Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • D.

Zapraszam do przesłuchania mojej EPki

http://rapidshare.com/files/1785312...

pozdrawiam w nowym 2009 roku
  • Pij Mleko...

ooo to ta pierwsza płyta 2009 roku?
  • pjentak

Jak dla mnie ogólnie średniawka, ale ogranizyłem sobie Twoją płytę do dwóch kawałków, które jak dla mnie są bardzo fajne: uczucia i kobiety.

pozdro
  • VTZ

Jak na razie płyta roku :D

A tak serio to może być w porównaniu z krukami. Wkurwiający jest flitr na wokalach. Zgadzam się z Pjentackiem, że kobiety i uczucia to najlepsze kawałki. Parę wersów banalnych, parę fajnych.
  • D.

up opiniować propsować/hejtować.
  • Bachor

Tekstowo, emocjonalnie i klimatycznie na plus 'uczucia'. Wkurwia mnie tylko w tym kawałku jakość wokali oraz nieudane przyspieszenia.
    Słabo podkreślony wers "bo zabrał do siebie rodziców, dwóch moich ziomów". ci 'rodzicie' gdzieś się tam rozmywają, a nie powinni, bo to ważny wers. Trafia do mnie lirycznie. Przyznaje racje pjentackowi, w każdym jego słowie.

Ćwicz!
    5! Bachor.
  • Anonim

ja sie nie jaram, nie moj klimat, jeszcze chyba dissik na mnie tam poszedł od jakiegos wiesniaka, 5
  • D.

:( plejer się nie jara.
  • Pij Mleko...

jesli juz to nie dissik tylko pancz(po Twojemu panczik? ).Tak czy inaczej dobrze ze nie nazwalaes tego beefem, bo wsumie 9miechow temu tlumaczylem Ci czym sie rozni ep od Lp.
    Przepraszanie za siebie Drogi Dareczku to nie Twoj patent tylko czesc mowy potocznej(np. Owal o tym nawijał :) ) i moge skrytykowac ta rozkmine nie kierujac tego w CIebie.Wsumie kazdy wie co jest dla niego najlepsze, teoretycznie

ps zanim rozkminisz jakiś lałnss-diss(juz chyba wiesz co to jest) to wiedz ze nie odegram gdyz jestem skurwiało leniwy i mam priorytety planów w życiu np. zjem kanapke z dżemem(masa skacze) i sie wysram

jeszcze chyba gronowa spinka na mnie poszła od jakiegos Dareczek, tysiącpincetstodziwincet

• D.

FogZZZ też się nie jara? :(
  • Pij Mleko...

ja sie nie znam.
  • Anonim

a plebs zostanie plebsem:)
  • Pij Mleko...

offtop !! wyjebac
  • Klasiik

Słabe raczej. Nie lubię romantyków ; ]