeszcze?
  • xav

to bitwa lokalna, pisalem juz Wiciowi.

ta bitwa jest na probe jezeli wypali zrobimy ogolnopolska, zawodnicy tylko siedlce + miasta sasiednie

nie chcemy robic lipy przed cala Polska jezeli sie okarze ze publika w ogole nie kuma wolnych, dlatego nie puszczlaismy info w swiat.
  • Mesto

o! ja bym się pisał chętnie, tylko czy siedlce+miasta sąsiednie ma znaczyć, że warszawa może tylko popatrzeć ? :) tak wogóle to mam działkę z 15 km od siedlec można by przedłuzyć wyjazd :P
  • Anonim

Jedziemy!! zobacze jak z pracą jeszcze ale raczej sie dogadam.
  • nie

feta jedzie :P
  • Lazy

Warszawa to raczej tez miasto sasiednie. albo wrecz na odwrot :)

Bylo blonie przy mikrofonie i nikt nie robil problemow bo nie chcial na sile zeby wygral ktos z siedlec i okolic. bo rozumiem ze taki jest cel? Inni nie moga przyjechac bo kto by nie przyjechal ten i tak prawdopodbnie wygral? Jesli reszta sie nie wycofa to ja jade :)
  • SKAD

Widzicie, ta Bitwa ma określony przez organizatrów zamysł, który nie musi wszem i wobec zostać wyjaśniony. A co do przykładu Błonia, to mogę napisać tyle: Siedlce to nie Błonie i jeśli ktoś ma się ochotę wczuwać to oczywiście niech to zrobi. Poza tym widać kto rzeczywiście ma ciśnienie żeby nareszcie coś wygrać...ehh
  • Anonim

a jak sprawdzicie skąd kto jest? dokument ze zdjęciem trzeba okazać czy co?
  • xav

>Pan K. napisał
    >a jak sprawdzicie skąd kto jest? dokument ze zdjęciem
    >trzeba okazać czy co?

Nie,natomiast trzeba było wysłać zgłoszenie 30 dni temu w formie podania plus ksero dowodu osobistego i 3 zdjęcia a także kopertę zwrotną ze znaczkami. A zgłoszenie trzeba potwierdzić mówiąc to w twarz.
  • Anonim

to jak takie macie procedury to rozumiem że zapewniacie nocleg, wyżywienie,ubezpiecznie nw,służbowy telefon,służbowy samochód i kupony rabatowe do mc donalda
  • xav

>Pan K. napisał
    >to jak takie macie procedury to rozumiem że zapewniacie
    >nocleg, wyżywienie,ubezpiecznie nw,służbowy
    >telefon,służbowy samochód i kupony rabatowe do mc donalda

tak, to wszystko jest zapewnione, nie zapominajmy również o karnecie na basen.
  • Lazy

Hmm bardzo milo z twojej strony skad ze tak piszesz :) jednak nie wejde z toba w gronowa klotnie bo to nie ja zrobilem impreze bez mocnych zawodnikow :)
  • Nieuk (AlboAlbo)

ja to raczej wolę iść za friko na Daniela Drumza, który w piątek gra w Naparstku, niż bulić hajsy za przejazd do Siedlec, więc pewnie nie pojadę. :)

• Ymcyk

>Lazy napisał
    >Hmm bardzo milo z twojej strony skad ze tak piszesz :)
    >jednak nie wejde z toba w gronowa klotnie bo to nie ja
    >zrobilem impreze bez mocnych zawodnikow :)

Pechowo takich imprez lokalnych bez mocnych zawodników jest wiele w całym kraju...
  • Mesto

>Nieuk (AlboAlbo) napisał
    niż bulić hajsy za przejazd do
    >Siedlec, więc pewnie nie pojadę. :)
    >
    >

hehe i to mówi osoba co po przejściówkę do słuchawek jechała do krakowa, tak dla sportu :DD
  • ..:: mee~lek ::..

>Lazy napisał
    >(...) Bylo blonie przy mikrofonie i nikt nie robil problemow bo
    >nie chcial na sile zeby wygral ktos z siedlec (...)

No nieźle, nieźle...; )
  • SKAD

>Lazy napisał
    >Hmm bardzo milo z twojej strony skad ze tak piszesz :)
    >jednak nie wejde z toba w gronowa klotnie bo to nie ja
    >zrobilem impreze bez mocnych zawodnikow :)

Dlaczego napisałeś lazy,że ja ją zrobiłem?Czyżbyś wiedział o czymś, oczym ja nie wiem?Poza tym ktoś tu jest hipokrytą pisząc takie słowa jak te powyżej i zaznaczając"jednak nie wejde z toba w gronowa klotnie".Dodatkowo uważam,że jeśli orgaznizatorom zależałoby na nieobecności mocnych zawodników,to akurat Twoja obecność i wzięcie udziału w tym turnieju, nikomu nie zrobiłaby różnicy...
    Powtarzam jeszcze raz, to jest bitwa lokalna,dlatego nie było oficjalnego info na tym gronie(wyszperanie tego w necie przez solara nie jest oficjalną wiadomością organizatorów)!Gdyby organizatorom na tym zależało, info zamieszczone było tu minimum od tygodnia.
  • xav

Czekajcie...

Bez żadnych kłótni, bo o co to?

Faktycznie z boku wygląda to głupio - "zrobili sobie cichą impreze, zeby wygrac", ale tak nie jest.

Zacznijmy od początku:
    Pewnego siedlekciego dnia wpadliśmy na plakat imprezy "Black Night", na której miał wystąpić Numer Raz. Okazało się, że to nie będzie jednorazowa, lecz cykliczna impreza, czego w Siedlcach nie było chyba nigdy.

Impreza okazała się strzałem w 10 bo w klubie było tyle osób, że się ruszyć nie dało (nie, klub nie jest malutki).

Wzorem innych miast postanowiliśmy również u nas zorganizować bitwę ogólnopolską.

Pojawił się pewien problem - publika. Nawet paznokcia nie dałbym sobie uciąć, ze dla nich to będzie tylko freestyle, a nie np prawdziwe wyzywanie i jechanie po dziewczynie. Dlatego, zanim sobie bysmy narobili lipy przed całą Polską, najlepszym rozwiązaniem byłoby zorganizowanie bitwy lokalnej, co również da szanse spróbowania swoich sił każdemu, kto będzie na scenie po raz 1, bo nie sądzę, żeby każdy odważył się wystartować gdyby przyjechała np. Warszawa.

A co do mojego i Skada startu w tej bitwie, to bardzo to dziwnie wyszło: Jak bitwa była w powijakach mieliśmy kilku kolesi z którymi robiliśmy ustawki freestyle'owe, każdy był chętny do startu, coraz bliżej dnia bitwy zaczęli się wykruszać tekstami (nie dam rady itp.). Czyli, bitwa siedlecka bez siedlczan?

Mam nadzieje, ze wyjasnilem wsyzstkie niejasnosci. Piszcie jak jeszcze jest cos do hejtowania...

5!

Ad. Mam nadzieję, że jeżeli dojdzie do bitwy ogólnopolskiej nie będzie bojkotu ? :D
  • Mesto

myślę, że wszystko jasne, chociaż z jednej strony to śmiesznie strasznie wygląda, to z drugiej można zrozumieć, że można dostać poprostu wpierdol za niezły pancz na scenie, tak ... ? ; ] chyba jednak zostanę w domu, jakieś alternatywne plany na piątek ?
  • Anonim

Daniel Drumz w Naparstku