Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bosssoul

Agencja SpikeCOM.org zaprasza na pierwszą edycje turnieju freestyle'owego pod nazwą WOW - Wojna o Wawel 2008!

Chcielibyśmy zaprosić freestyle'owców oraz fanów z całego kraju do udziału w bitwach eliminacyjnych oraz w wielkim finale, w którym zwycięzcy eliminacji będą walczyć o cenne nagrody oraz tytuł Władcy grodu Kraka!

ZGŁOSZENIA ZAWODNIKÓW
    Zawodnicy, którzy chcą wziąć udział w eliminacjach do Wojny o Wawel 2008 proszeni są do wysłania do organizatora na adres e-mailowy: zapisy@wojnaowawel.com zgłoszenia, które musi zawierać:

- Pseudonim
    - Imie, Nazwisko
    - Date/Daty eliminacji
    - Numer tel. kontaktowy

Termin nadsyłania zgłoszeń mija o godzinie 24 dnia poprzedzającego bitwę czyli: I eliminacje to: 28.10 do godz.24 oraz 10.11 do godz.24.

- I Eliminacja do Wojny o Wawel 2008 - 29/10/08 - Kraków, klub Imbir - Zarezerwuj bilety!
    - II Eliminacja do Wojny o Wawel 2008 - 11/11/08 - Kraków, klub Imbir - Zarezerwuj bilety!

Każdy z zawodników, może brać udział w obydwu bitwach eliminacyjnych!

Więcej na: http://www.wojnaowawel.com
  • Anonim

bede
  • Anonim

jakie jury?
  • Anonim

zapisalem sie na ony, ale nie wiem czy bede. Pierwsze eliminacje one sa w moje urodziny!
  • bosssoul

jury w trakcie na razie. niedługo więcej info.
  • SKAD

>s napisał
    >zapisalem sie na ony, ale nie wiem czy bede. Pierwsze
    >eliminacje one sa w moje urodziny!

To może dostaniesz jakiś prezent od jury;)...
  • zrobisz jak zrobisz

Drugie eliminacje są dzień po moich urodzinach.
    Ale w tym samym dniu jest Bieg Niepodległości w Wwie, w którym tradycyjnie już startujemy z kumplami co roku, więc ewentualnie na pierwsze śmignę, jeśli będę w Polsce.
  • Tymi

się zapisałem. zobaczymy jak to będzie
  • Anonim

Jedziemy :). jezeli nie koliduje z WBS...
  • Tymi

no dokładanie. WBS będzie jak zawsze 15-20 grudnia to tak dla organizatorów, najlepiej by było zrobić finał pod koniec listopada.
  • Stamir

Wreszcie ta małopolska, przynajmniej stać mnie na miejski bilet, żeby dotrzeć na eliminacje :)
  • SpikeCOM.org

Witam,

Jury: Tetris, Rufin MC, Filip Rauczyński

DJ: Returners

Prowadzenie: Flint & Miss Envi(UNITY HHK)
  • Muflon

>s napisał
    >zapisalem sie na ony, ale nie wiem czy bede. Pierwsze
    >eliminacje one sa w moje urodziny!

a drugie w moje. stolat stolat
  • SpikeCOM.org

Zapowiadają się ciekawe afterparty :)
  • eMATeI

>Muflon napisał
    >>s napisał
    >>zapisalem sie na ony, ale nie wiem czy bede. Pierwsze
    >>eliminacje one sa w moje urodziny!
    >
    >a drugie w moje. stolat stolat

Do tego jeśli finał zostanie ustalony na 12 lutego to odbędzie się w moje urodziny!

A poza tym zapewne będę, nie wiem czy na obu ale zobaczymy :)
  • Dla znajomych Smok.

wojna o wawel ?
    no to kto ma wygrac jak nie smok ?
    nie jedzie, i tak wiem co mi nawiniecie :)
  • Anonim

>Termin nadsyłania zgłoszeń mija o godzinie 24 dnia poprzedzającego bitwę czyli: I eliminacje to: 28.10 do godz.24 oraz 10.11 do godz.24.

Warszawa, kto jedzie? na które?
  • SpikeCOM.org

Rezerwacja biletów na pierwsze i drugie eliminacje tylko na hip-hop.pl:

I Eliminacje - 29/10/08 - Kraków, klub Imbir - http://www.hip-hop.pl/news/projecto...

II Eliminacje - 11/11/08 - Kraków, klub Imbir - http://www.hip-hop.pl/news/projecto...

• SpikeCOM.org

ZMIANY W ORGANIZACJI WOJNY O WAWEL 2008 - PRZECZYTAJ!

Agencja SpikeCOM.org ze względu na duże zainteresowanie WOW od strony zawodników jak i publiczności postanowił zmienić liczbę rozgrywanych eliminacji z dwóch na cztery!

- I Eliminacja do Wojny o Wawel 2008 - 29/10/08 - Kraków, klub Imbir
    - II Eliminacja do Wojny o Wawel 2008 - 11/11/08 - Kraków, klub Imbir
    - III Eliminacja do Wojny o Wawel 2008 - 26/11/08 - Kraków, klub Imbir
    - IV Eliminacja do Wojny o Wawel 2008 - 05/12/08 - Kraków, klub Imbir

Jutro od rana będzie także dostępna oficjalna strona: http://www.wojnaowawel.com (nie myspace).

Chcielibyśmy zaprosić freestyle'owców oraz fanów z całego kraju do udziału w bitwach eliminacyjnych oraz w wielkim finale, w którym zwycięzcy eliminacji będą walczyć o cenne nagrody oraz tytuł Władcy grodu Kraka!

ZGŁOSZENIA ZAWODNIKÓW
    Zawodnicy, którzy chcą wziąć udział w eliminacjach do Wojny o Wawel 2008 proszeni są do wysłania do organizatora na adres e-mailowy: zapisy@wojnaowawel.com zgłoszenia, które musi zawierać:

- Pseudonim
    - Imie, Nazwisko
    - Date/Daty eliminacji
    - Numer tel. kontaktowy

Termin nadsyłania zgłoszeń mija o godzinie 24 dnia poprzedzającego bitwę czyli:
    I eliminacje: 28.10 do godz.24
    II eliminacje: 10.11 do godz.24
    III eliminacje: 25.11 do godz.24
    IV eliminacje: 04.12 do godz.24

Każdy z zawodników, może brać udział we wszystkich bitwach eliminacyjnych!

• Anonim

rzuciłem sobie okiem do regulaminu zerknąć na system i oto czego sie doczytalem:

>§ 2.3
    >Pierwszy etap:
    >Walka: 2 wyjścia po 30 sekund pierwsze z tematem drugie bez).

no to jeszcze ok, rozumiem, ze to ma przebiec szybko i zadnych kozackich walk nie nalezy sie spodziewac.

>Drugi etap:
    >2 wyjścia po 45 sekund pierwsze z tematem drugie bez, dogrywki >trwają 30 sekund.

to troche przestarzaly system. o wiele wiecej dynamiki i spektakularności walce daja wymiany 30-30-30-30, a wejscie na temat mozna zrobic 45 sek.

>§ 2.4
    >„Wielki finał” odbędzie się na trzech etapach:
    >Walka: 2 wyjścia po 45 sekund pierwsze z tematem drugie bez, >dogrywki trwają 30 sekund.

jw.

>Drugi etap: półfinały
    >Walka: 2 wyjścia po 60 sekund pierwsze z tematem drugie bez, >dogrywki trwają 30 sekund.

to już debilizm. 60 sekund to za dużo. Mniej pola do popisu w kwestii ripost, brak dynamicznych wymian które daja najwiecej.

>Trzeci etap: wielki finał - dwóch najlepszych zawodników stoczy >walkę o zwycięstwo „WOJNIE O WAWEL”.
    >Walka: 2 wyjścia po 90 sekund pierwsze z tematem drugie bez, >dogrywki trwają 30 sekund.

a to już TOTALNY DEBILIZM. 2x90 sekund? jaki jest tego sens? jakość tych freestyli po 50 sekundach spadnie o 70% i zrobi sie z tego tylko zamuła.

a na koniec ten punkt:

>§ 2.5
    >Jury za przekroczenie znaczne czasu pod czas bitwy odejmuje >punkty zawodnikowi.

jakie punkty?

>§ 3.6
    >Prowadzący wraz z przedstawicielem organizatora mierzy czas >wyjścia oraz uprzedza 10 sekund przed upływem czasu o tym >uczestnika.

co to za głupota? nie można po prostu puścić czasu jak ktoś zacznie nawijac? czy musi to być TWARDE 10 sekund od magicznego zdania "za 10 sekund zaczynam odliczać" choćby bit nie wszedł, albo 10 sekunda wypadala by w jakims z dupy miejscu w ktorym nie da sie wejsc ?