-
Anonim
Jakiś czas temu zgłosił się do mnie Filip z prośbą zorganizowania jakiejś grubej ustawki, bo chciałby to nagrać. Samo nagranie miało by być połączeniem reportażu, dokumentu o ustawkach i po prostu zapisem bitwy.
Żeby był sens coś takiego organizować (a mysle, że warto chociażby ze względu na to, że okres kozackich ustawek freestylowych na ktorych pojawialo sie jeszcze cale FP + masa innych osób, raczej nie porwróci, a taka ustawka byłaby na to szansą) musiała by pojawić się odpowiednia ilość osób. Szczególnie porządana byłaby obecność starych bywalców!!
Czekałem z tym info jakiś czas żeby wszyscy zdążyli wrócic z wakacji itp, a jako, że te kierują się już ku końcowi daje info i propozycje terminu, piszcie czy wam pasuje, czy wpadacie itp.
31 Sierpnia (niedziela) 17.00 , oczywiscie tam gdzie zawsze. -
Lazy
-
Anonim
a no i warto przypomniec, ze 6 wrzesnia rusza wbw, wiec zawsze to jakas rozgrzewka :) -
Anonim
-
-
Klasiik
Pewnie będę nad morzem :) Pamiętaj, że wakacje są do końca września. ; ]
-
-
Mesto
Moja Mader ma urodziny a i tak tego dnia dopiero wracam z nad morza prawdopodobnie, więc pewnie też opuszcze... a chciałbym być, too.... może przełożymy ? :D -
Tymi
-
zrobisz jak zrobisz
-
Anonim
-
Anonim
już bardziej niż 31. sierpnia, bo wtedy jest koncert Eldoki z tego co się orientuję, chyba, że znowu mnie się pomyliło i to kiedy indziej jest, sam już nie wiem -
Fatum
-
Anonim
ajjjjj, kurwa faktycznie. w takim razie ciężko o jakis rozsadny termin teraz. chyba trzeba to zrobić po WBW.
w takim razie najbiższa weekendowa data bez wbw to
11 październik, 17.00 :D
musi wam pasować:D -
Fatum
27 wrzesnia moze bo to weekend w ktorym jest przerwa pomiedzy eliminacjami? -
Anonim
-
Anonim
-
Muflon
-
Fatum
-
Anonim
>Muflon napisał
>ja i Flint wtedy jestesmy w Bydgoszczy
a dzień później juz jestescie w wwa ? -
Muflon
pewnie tak, ale nie sadze zebysmy byli w stanie zjawic sie na ustawce wtedy. Ale jak wszystkim ten termin pasuje to trudno, najwyzej nas dwoch nie bedzie.