-
Anonim
-
Nasti
-
Jaker
-
-
-
Nasti
>Treis-Seis napisał
>1. Solar
>2. Dolar
>3. Golar
>4. Tolar
<lol>
A to tak trudno na stronę WBW wejść i sprawdzić? -
Mesto
No Grubasiński płynął fajnie, a później niestety popłynął...; ] Bez kitu, nie chce rozpętać kolejnej wojny flow vs pancze ale mi się coraz gorzej słucha panczlajnerów, jest to mega męczące słuchać rymowania tylko do tak to strzele, wkleje, sprawdzaj itp. itd. Czytaj, flow jest do wytrenowania tak samo jak pancze a tendencja jest jaka jest.
Ruda, biorąc pod uwagę, że wBW to cykl bitew za który powinniśmy dziękować jeśli lubimy freestyle bo zawsze to okazja, stwierdzenie wbw stało się katastrofą i już mnie nudzi, nie pokazuje co jest gorsze w porównaniu do poprzednich edycji, i jest jak dla mnie równo znaczne z ''bitwy są coraz gorsze''. Miałaś na myśli, sędziowanie, bity, klub, nagłośnienie, zawodników, poziom, prowadzącego, piwo czy ochroniarzy i psów w ND ? Czy może w rzeczywistości widziałaś już tyle bitew, że trudniej Cię zaskoczyć... Nie uogólniajmy... -
Móldi - Człowiek Zdrowa Dieta
mesto wiesz na jakimpoziomie staly IV eliminacje...ja nie bedzie si tu wypowiadal
na filmikach pewnie bedzie widac lub slychac moja reakcje...
-
Tymi
>Móldi - Człowiek Zdrowa Dieta napisał
>mesto wiesz na jakimpoziomie staly IV eliminacje...ja nie
>bedzie si tu wypowiadal
>
>na filmikach pewnie bedzie widac lub slychac moja
>reakcje...
>
>
TY ŻYJESZ?!!?! -
Fubu
jeśli jest tu organizator WBW to chciałbym przypomnieć się o akredytacji foto na finał. Pisałem, dzwoniłem co jeszcze mam zrobić? wysłać list intencyjny? -
kuba
kurwa no nie wierzę... nie dość, że żyje, to jeszcze ma urodziny. mistrz. -
yoyoyo
Podsumowanie eliminacji WBW z mojej perspektywy na http://www.myspace.com/theodormusic -> najnowszy wpis w blogu
-
Mesto
>mesto wiesz na jakimpoziomie staly IV eliminacje...ja nie
>bedzie si tu wypowiadal
>
>na filmikach pewnie bedzie widac lub slychac moja
>reakcje...
>
>
eee tam darujmy sobie już te wszystkie dyskusje apropos werdyktów, Wszystkiego najlepszego Mulciaku.... !!!!! Chcesz na urodziny nowe zdjęcia do galerii z soboty jak Cię z Flintem ratowałem?; ] -
Anonim
nie mowcie ze jak poszedłem to poszliscie do saskiego i multi pływał w stawie xD.
Wszystkiego naj. -
-
Mesto
-
Anonim
>tak
>
o kurwa :D <sciana> żałuje że nie zostałem:( -
Tymi
no żałuj ciekawa historia lądować w krzakach koło metra;d
najlepszego multi; d -
no bardzo smieszne
..utwierdzilo mnie to w przekonaniu ze WODKA TO MORDERCA POLAKOW -
misia
tak czy siak ja również się cieszę, że wszystko z Tobą w porządku i życzę Ci wszystkiego najlepszego! -
Anonim