-
szyno
Wielka Bitwa Szczecińska doczekała się swojej trzeciej edycji. Już 7 lutego 2009r. w szczecińskim klubie Słowianin odbędzie się trzeci z kolei WBS. Impreza, która zyskała uznanie w kręgach polskiego freestylu zapowiada się wyjątkowo grubo. Sam Line Up zwraca na siebie uwagę, gdyż dla szczecińskiej publiczności koncert zagra Ten Typ Mes (Alkopoligamia.com, członek zespołu 2cztery7)!!!!! Oprócz Mesa na scenie pojawi się niedawny debiutant na polskiej scenie komercyjnej Raca (ToSięWytnie) oraz kilku innych szanowanych artystów, których podamy w najbliższym. czasie. Za prowadzenie imprezy odpowiedzialny będzie członek zespołu ProjektNasłuch, charyzmatyczny Orzeu.
Bardziej szczegółowe informacje o Wielkiej Bitwie Szczecińskiej #3 będą podawane w najbliższym czasie! Czekajcie na info i wpadajcie na Wolnostylowy Bój o Szczecin!
Organizacja: Snoopy
Promocję i Line Up zapewnia: FlyWithMusic (agencja.flywithmusic@gmail.co m)
Szczególne podziekowania dla: Andrzeja Olszaka -
Dla znajomych Smok.
-
Anonim
-
-
-
eMATeI
-
Tymi
-
Cieniu71
-
Anonim
-
Anonim
-
pjentak
-
Mesto
śmiejecie się... co w tym złego, że Plejer chce wiedzieć, czy jak przejdzie eliminacje to będzie miał zapewniony nocleg, wyżywienie i kupony na piwo? -
szyno
-
Anonim
to ja mam chyba w kompie kalendarz asteków a moze ty masz jakis juliański? bo u mnie wyraźnie jest Czwartek :)
edit; ok kurwa, patrzyłem na 2008 rok; d mój błąd; ) -
kuba
-
Anonim
SZYNO KURWA POPIERDOLILO CIE POKURWIENCU? MOWI SIE STRZELAJ A NIE SZCZELAJ! -
Klasiik
>F to the L napisał
>kurwa nie 7 LUTY tylko 7 LUTEGO. pokurwieńcy.
NO! -
Anonim
>F to the L napisał
>kurwa nie 7 LUTY tylko 7 LUTEGO. pokurwieńcy.
ZAINWESTUJ W SZYJE -
Anonim
>Łukasz napisał
>żeby wszystkie spożywczaki były otwarte bo musisz coś
>zjeść
hahaha Wiciu zobacz jaka akcja!!
zjedz cos - pdor wycinek z godzinnego freestyleu.mp3
Size: 904KB |
http://www.sendspace.com/file/crveu... -
szyno
Solarze ale z Flintem sczelamy 8 bramek, a Wy z Trzysiem tyko 2 strzelacie, tak wiec wolne sczelać:D -
jak tylko sie dowiem, czym sie szczela, to bedziecie mieli przejebane :-)