Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jakiś czas temu zgłosił się do mnie Filip z prośbą zorganizowania jakiejś grubej ustawki, bo chciałby to nagrać. Samo nagranie miało by być połączeniem reportażu, dokumentu o ustawkach i po prostu zapisem bitwy.
    Żeby był sens coś takiego organizować (a mysle, że warto chociażby ze względu na to, że okres kozackich ustawek freestylowych na ktorych pojawialo sie jeszcze cale FP + masa innych osób, raczej nie porwróci, a taka ustawka byłaby na to szansą) musiała by pojawić się odpowiednia ilość osób. Szczególnie porządana byłaby obecność starych bywalców!!
    Czekałem z tym info jakiś czas żeby wszyscy zdążyli wrócic z wakacji itp, a jako, że te kierują się już ku końcowi daje info i propozycje terminu, piszcie czy wam pasuje, czy wpadacie itp.

31 Sierpnia (niedziela) 17.00 , oczywiscie tam gdzie zawsze.
  • Lazy

Spoko, pewnie wpadne.
  • Anonim

a no i warto przypomniec, ze 6 wrzesnia rusza wbw, wiec zawsze to jakas rozgrzewka :)
  • Anonim

gdzie sie podziaalyy, taamte prywaatkii
  • Klasiik

Pewnie będę nad morzem :) Pamiętaj, że wakacje są do końca września. ; ]
  • Czy szejść

ja raczej nie bede mogl. Yo
  • Mesto

Moja Mader ma urodziny a i tak tego dnia dopiero wracam z nad morza prawdopodobnie, więc pewnie też opuszcze... a chciałbym być, too.... może przełożymy ? :D
  • Tymi

fajna opcja.
  • zrobisz jak zrobisz

ja w piątek wyjeżdżam do Anglii na długo, także nie wpadnę 31ego.
  • Anonim

13 września - sobota, 17.00. Pasuje?
  • Anonim

już bardziej niż 31. sierpnia, bo wtedy jest koncert Eldoki z tego co się orientuję, chyba, że znowu mnie się pomyliło i to kiedy indziej jest, sam już nie wiem
  • Fatum

ale 13 wrzesnia tez jest wbw o 19:00
  • Anonim

ajjjjj, kurwa faktycznie. w takim razie ciężko o jakis rozsadny termin teraz. chyba trzeba to zrobić po WBW.
    w takim razie najbiższa weekendowa data bez wbw to

11 październik, 17.00 :D
    musi wam pasować:D
  • Fatum

27 wrzesnia moze bo to weekend w ktorym jest przerwa pomiedzy eliminacjami?
  • Anonim

OK. 26 wrzesnia (SOBOTA) , 17.00
  • Anonim

HAHAHA : D.
  • Muflon

ja i Flint wtedy jestesmy w Bydgoszczy
  • Fatum

no to chyba jednak po wbw...
  • Anonim

>Muflon napisał
    >ja i Flint wtedy jestesmy w Bydgoszczy

a dzień później juz jestescie w wwa ?
  • Muflon

pewnie tak, ale nie sadze zebysmy byli w stanie zjawic sie na ustawce wtedy. Ale jak wszystkim ten termin pasuje to trudno, najwyzej nas dwoch nie bedzie.