-
Siemian
Rok 2008 był przełomowym rokiem dla wolnego stylu w Polsce. Kilka dużych bitew wdarło sie do kalendarza imprez na stałe. Wojna O Wawel debiutowała w w.w kalendarzu i okazała sie wielkim sukcesem. Bitwy miast równierz okazały sie dobrym pomysłem . Czy nie mozna by było spróbowac rozegrac pojedynku pomiedzy NMB a FP ??
Prosze o komentowanie tego pomysłu (nie wiem czy ktos nie wpadł na niego wczesniej) czy takowa bitwa moze miec miejsce ?
-
Anonim
fajnie jakby cos takiego sie ogarnelo, chyba bylaby to pierwsza taka opcja od Płocka. -
Siemian
Tak to prawda . Myslisz ze jest to do ogarniecia? Widzisz jakies przeszkody? -
Siemian
zeby to wyszło zainteresowanie musza oczywiscie wykazac członkowie ( nie mylic z członkami ) FP i NMB -
-
Anonim
po prostu ktoś musialby to zorganizować, a nikt z nas nie ma raczej takich możliwości. -
Pij Mleko...
-
Ruda
aja nie wiem czy jest to możliwe, bo fp to już raczej nie freestyluje w pełnym składzie. -
Murzyn
-
Lazy
taka opcja na pewno kiedys powstanie, kiedy takich ekip w polsce bedzie wiecej. Juz kiedys miala byc bitwa fp - iniemamocni, ale wtedy to nie wypalilo. Pomysl to jakis jest, ale tak jak napisal solar nie wiadomo kto by mial to ogarnac. -
Anonim
-
Anonim
-
Duże Pe
-
Anonim
no wlasnie... Lejzi trafił do setna, takich ekip może powstać od chuja, wtedy uważam że bitwy ekip, to byla by ciekawa sprawa, ale jak są dwie ekipy na krzyż, to myślę że zainteresowanie by spadło... bo walczą o pietruszkę, w sensie, jest to bitwa której może nie być, ponieważ zarówno fp, jak i nmb nie zgarnęły by respektu, po bitwie na której inni wolno stylowcy nie mogą startować.
A jakby powstała jakaś liga? na jednych zasadach:). hmmm odbiegłem w daleką przyszłość. -
..:: mee~lek ::..
-
Mesto
Myślałem, że FP to ludzie fristajlujący pod pałacem... solar, nie masz jeszcze koszulki?; > -
Ruda
to sie myliłeś; ] takie było pierwotne założenie chyba, zresztą ja tam juz nie wiem; ] -
Mesto
-
Anonim