-
D.
Zapraszam do przesłuchania mojej EPki
http://rapidshare.com/files/1785312...
pozdrawiam w nowym 2009 roku -
Pij Mleko...
-
pjentak
Jak dla mnie ogólnie średniawka, ale ogranizyłem sobie Twoją płytę do dwóch kawałków, które jak dla mnie są bardzo fajne: uczucia i kobiety.
pozdro -
VTZ
Jak na razie płyta roku :D
A tak serio to może być w porównaniu z krukami. Wkurwiający jest flitr na wokalach. Zgadzam się z Pjentackiem, że kobiety i uczucia to najlepsze kawałki. Parę wersów banalnych, parę fajnych. -
-
D.
-
Bachor
Tekstowo, emocjonalnie i klimatycznie na plus 'uczucia'. Wkurwia mnie tylko w tym kawałku jakość wokali oraz nieudane przyspieszenia.
Słabo podkreślony wers "bo zabrał do siebie rodziców, dwóch moich ziomów". ci 'rodzicie' gdzieś się tam rozmywają, a nie powinni, bo to ważny wers. Trafia do mnie lirycznie. Przyznaje racje pjentackowi, w każdym jego słowie.
Ćwicz!
5! Bachor. -
Anonim
ja sie nie jaram, nie moj klimat, jeszcze chyba dissik na mnie tam poszedł od jakiegos wiesniaka, 5 -
D.
-
Pij Mleko...
jesli juz to nie dissik tylko pancz(po Twojemu panczik? ).Tak czy inaczej dobrze ze nie nazwalaes tego beefem, bo wsumie 9miechow temu tlumaczylem Ci czym sie rozni ep od Lp.
Przepraszanie za siebie Drogi Dareczku to nie Twoj patent tylko czesc mowy potocznej(np. Owal o tym nawijał :) ) i moge skrytykowac ta rozkmine nie kierujac tego w CIebie.Wsumie kazdy wie co jest dla niego najlepsze, teoretycznie
ps zanim rozkminisz jakiś lałnss-diss(juz chyba wiesz co to jest) to wiedz ze nie odegram gdyz jestem skurwiało leniwy i mam priorytety planów w życiu np. zjem kanapke z dżemem(masa skacze) i sie wysram
jeszcze chyba gronowa spinka na mnie poszła od jakiegos Dareczek, tysiącpincetstodziwincet
-
D.
-
Pij Mleko...
-
Anonim
-
Pij Mleko...
-
Klasiik