-
Duże Pe
Kolejna edycja cyklicznej, otwartej freestyle'owej bitwy pod patronatem ToSieWytnie Records!
Kto? Freestyle: Zawodnicy, którzy zdecydują się na udział w bitwie/ Prowadzenie & Oprawa Muzyczna: Duże Pe
Co? Otwarty Freestyle Battle
Kiedy? Piątek, 15.08.08; Zapisy od 21.00, Start ok. 21.30.
Gdzie? Klub Pretekst - Warszawa, ul. Kolejowa 8/10 (między Harlemem a Czarną Perłą)
Za ile? Wstęp 5pln
Info:
W piątek 15.08.08 Bitwa o Pretekst, czyli kolejna odsłona odbywającej się pod patronatem ToSieWytnie Records cyklicznej stołecznej freestyle'owej bitwy a zarazem kuźni freestyle'owych talentów; )
Tym razem bitwa odbędzie się w stosunkowo świeżym dla klubowej mapy Warszawy miejscu - w klubie Pretekst (ul. Kolejowa 8/10). Reguły bitwy? Pewne jest to, że udział może wziąć w niej każdy, kto pojawi się w klubie i zdecyduje się zapisać, prowadzenie i oprawa muzyczna bitwy to działka Dużego Pe a zwycięzców poszczególnych bitew wybiera publika. Resztę zasad tradycyjnie ustalimy na bieżąco.
Na zdobywców czołowych lokat czekać będą oczywiście symboliczne nagrody.
Zapraszamy!
Agencja Artystyczna ToSieWytnie Records
web: http://www.tosiewytnie.com
mail: info[at]tosiewytnie.com -
Klasiik
-
shmdrv
-
no to prawdopodobnie trzeba wpasc, choc podejrzewam, ze fristajlowcow dopadla wakacyjna zamula
-
-
eMATeI
>Klasiik napisał
>Kurwa, znowu inny klub :D Wrócmy do indeksu!
Popieram petycję! :D W Indeksie czy Depozycie było git a ostatnie kluby (Obiekt Znaleziony, Saturator) to raczej niewypał, Pretekst również zapowiada się średnio z tego co tam raz byłem. Tak więc być będę (o ile się wyleczę do piątku) ale czekam na powrót do miejsc sprzyjających frekwencji i co za tym idzie poziomowi :P
Howgh -
SKAD
Petycję:)?Dla mnie dobrze,że to nie jest po raz kolejny bitwa w New Deepie;) -
Anonim
-
eMATeI
>SKAD napisał
>Petycję:)?Dla mnie dobrze,że to nie jest po raz kolejny
>bitwa w New Deepie;)
A kto mówi o New Deepie?; ) -
noone
-
Anonim
czy dobry after w harlemie? zależy jak dla kogo. duży chociaż jest ten prestekst? chujowo bo raczej nie będzie takich akcji jak w indeksie że zapisze sie jakiś typ w gajerze z uniwerka, wątpie aby były przypadkowe osoby. ale może będe i zobacze jak to wyjdzie -
:)
>eMATeI napisał
>>Klasiik napisał
>>Kurwa, znowu inny klub :D Wrócmy do indeksu!
>
>Popieram petycję! :D W Indeksie czy Depozycie było git a
>ostatnie kluby (Obiekt Znaleziony, Saturator) to raczej
>niewypał, Pretekst również zapowiada się średnio z tego
>co tam raz byłem. Tak więc być będę (o ile się
>wyleczę do piątku) ale czekam na powrót do miejsc
>sprzyjających frekwencji i co za tym idzie poziomowi :P
>Howgh
depozyt juz nie istnieje gadalam tydzien temu z wlascicielem... -
nie
-
Anonim
-
SKAD
>eMATeI napisał
>>SKAD napisał
>>Petycję:)?Dla mnie dobrze,że to nie jest po raz kolejny
>>bitwa w New Deepie;)
>
>A kto mówi o New Deepie?; )
"Popieram petycję! :D W Indeksie czy Depozycie było git a ostatnie kluby (Obiekt Znaleziony, Saturator)".Przypominam,że ostatnim klubem w jakim tosiewytnie zorgnizowało bitwę,był właśnie New Deep:P! -
Tymi
-
Anonim
-
zrobisz jak zrobisz
>Pan K. napisał
>czy dobry after w harlemie? zależy jak dla kogo. duży
>chociaż jest ten prestekst? chujowo bo raczej nie będzie
>takich akcji jak w indeksie że zapisze sie jakiś typ w
>gajerze z uniwerka, wątpie aby były przypadkowe osoby. ale
>może będe i zobacze jak to wyjdzie
Jeśli ktoś wbije w gajerze to na pewno nie będzie to student :] -
Anonim
-
Ruda
heheh, generalnie to myslalam ze miedzy harlemem i czarna perła NIC nie ma w sensie nie ma miejsca; ] heheh no nic widocznie jakas melina jest; ] szkoda ze indeksiwa juz nie ma bo to byl klimacik mimo wszystko.
Pe, ogarnij; ]
wpadne bo co nie wpasc, trzeba byc, tyle ze ten harlem za sciana mnie wkurwia bo odpiwerdalaja z selekcja po 'odnowie' i zakladam ze na ten after to połowa z meskiej czesci nie wejdzie. -
Klasiik