-
Anna
Przeklejam info z białostockiego hip hopu, choć pewnie już się Wam obiło o uszy :) Jeszcze nieco ponad miesiąc, ale szykować się mentalnie, odkładać do świnki skarbonki etc! :
"Nadszedł czas na piąta edycje Mighty Vibes- imprezy poświęconej undergroundowemu rapowi największego formatu… Jednocześnie będą to drugie urodziny Mighty Vibes!!!
Jako, że piąta edycja zobowiązuje, zaproszony został nie kto inny a Supastition. Raper związany z Justus League i Rawkus Records, uznany przez kultowe czasopismo The Source za najlepszego rookie po debiucie albumem „7 Years of Bad Luck” oraz odznaczony wyróżnieniem najlepszej EPki w 2004 roku (Deadline EP) przez serwis undergroundhiphop.com. Supastition udzielił się gościnnie na niezliczonych projektach (ostatnio choćby na singlu „Different Places OneHip Hop” The Returners czy „Block 2 The Basement” Kaze’ego. Supastition miał już w Polsce gościć kilkakrotnie na przestrzeni ostatnich 3 lat jednak do koncertu nigdy nie doszło. Będzie to zatem długo oczekiwany, pierwszy koncert tego rapera w naszym kraju.
Support zapewnia opolski skład hip hopowy Dinal.
Całą imprezę poprowadzi mistrz wolnego stylu, ikona Mighty Vibes, czyli niezawodny w tej roli TeTris.
Po koncercie party z najlepszymi smaczkami klasyki hip hopu, tradycyjnie bez kszty plastikowego baunsu."
15 listopada, w częstochowskiej Rurze. Miły Pan Moderator może dodać datę do tematu jeśli uzna za stosowne :)
-
nekk
>Anna napisała:
>Miły Pan Moderator
>może dodać datę do tematu jeśli uzna za stosowne :)
Mily? Z tego co kojarze ostanim razem kilkunascie razy usilowal mi przekazac ze jestem glupi i chujowy. Zarozumialy skurwiel.
Modliszka Cie zlapie.
-
Klasiik
Też go kurwy nienawidzę.
Za to jaram się Supastition i będę tam whatever it takes. -
Ruda
-
-
Anna
-
Ruda
-
Anonim
-
JiKoB
-
bosssoul
-
Anna
-
Ruda
-
Anna
Oczywiście :) Ola wróciła, ja mam mniej pracy, także priorytety znowu na swoim miejscu; ) -
Ruda
-
Najebany Crew
-
Anna
No niestety :( cytując Głowę z grona rap,breakdance... :
"Mighty Vibes 5 niestety się nie odbędzie. Powodem jest słaba kondycja Supastition (artysta cierpi od jakiegoś czasu na astmę) oraz zbyt mało (zaledwie cztery) zabookowanych na trasę europejskich koncertów. Supastition na jakiś czas wycofuje się z tras koncertowych, będzie grał jedynie pojedyncze imprezy, bo chce odzyskać formę. Niemniej jednak pozostaję z Supastition w kontakcie i Supastition kiedyś z pewnością zagra na Mighty Vibes."
-
Ruda
-
Anna