Freestyle [1218]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kuba

Długie 5 lat minęło od ostatniego projektu duetu Flint/Rin. Jednak ACME znów zjednoczyło siły. W spontanicznej, melanżowej i domowej atmosferze na jesieni 2008 powstał krążek "Blackbook", czyli 20-minutowe koncept EP oscylujące wokół podróży wgląb własnej psychiki.

W przeciwieństwie do panujących trendów materiał ukazuje się jako estetycznie wydany fizyczny nielegal. Gościnnie pojawili się Hades, Pjentak i Siejek a za bity odpowiadają Zbylu, Drumlinaz, Expe i SoulPete. Na gramofonach usłyszymy za to DJ-a Ace'a i DJ-a Kebsa. "Blackbook" będzie można nabyć za symboliczną dychę na koncertach, bitwach, showcase'ach i innych imprezach wymienionych pod adresem http://www.myspace.com/sameszuchy

Patronat:
    LimTV, Spinner, ToSieWytnie, SpikeCOM
  • Albi...!

haha.. szkoda że nie ma do ściągnięcia bo trzeba będzie poświęcić 10; ]
  • eMATeI

Dobre patronaty Ben i profesjonalnie napisane info, brawo! Dlatego tez szansa ze sprawdze material jest spora. Papryczka.
  • Ruda

symboliczna to jest złótówka; ] heheheheh

dycha to sporo jak na 20 minut spontanu chyba...zrestza ja tam sie nie znam :) jak bede miala hajs to pewnie kupie; ]
  • Anonim

FLINT DAJ MNIE ACME
  • kuba

Kilka płytek ACME pojawiło się na allegro.
  • Ruda

i like i like, generalnieołytka w twoim stylu, jened kawałek mnie zaskoczył bo nie słyszalam flinta w zamule nigdy; ] ale i like i like właśnie. jeszcze nie wysluchalam do konca, wiec jeszcze bede to meczyc.
  • Klasiik

"Coraz bardziej obcy" - Flint nieflintowo, ale i tak głównie Flint, jak na całej epce. Dychy bym nie dał, ale 5zł już spoko ; ]
  • kuba

to następną se ściągniesz z netu
  • Klasiik

No dobra, jednak bym dał ; ] Podoba mi się.
  • Łozzz

Jak dla mnie to inaczej niz zawsze, inny klimat.

Ogolnie spoko, tylko tworczosc RINa do mnie nie przemawia, niezbyt mi sie podoba.

Wole jak nagrywasz kawałki, które bardziej bujają.
  • Anonim

Mógłby ktoś dać link do aukcji płyty na allegro? Bo kompletnie nie mogę znaleźć szukając na różne sposoby...
  • toszek

>Krzysiek napisał
    >Mógłby ktoś dać link do aukcji płyty na allegro? Bo
    >kompletnie nie mogę znaleźć szukając na różne
    >sposoby...

juz ich nie ma;) przynajmniej teraz
  • rin.

jeżeli chcecie zakupić tą płytkę, podbijać gg 7032736 :). pzdr. 5.
  • kuba

• rin.

jesli jest ktos chetny na ACME to pisac na moje gg. 703 27 36. !
  • Anonim

kupilem, spoko plytka, gorąco polecam!
  • eMATeI

jak ktos sie zastanawia czy warto czy nie to tu macie recenzje :)

http://pl.spinner.com/2009/02/24/ac...
  • kuba

jak ktoś się zastanawia czy warto czy nie, to Rin ma kilka ostatnich płytek gg7032736
  • Nasti

Właśnie doszła płytka. Dobry materiał- polecam.
  • 1
  • 2