Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • www.limtv.pl

Już 25 października w klubie The Fresh odbędzie się finał WBW 2008! W tym roku, w ścisłej czołówce Wielkiej Bitwy Warszawskiej
    znaleźli się: 3-6, Green, Białas, Muflon, Flint, Puoć, Dolar i Solar. Telewizja Limtv.pl postanowiła dać szansę swoim widzom wybrania własnego zwycięzcy na WBW. Na finale, poza sławetnym pasem Filip Rudanacja wręczy jednemy z zawodników nagrodę ufundowaną przez Limtv.pl. Kto będzie nagrodzony przez Lim? To już wasza sprawa! Chcemy, żebyście to Wy wybrali kto zasłużył na nagrodę najbardziej, dlatego stworzyliśmy system oddawania głosów na finalistów. Co trzeba zrobić? Wystarczy wysłać smsa za 1,22 zl (z vatem) by oddać głos! Zawodnik, który dostanie najwięcej głosów dostanie nagrodę od Limu na finale WBW, a wśród oddających głosy rozlosujemy specjalne nagrody, które dowieziemy osobiście.
    Jak to zrobić?
    Bierze się telefon i wysyła smsa o treści : lim i ksywkę zawodnika ( lim Bialas, lim 3-6) na numer 7168 i już ! (koszt 1,22 zł z vatem)

DO ZOBACZENIA NA LIMTV.PL !
  • Anonim

GLOSU NA MNIE!!!
    :D
  • Móldi - Człowiek Zdrowa Dieta

ja pierdole lae komercha...kurwa...ale zaglosuje hehe:P
  • Anonim

zapraszam na balet. number ony
  • Anonim

co to za nagrody? :D
  • benq

Kalesony wymyslajace rymy.
  • Fatum

>Benek napisał
    >Kalesony wymyslajace rymy.

podwojne
  • Mesto

po rymie na nogę; ]
  • Anonim

ja mysle ze mc kolekcjoner moze zamieszac jak zupe
  • Anonim

kurwa...
    namieszać nie zamieszać, ale wtedy nie bedzie tego górnolotnego porównania więc niech zostanie zamieszać
  • Klasiik

Zjedz coś.