Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Onion Head High Promotion

Prezentujemy najnowszy material HIFI Bandy "Fakty, Ludzie, Pieniadze (5 minut mixtape)". Oprcza promującego płytę "Puszera" znajdziecie na nim 22 inne utwory. Diox, Hades, Czarny i DJ Kebs pokazują, że można połączyć głebokie i ciekawe teksty z bardzo muzycznymi bitami i nie zapomnieć w tym wszystkim o klasycznych Hip-Hopowych rozwiązaniach. Niech muzyka mówi sama za siebie. Serdecznie zapraszamy do słuchania.

Link do hh.pl:

http://www.hip-hop.pl/ustawki/album...

Link do całej płyty:

http://rapidshare.com/files/1659660...
  • Czy szejść

jak na pierwsze pare przesluchan jest serio bardzo fajnie, totez propsuje
  • Abbadon>Tańczący na Zgliszczach

lubie takie bity wiec powiem że bity zajebiste... nawijka czasem mi szwanakuje ale to już kwestia gustu bo technicznie jest spoko...

generalnie w chuj wyjebany plus; ]

• Anonim

Diox mega stylowo, mega props
  • Mesto

No ta produkcja wg mnie bije na łeb ten rok... a już końcówka więc można powoli podsumowywać... Jaram się bitami, a ''Mali ludzie'' - nie wiedziałem, że ktoś robi w polsce bity na poziomie WhiteHouse`u. Wywaliłem 3 kawałki, outro, dla sportu kebsa, i kawałek o plastiku, i ubolewam bo nie mogę w całości wypalić płytki do fury... Jaram się Hadem niesamowicie po tym co tu usłyszałem!!! Mega flow, głos, styl... Jeśli chodzi o kawałki to faworytów jest pare ale raczej słucham w całości...; ] PROOOOPS z tąd do tamtąd;]
  • Mesto

nie, jednak się mieści na płytkę; ]
  • Abbadon>Tańczący na Zgliszczach

z każdym przesłuchaniem coraz bardziej sie jaram...
  • Nasti

Jestem przy 14ym kawałku i powiem, że kawał dobrego gówna :D
    propsy.
  • pyk

pierwsze (jedno z pierwszych?) polskich wydawnictw hh z wersją pod mac os czy mi się wydaje?
  • Klasiik

Generalnie pozytywne zaskoczenie. Spodziewałem się zdecydowanie mniej. Diox bardziej konkretnie nawija, Hades bardzo fajnie, wyraziście, ciekawy tok myślenia, to lubię. Poza tym bardzo dobre bity. Ficzuringowo Flint najlepiej, a kto najgorzej... hehe ; ] Podsumowując, słucham w furze, lubię.
  • MaJkeL

Jak dla Mnie to zajebisty materiał; o naprawde sporo konkretnych kawałków ... jaram sie; szkoda ze nie mam czasu dzisiaj zeby wpasc do ND na koncerciwo; ||| kur...
    pozdro
  • DIOX/ HIFI BANDA

23 listopada 2008 roku - na portalu hip-hop.pl - został premierowo, jednocześnie zupełnie darmowo opublikowany ogrom pracy włożony w album HIFI BANDA - FAKTY LUDZIE PIENIĄDZE - 5 minut mixtape, przygotowany przez Dioxa, Hadesa, Czarnego i Dj Kebsa, na którym gościnnie min. Jędker (WWO/Zip Skład), Rak i Tomasina (DWAZERA), Młodziak-Młody M, Emazet i Procent, Flint (Freestyle Palace), Bośniak, CebulCebs.

W konsekwencji tej publikacji, jak również wielu mirrorów które pojawiły się w internecie spotkaliśmy się z bardzo pozytywnym odzewem ze strony słuchaczy, jednocześnie z wieloma pytaniami o dostępność materiału w formie CD. W efekcie powstał pomysł wypuszczenia limitowanej serii 500 egzemplarzy płyty - wytłoczonej i przygotowanej w bardzo eleganckim digipacku.

Data premiery tego materiału to 10.02.2009. W celu uniknięcia nieprzyjemności wynikających z problemów dystrybucyjnych, album dostępny będzie prawdopodobnie w liczbie 50 szt (w sumie) w Warszawskich skateshopach, pozostała część 450 szt zostanie sprzedana drogą pocztową.

Aby wejść w posiadanie egzemplarza z limitowanej edycji - należy dokonać zamówienia na stronie HIFIBANDA.PL, gdzie ponadto prezentowane są T-shirty promujące mixtape FAKTY - LUDZIE - PIENIĄDZE. Na stronie można również pobrać mixtape w bardzo dobrej jakości, wraz z okładką przygotowaną na potrzeby internetu.

HTTP://HIFIBANDA.PL

Zapraszamy wszystkich kolekcjonerów dobrych, polskich undergroundowych płyt do składania zamówienia na płytę. Kolejne informacje wkrótce!

przepraszamy za spam
  • DIOX/ HIFI BANDA

wkleilem to ja, ale kurwa kto wymyślił "na portalu" to ja nie wiem. siema!