-
Microphone Masters
finał WBW Freestyle Battle 2008 już 25.X
Wielka Bitwa Warszawska 2008
data: 25 PAŹDZIERNIKA (sobota), godzina 19:00
klub: THE FRESH (Warszawa, ul. Wawelska 5, http://www.TheFresh.pl)
finaliści
* TRZY-SZEŚĆ (Warszawa)
* GREEN (Brzeziny)
* BIAŁAS (Teresin)
* MUFLON (Warszawa)
* FLINT (Warszawa)
* PUOĆ (Dziekanów)
* SOLAR (Warszawa)
* DOLAR (Lublin)
jury
* DUŻE PE (Mistrz WBW 2004)
* PROCEENTE (3 miejsce WBW 2003)
* RUFIN MC (Mistrz WBW 2003)
* TETRIS (vice Mistrz WBW 2004 i 2005)
prowadzenie
* FILIP RUDANACJA
* ZAGMADFANY
gramofony
* DJ KRZYWE PALCE
* GRUBA.TECHNIKA
bilety
* 15 PLN (rezerwacja na Hip-Hop.pl)
* 20 PLN (w dniu imprezy)
* 10 PLN (after party, po 23:00)
rezerwacja biletów: http://hip-hop.pl/news/projector.ph...
plan imprezy
* 19:00 - otwarcie klubu
* 20:00 - rozpoczęcie bitwy
* 23:00 - after party
!!! Wstęp wyłącznie dla osób pełnoletnich po okazaniu dowodu tożsamości !!! -
Anonim
Mogliście chociaż napisać ich ksywy na plakacie, żeby kiedyś pokazali swoim dzieciom^^ -
Anonim
>bilety
>* 15 PLN (rezerwacja na Hip-Hop.pl)
>* 20 PLN (w dniu imprezy)
>* 10 PLN (after party, po 23:00)
>
>plan imprezy
>* 19:00 - otwarcie klubu
>* 20:00 - rozpoczęcie bitwy
>* 23:00 - after party
a teraz z innej beczki:
Po zakończeniu Finału WBW zapraszamy na AFTERPARTY po CHARYTATYWEJ GALI FILMÓW EKSTREMALNYCH na rzecz Franka Wiłkomirskiego ( http://www.hip-hop.pl/news/projecto... ) :
Start: 22:30.
Za deckami: Dj.Benito, Dj.Spike [Break Da Funk].
Goście specjalni - koncerty:
JWP/ BC
Pono
Dixon37
RPK (Razem Ponad Kilo)
ŁOZO&THOMAS (AFROMENTAL)
Numer Raz
Prapszot
Dj.Abdool
mam rozumieć, że gramy support przed dixonem37, a jak bysmy chcieli później jeszcze chwile zostać w klubie to...
>* 10 PLN (after party, po 23:00)
:) ? -
Anonim
Solar popraw link proszę do tekstu na hip-hop.pl o Franku Wiłkomirskm co przyklejałeś chyba i sie skiepiścił -
-
kuba
to całe wbw to jest tak kurwa żałosne że nie wiem... w przyszłym roku finał będzie w świetlicy młodzieżowej w piasecznie tuż przed zajęciami z plastyki.
-
Anonim
-
Mello$
-
Anonim
-
nie
-
Murzyn
Rok temu pod wpływem petycji uczestników eliminacji (niepełnoletnich) postatnowiono że uczestnicy eliminacji, którzy jednak nie przeszli do finału mogą przyjść obejrzeć walki.
Tylko rok temu akcja została zorganizwoana dużo wcześniej, a teraz nie ma opcji, za mało czasu, chyba że sobie przypomną jak to było rok temu...
Ale to "Fresh, jebie jak w stajni..." -
Anonim
hehe. Mało pokumałem(bow wow). Wpuszczą mnie z kumplem jak nie mam 18 lat? -
eF I Gie
No z tym może być trudno. Na koncert Gurala we Freshu nikogo bez dowodu nie wpuszczali i ogółem jest ostra selekcja. Chujnia z grzybnią ; / -
Anonim
-
eF I Gie
Kombinuj, szturmuj, wbijaj na obcasach, zapuść brodę, napnij klatę, cokolwiek :D -
Murzyn
-
Anonim
a zwodnicy którzy sie dostali beda mieli mozliwosc wpisania paru znajomych na liste? -
Murzyn
-
Anonim
-
Anonim
Do niepełnoletnich: pocieszę Was trochę. Kiedyś kiedyś, jak to miejsce nazywało się Paragraf albo jeszcze jakoś inaczej (pewnie ok. 6 lat temu) bywały imprezy, na których osoby pełnoletnie dostawały przy wejściu na rękę specjalną opaskę po okazaniu której mogły kupować alkohol. Ci bez opaski byli przy barze odprawiani z kwitkiem. W takim razie chyba wszystko w Waszych rękach, żeby się o takie rozwiązanie postarać u organizatorów. -
Ruda
powiedzmy sobie szczerze kiedy do paragrafu poprostu osoby niepelnoletnie wchodzily bez wiekszego problemu, i alko tez pily; ] bylam jedna z nich no; ]