Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jaker

jwt

moim zdaniem bedzie to Muflon :D
  • yoyoyo

Też obstawiam Muflona; )
  • Murzyn

W tym roku WBW wygrywa, nie kto inny a Gospel!

Muflon już był mistrzem:)
    Dla mnie faworytem jest 3-6, chociaż niby bitwy pokazują że Enson jest lepszy, ale kto wie może Białas się popisze
  • Czy szejść

Haha, dzieki ziom za 2slowa lojalnosc :-)
  • Fubu

Moim zdaniem Muflon wyrobił sobie tak solidna markę, że teraz powinien brać udział w takim WBW jako członek Jury a nie jako uczestnik..
  • 100% stylu

ja kibicuje Białasowi!
  • 100% stylu

>Fubu napisał
    >Moim zdaniem Muflon wyrobił sobie tak solidna markę, że
    >teraz powinien brać udział w takim WBW jako członek Jury
    >a nie jako uczestnik..

Fubu daj ludziom powygrywac a nie "stop, Pan już tylko do jury":D
  • Tomekk

Muflon , Bialas czy 3-6 nie wygraja :> Moim zdaniem wygra Ensona !! Biorac pod uwage flow + punche to watpie ,zeby ktos byl od niego :D Chyba nie bedzie zaskoczenia jak na Wojnie o Slask , bedzie tak samo jak napisał Tetris - ,,Rewolucji chyba nie będzie, chociaż bardzo bardzo chciałbym i myślę, że miejscami na pudle podzielą się faworyci z ostatnich lat." :]
  • Anonim

Słoma wygra
  • Łozzz

Zdecydowanie Muflon.
  • Anonim

dla mnie enson jest tak rzadki że leci przez palce...
    3-6
    białas

a przedewszystkim muflon.
    choć nie wątpiłbym wcale jak by zdobył tytuł ktoś nowy albo mniej znany w stylu nyyk albo mełcin.
  • Anonim

ja bym chcial zeby wygral Bialas
  • Anonim

>Fubu napisał
    >Moim zdaniem Muflon wyrobił sobie tak solidna markę, że
    >teraz powinien brać udział w takim WBW jako członek Jury
    >a nie jako uczestnik..

a co za dobry? trzeba równać do najlepszych i wysoko stawiać poprzeczke a nie ją obniżać

a wygra hiphop
  • Fubu

nie zrozumiałeś mnie. Miałemna myśli to, że zdolności Muflona są powszechnie znane i przy odrobinie wysiłku jest w stanie wygrać z każdym, nawet wybitnie uzdolnionym zawodnikiem z całego kraju. Odnoszę wrażenie że pas z WBW 2007 mógł swobodnie należeć do niego, ale stało się inaczej, być może dlatego żeby dac szansę innym. Wiem jak to brzmi, ale autentycznie to była pierwsza myśl jaka przeleciała mi przez głowę, po ogłoszeniu werdyktu. Muflon nie doszedł wtedy nawet do finału z tego co pamiętam. Sami odpowiedzcie sobie na pytanie czy był za kiepski? czy.. no właśnie, co?; )

nazwijcie mnie szarlatanem, ale takie a nie inne zdanie mam o Muflonie i jego skillsach.

elo
  • Anonim

3-6, Muflon, Enson. Pierwsza trójka.
  • ..:: mee~lek ::..

Szopson
  • Czy szejść

>Fubu napisał
    >nazwijcie mnie szarlatanem, ale takie a nie inne zdanie mam
    >o Muflonie i jego skillsach.
    >
    >elo

Szarlatan! A btw to forma na wolno to jedna z bardziej nieprzewidywalnych rzeczy na swiecie, prawdopodobnie Muf wtedy nie trafil ze swoja i raczej nie ma co bardziej rozkminiac.
  • T

Na majlansie Muflona czytalem, ze najbardziej w zeszlym roku zalezalo mu wlasnie na obronie tytulu WBW i ze w tym roku chcialby to nadrobic, takze walka bedzie pewnie bardzo ciekawa. Trojka ktora chcialbym zobaczyc w finale: Białas, Mełcin, Muflon. (fajnie byloby jakby gdzies tam pojawil sie Enson i np Czeski)
  • nicciekawego

Hmm a moim zdaniem za bardzo obstawiacie Muflona oraz Ensona.

a może Mełcin, Puoć? Kto wie, ale stawiam mimo wszystko na Ensona !
    Finał: Mełcin vs. Enson. - takie przeczucia :) i w dodatku Mełcin wygra.
    propsy
  • Anonim

myslałem, że Mełcin jest dobry ale po free na kempie wydaję mi się że to zwykły przeciętniak(pomimo, ze wygrał[finału nie slyszałem])